0

سالاد آناناس و مرغ

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

سالاد آناناس و مرغ

مواد لازم
سینه مرغ پخته شده با سبزیجات سخت معطر   2 عدد
کمپوت آناناس                                         1 عدد
سس مایونز                                        به مقدار لازم
خامه                                                  100 گرم
نمک و پودر فلفل                                به میزان لازم
کاهو برای تزئین                                 به میزان لازم
جعفری تازه خرد شده                           جهت تزئین
نان تست برای تهیه ساندویچ                به میزان لازم
طرزتهیه :
ابتدا سینه مرغ را بااستخوان به همراه  سبزیجات سخت معطر (( پیاز – کرفس – هویچ – برگ بو )) در داخل قابلمه ریخته و آب در آن می ریزیم تا بجوشد و کامل سینه  مرغ پخته شود . باید دقت داشته باشید که سینه مرغ حتما سفید باشد . اگر رنگ قرمز مایل به قهوه ای بود از آن استفاده نکنید زیرا آن مرغ خراب است . پس از اینکه سینه مرغ کاملا پخته شد استخوانهای آنرا از آن جدا کرده و در داخل یخچال می گذاریم تا خنک شود . هنگامیکه سینه مرغ خنک شد آناناس ها را حبه قندی  خرد می کنیم و سینه مرغ را هم به همین صورت قطعه قطعه می کنیم سپس برای بهتر شدن طعم می توانیم استاک مرغ را به سس مایونز اضافه کنید و بعد خوب مواد را به هم مخلوط کنید در پایان کار خامه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم . سالاد آماده می باشد .

جهت سرو :
کاهو ها را دردور دیس بیضی شکل می چینیم و سالاد را بر روی آن می ریزیم سپس با پودر فلفل قرمز و جعفری چاپ شده (( ریز شده ))  آنرا تزئین می کنیم . برای تهیه ساندویچ هم می تونید از نان تست استفاده کنید .
این سالاد یکی از دسته سالاد های شیرین هستش که من خودم خیلی  دوست  دارم و به شما دوستان هم توصیه می کنم حتما این سالاد رو درست کنید . اگر مشکلی داشتید می تونید به من میل بزنید .

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 20 بهمن 1390  11:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها