0

اخبار كوتاه از فوتبال 4 مرداد

ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

اخبار كوتاه از فوتبال 4 مرداد

رئيس فدراسيون فوتبال به مالزي مي رود
علي كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال به منظور حضور در نشست كميته مسابقات كنفدراسيون فوتبال آسيا ( AFC ) فردا (چهارشنبه) راهي كوالالامپور مقر اين كنفدراسيون خواهد شد.
قلعه نويي: تعهد نمي دهم چون سالم كار مي كنم
قلعه نويي سرمربي تيم تراكتورسازي در واكنش به احضار او به سازمان ليگ براي دادن تعهدي درباره رعايت قانون سقف قرار دادها گفت: من به هيچ كس تعهدي نمي دهم، چرا كه سالم كار مي كنم. من نيازي نمي بينم جايي رفته و به كسي تعهدي بدهم. مسئولان هر حرفي دارند به باشگاه بزنند. قانون سقف قرار دادها در هيچ جاي دنيا وجود ندارد و متاسفانه دوستان به جاي اين كه مشكلات فوتبال را حل كنند، صورت مساله را پاك مي كنند.
احضار استيلي به سازمان ليگ
رئيس كميته نظارت، بازرسي و ارزشيابي سازمان ليگ اظهار داشت: حميد استيلي سرمربي تيم پيروزي به دليل ارتباط با دو خبرنگار در زمينه نقل و انتقال بازيكن به سازمان ليگ دعوت شده تا توضيحات خود را در اين مورد ارائه كند.
بن همام: سپ بلاتر ديكتاتور است
محمد بن همام گفت: سپ بلاتر مانند ديكتاتوري است كه رقيبان خود در فيفا را اعدام مي كند. بن همام كه پس از دادن رشوه به فدراسيون هاي فوتبال حوزه درياي كاراييب محكوم به محروميت مادام العمر از فعاليت هاي ورزشي شده ،گفت كه در خصوص راي صادر شده اعتراض دارد و براي تغيير آن تلاش خواهد كرد. وي با تاكيد بر اينكه دادن هديه از سوي مقامات اجرايي فيفا كاري عادي است، گفت: من دوباره تاكيد مي كنم كه هيچ هديه نقدي به كسي نداده ام هرچند كه اين چيزها در فيفا عادي تلقي مي شوند. ساعت، يك هديه است اما اين بستگي به رسم و رسومات مردم دارد. شايد بعضي ها با اين رسم آشنا نيستند و آن را رشوه تلقي مي كنند و اين بستگي به اين دارد كه شما اهل كجا باشيد.
فتح الله زاده: ركورد دويدنم دنبال پول از سجادي بهتر است !
فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال تهران با اشاره به مشكلات مالي كه گريبان اين باشگاه را گرفته است به فرا رسيدن موعد چك هايي كه به بازيكنان داده است اشاره كرد و گفت: اينقدر دنبال پول دويده ام كه فكر مي كنم ركوردم از آقاي سجادي بهتر باشد! وي ادامه داد: در فصل نقل و انتقالات بازيكنان بين باشگاه ها تقسيم شدند. فكر مي كنم با عملكرد تيم ها در فصل نقل و انتقالات استقلال، پيروزي، تراكتورسازي و سپاهان مدعي قهرماني باشند.
بكهام در فوتبال آمريكا بازنشسته مي شود
كاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال انگلستان قصد دارد دو سال باقيمانده از فوتبال خود را در تيم لس آنجلس گالكسي حضور داشته باشد. قرارداد بكهام 36 ساله تا سال آينده با تيم لس آنجلس گالكسي اعتبار دارد و اين بازيكن تصميم دارد يك سال ديگر، آن را تمديد كند و فوتبال خود را در همين تيم به پايان برساند.
موافقت الزمالك با پيوستن عمادرضا به سپاهان
باشگاه الزمالك مصر با انتقال مهاجم عراقي اش به سپاهان اصفهان موافقت كرد.تيم فوتبال الزمالك مصر كه براي صدور رضايت نامه عمادرضا در آخرين درخواستش از مسئولان سپاهان 500 هزار دلار طلب كرده بود با كاهش اين درخواست به مبلغ 300 هزار دلار با انتقال مهاجم عراقي به سپاهان موافقت كرد.
جلالي: تحقيق كنيد چرا هشت تيم ايراني در يك كمپ مستقر شدند؟!
سرمربي تيم فولاد به انتقادات خود از كمپ تركيه اي كه تيم هاي ايراني در آن اردو برپا مي كنند ادامه داد. مجيد جلالي گفت: من از يكسري اتفاقات در تركيه ناراحت هستم، اما از مسئولان تقاضا دارم كه بروند و تحقيق كنند كه به چه علت هشت تيم ايراني به يكباره در اين كمپ حاضر و اردو برگزار كردند. وي ادامه داد: تعجب من از حضور هشت تيم ايراني در اين كمپ زماني بيشتر مي شود كه بدانيم اين كمپ امكانات آنچناني هم ندارد و حتي اتاق هايش هم وضع نامطلوبي داشت، اما تيم هاي ايراني بازهم براي آن سر و دست مي شكنند.
آث ميلان به دنبال فابرگاس
رسانه هاي ايتاليايي از توافق باشگاه ميلان با قيمت پيشنهادي باشگاه آرسنال براي فروش سسك فابرگاس خبر دادند و حضور وي به جاي بارسلونا در سن سيرو را بسيار محتمل دانستند.پيش تر آدريانو گالياني نايب رييس باشگاه ميلان در مصاحبه با خبرنگاران اعلام كرده بود كه به دنبال آقاي ايكس است، اما كسي متوجه نشد كه اين بازيكن كيست. اكنون يك منبع نزديك به باشگاه اعلام كرده است طي 10 يا 15 روز آينده آقاي ايكس كه همان سسك فابرگاس است، به ميلان خواهد پيوست و او در اواخر ماه آگوست ميلاني مي شود.
يك بازيكن پرتغالي در راه تراكتورسازي
تيم فوتبال تراكتورسازي درصدد جذب يك بازيكن پرتغالي است. محمد حسين جعفري مدير عامل باشگاه گفت: در تلاشيم تا يك بازيكن خارجي ديگر از سهميه خود را جذب كنيم. يك بازيكن پرتغالي روز چهارشنبه وارد تبريز خواهد شد تا بررسي هاي لازم صورت گيرد و اگر با حضور وي موافقت شود كارهاي قانوني نيز انجام خواهد شد.

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

سه شنبه 4 مرداد 1390  11:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها