0

يادآوري

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

يادآوري

 

* اگر فلاسك چاي شما جرم گرفته‌ يا بوي بدي مي‌دهد، لازم نيست آن را دور بيندازيد. مي‌شود آن را تميز كرد و بوي بدش را از بين برد. براي اين كار مقداري جوش شيرين داخلش بريزيد و آن را با آب داغ پر كنيد. حالا بايد بگذاريد 30 دقيقه بگذرد و پس از آن آب داخل آن را خالي كنيد. وقتي آب به كلي خالي شد، داخل ظرف را بشوييد. مي‌بينيد كه حالا داخل ظرف شما تميز است و هيچ بوي بدي نمي‌دهد.
 

* تميز كردن داخل شيشه‌ها يكي از سخت‌ترين كارهاست، اما بعضي از انواع شيشه‌ها كه اندازه استانداردي دارد، با شيشه‌‌‌شور مناسب‌ تميز مي‌شود. ولي شيشه‌هايي كه شيشه‌‌شور داخل آن نمي‌رود، چطور؟ براي تميز كردن اين شيشه‌ها بايد مقداري پوست تخم‌مرغ ريزشده يا چند دانه برنج خام را همراه سركه و آب داغ داخل شيشه بريزيد و خوب تكان دهيد تا شيشه تميز و شفاف شود.

* براي تميز كردن دستگاه مخلوط كن چند قطره مايع ظرفشويي و مقداري آب داغ داخل آن بريزيد و بگذاريد چند دقيقه كار كند، با اين كار دستگاه تميز مي‌شود.

* اگر مي‌خواهيد اتو كردن لباس‌ها راحت‌تر شود، بهتر است لباس‌ها را وقتي كمي نم دارد و خشك خشك نيست‌ اتو كنيد.

* اگر پارچه لباس شما مات است آن را از طرف داخل اتو كنيد و برعكس، در صورتي كه براق است آن را از طرف بيرون اتو كنيد.

* اگر يقه پيراهن كثيف شده است، براي تميز كردن آن مي‌توانيد از يك يقه شور كمك بگيريد و با ريختن مقداري مايع شوينده و برس يقه را تميز كنيد؛ البته به جاي اين كار مي‌توانيد با يك قلم مو مقداري شامپو روي قسمت كثيف يقه بماليد و بگذاريد كمي بماند، پس از آن پيراهن را بشوييد.

* اگر مي‌بينيد ظرف‌هاي نقره شما لك شده ‌ و لكه‌هاي سفيد رنگ روي آنها وجود دارد، مقداري نمك روي آن بماليد تا لكه‌ها از بين برود.

* اگر مي‌خواهيد گوشت را به كمك كارد يا وسيله‌اي ديگر نرم كنيد، اول مقداري آرد روي آن بپاشيد تا آب گوشت از آن خارج نشود.

* اگر براي پختن غذا از سبزي فريزري استفاده مي‌كنيد، قبل از پخت غذا سبزي را از فريزر خارج كنيد و بگذاريد يخ آن باز شود. هيچ وقت نبايد سبزي‌ها را يخ زده داخل آب جوش ريخت.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

یک شنبه 30 مرداد 1390  3:02 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها