منصور پورحیدری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب در خصوص تعلیق محرومیت دو بازیکن تیم راه آهن شهرری پیش از دیدار با استقلال تهران گفت: سه بازیکن تیم راه آهن به غیر از کمال کامیابی نیا که در جریان بازی پاس همدان - راه آهن شهرری از داور کارت قرمز دریافت کرده است، خارج از جریان مسابقه با رای کمیته انضباطی تا اطلاع ثانوی از همراهی تیم خود محروم شده بودند که ظاهرا دو نفر از آنها مورد بخشودگی قرار گرفتهاند.
وی در ادامه افزود: من فکر می کنم باعث و بانی همه آن بگیر و ببندها، فرار کمک داور، جنجالهایی که در جریان دیدار پاس - راه آهن رخ داد و ... فقط و فقط ابراهیم کریمی بود که این بازیکن هم از سوی کمیته انضباطی محروم شده و در بازی با استقلال و تا اطلاع ثانوی اجازه همراهی تیم خود را نخواهد داشت! من به غیر از این نمی توانم به چیزی دیگر فکر کنم!
سرپرست تیم فوتبال استقلال خاطر نشان کرد: این جار و جنجالها، گزارش ناظر مسابقه، گزارش ناظر داوری و... را انگار فقط کریمی به وجود آورده که جریمهاش محرومیتی بوده که کمیته انضباطی برای این بازیکن درنظر گرفته است.
پورحیدری در ادامه تاکید کرد: تا زمانیکه فوتبال ما آلوده آدمهای سیاسی و دخالت آنها شده، بروز چنین اتفاقاتی طبیعی است و باید هر روز شاهد فوتبالی بدتر از این باشیم. من اطمینان دارم که آدمهای غیر فوتبالی و سیاسی در لغو محرومیت بازیکنان تیم راه آهن نقش داشته و چنین جریانی را به وجود آوردهاند.
وی ادامه داد: مگر می شود کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رایی را صادر کند و تا تاریخ 5 اردیبهشت و زمان رسیدگی به پرونده بازیکنان متخلف راه آهن، آنها را محروم کند و بعد در فاصله 24 ساعت مانده به یک بازی حساس در لیگ برتر این رای به حال تعلیق درآورد و دو بازیکن محروم مورد بخشش قرار گیرند؟!
مدیرفنی تیم فوتبال استقلال تصریح کرد: این کار فقط از آدمهای غیرورزشی برمی آید چرا که یک فرد ورزشی به خود اجازه نمی دهد خارج از چارچوب ورزش کاری را انجام دهد. یک فرد ورزشی اگر بازیکن، مربی و یا حتی مدیر باشد و مرتکب تخلفی شود، می پذیرد که تاوان آن اشتباه را پس دهد و به هیچ عنوان از جریمهای که برایش در نظر گرفته می شود، فرار نمی کند.
پورحیدری ادامه داد: متاسفانه آدمهای ورزشی وقتی می روند از آدمهای سیاسی کمک می گیرند که یک مشکل را برطرف کنند، حال می خواهد ناحق یا حق باشد، چنین اتفاقاتی رخ می دهد و رخ دادن آن خیلی هم طبیعی است.
وی افزود: بروز اتفاقاتی مشابه آنچه پیش از دیدار راه آهن - استقلال رخ داد و دو بازیکن حریف ما یک شبه بخشیده شدند، در فوتبال ایران طبیعی است و جای تعجب ندارد، چرا؟ چون آدمهای سیاسی دارند دخالت می کنند. من از شما خواهش می کنم این مسائل را منعکس کنید.
سرپرست تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: این درست نیست که اگر من با یک آدم سیاسی ارتباطی دارم از ارتباط آن شخص برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنم. این را من به خاطر بازی استقلال نمی گویم. استقلال اگر قرار است راه آهن را شکست دهد، در کورس قهرمانی بماند و سهمیه آسیا را بگیرد، نباید به بودن یا نبودن یک یا دو بازیکن تیم راه آهن فکر کند و در هر شرایطی باید این تیم را شکست دهد. من این را برای فوتبال ایران می گویم.
وی ادامه داد: مگر می شود در یک مسابقه این همه جار و جنجال شود. به داور و تیم مقابل توهین شود و درگیری به وجود آید و ... آنوقت فقط یک بازیکن به عنوان مقصر تمام این درگیریها با محرومیت مواجه شود؟! فقط این آدم این همه جنجال را به وجود آورده است؟!
"مادامی که من ورزشی بروم از نفوذ و ارتباط افراد غیرورزشی برای خودم استفاده کنم، وضعیت از این بهتر نمی شود"، پورحیدری با بیان این جمله افزود: من اطمینان دارم مسئولان باشگاه راه آهن اعلام کردهاند از چهار بازیکنی که محروم شده بودند، این دو بازیکن (حامد نورمحمدی و ابوذر رحیمی) را می خواهیم، دیگر بازیکنان بخشیده نشدند، ایرادی ندارد و براین اساس کمیته انضباطی رای به بخشودگی محرومیت بازیکنان راه آهن داده است. شک ندارم که آنها انتخاب کردهاند و کمیته انضباطی محرومیت را بخشیده است. مگر می شود چنین اتفاقی بیافتد. من از بروز این اتفاقات در فوتبال ایران واقعا نگرانم.
وی با طرح این مدعا که استقلال توانایی این را دارد که با حریفان در هر شرایطی که هستند بجنگد و به موفقیتی که مدنظر دارد، دست یابد، تصریح کرد: متاسفم برای فوتبال و از اینکه چطور برخیها نفوذ می کنند و آرای انضباطی را تغییر می دهند. من به فدراسیون فوتبال خرده نمی گیرم، چون می دانم نقشی در این مسائل نقشی ندارد. به کمیته انضباطی هم ایرادی وارد نیست، چون توان کمیته انضباطیها هم در هر شرایطی با هم فرق می کند. گاهی اوقات پیش می آید که در یک کمیته انضباطی با تماس فلان شخص همه چیز زیر و رو می شود! اینها گرفتاریهای فوتبال ماست.