سرور اهل بهشت
حضرت مهدى ! سرور اهل بهشت است. پيامبر اكرم فرمودند: ما هفت نفر از اولاد عبد المطلب سروران اهل بهشت هستيم: من، حمزه، على، جعفر، حسن، حسين ومهدى (ع)
1- بحارالانوار ج 51 ص 65 غيبة طوسى ص 113 كشف الغمه ج 3 ص 263 و 267
شفاعت آن حضرت براى ما
در غاية المرام از طريق عامّه از امير المؤمنينعليه السلام روايت است كه فرمود: رسول خداصلى الله عليه وآله فرمود: من آورنده (و رساننده ) شما به حوض (كوثر )هستم و تو اى على(ع) ساقى هستى و حسن حمايت كننده، و حسين فرمان دهنده، و على بن الحسين تقسيم كننده، و محمد بن على نشر دهنده، و جعفر بن محمد بسيج كننده، و موسى بن جعفر شمارنده محبان و مبغضان و بازدارنده منافقان، و على بن موسى زينتبخش مؤمنين، و محمد بن على فرود آورنده اهل بهشت به منزلگاههايشان و درجاتشان، و على بن محمد خطيب و سخنور شيعيانش و تزويج كننده آنها با حور العين، و حسن بن على چراغ اهل بهشت است كه از آن روشنى مىگيرند، و مهدى شفاعت كننده آنها است روز قيامت، روزى كه خداوند اجازه نمىدهد شفاعت را جز به كسى كه شفاعت او را بخواهد و به او راضى باشد. (غاية المرام: 692)
مىگويم: سرّ اينكه شفاعت به مولاى ما حضرت حجّتعليه السلام اختصاص داده شده - با اينكه همه آنهاعليهم السلام روز قيامت شفيع هستند - اين است كه: شفاعت ايشان شامل كسانى كه منكر مولاى ما صاحب الزمان باشند نمىگردد. (پس براى آنها نه شفاعتكنندهاى هست و نه دوست دلسوز و صميمى) (مضمون آيه 101 سوره شعراء) فَما لَنا مِنْ شافِعِينَ وَلا صِدِّيقٍ حَمِيمٍ) هرچند كه به امامت ساير امامانعليهم السلام معتقد باشند. به همين جهت است كه در حديثى در كمال الدين از امام صادقعليه السلام روايت شده كه فرمود: هر كس به امامت پدران و فرزندانم اقرار داشته باشد ولى مهدى از فرزندان مرا انكار نمايد، مانند آن است كه به همه پيغمبران اقرار و اعتقاد داشته باشد و محمدصلى الله عليه وآله را انكار كند. (كمال الدين: 338/2)
به همين مضمون روايات ديگرى نيز هست كه آنچه آوردهايم براى اهل بصيرت و عبرت بس است
منبع:http://yamojir.com