0

اين گفت و گو را نخواند و رفت

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

اين گفت و گو را نخواند و رفت

ناديا دلدار گلچين، بازيگر تئاتر، تلويزيون و سينما متولد ۱۳۳۹ تهران و داراي ديپلم موسيقي از هنرستان عالي موسيقي پيش از مرگ در گفت​وگويي با ما از مهمترين حادثه زندگي​اش ياد کرد. او فعاليت هنري خود را در تئاتر از سال ۱۳۶۹ آغاز كرد و با فيلم «ابليس» وارد دنياي سينما شد. شايد يكي از ماندگارترين نقش‌هاي ناديا دلدارگلچين، بازي در سريال «پس از باران» است.

دلدار گلچين از مدتي پيش به بيماري كليوي دچار و در بيمارستان‌ بستري شد. او درباره بيماري‌اش اينگونه توضيح داد: بيماري‌ام از سال 80 شروع شد و سال 82 به دليل شدت گرفتن آن، پيوند كليه كردم اما به نظر مي‌رسد اين پيوند به من نساخت و بعد از آن بود كه دچار مشكلات زيادي شدم و يك روز خوش هم در زندگي‌ام نديدم. حالا مدت‌هاست در بيمارستان بستري هستم و از اين بيمارستان به آن بيمارستان مي‌روم و اتفاقات عجيبي در طول اين مدت برايم افتاده است. او ادامه مي‌دهد: بعد از مشكلي كه در كليه‌ام پيدا شد، دچار بيماري‌هاي ديگري هم شدم و حتي ستون فقراتم را عمل كردم و به پوكي استخوان و عفونت هم مبتلا شدم.اين بازيگر شانزدهم مرداد سكته قلبي كرد و بعد از آن به كما رفت. وي در بخش ICU بيمارستان عرفان بستري بود و متاسفانه پيش از خواندن گفت وگوي خود با تپش، دار فاني را وداع گفت.

جمعه 3 شهریور 1391  9:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها