0

دانلود نسخه آزمایشی بازی ایرانی بسیار زیبای کارآگاه علوی

yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11008

دانلود نسخه آزمایشی بازی ایرانی بسیار زیبای کارآگاه علوی

دانلود بازی کاراگاه علوی که یک بازی صد درصد ايراني به سبک ماجراجویی است اين بازي حاکی از داستان

قتل زن انگلیسی

تبار است که همسر روسی دارد . شما در این بازی به نقش کاراگاه علوی پای به میدان می گذارید و به دنبال کشف اثار جرم هستید تا در نهایت قاتل را بیابید . البته در این راه به موانعی برمی خورید از جمله حل معما ها و صحبت با دیگران و پیدا کردن آثار و لوازم که قاتل با آن سرو کار داشته است.لازم به ذکر است که بازي كاراگاه علوي به 41 زبان و 42 خط دنيا طراحي شده است.

بازي ايراني كاراگاه علوي

بازي ايراني كاراگاه علوي

ساخت این بازی به پایان رسیده است اما هنوز منتشر نشده است . شما می توانید نسخه آزمایشی این بازی را که توسط سازندگان بازی در سایت خود بازی به آدرس alavi.aanimator.com قرار داده بودند را از طریق لینک زیر دانلود کنید:

Download Informer Alavi Persian Edition Beta 41 mb

این بازی زیبا را از دست ندهید و برای پیشرفت بازی های ایرانی به محض منتشر شدنش  این بازی را به صورت اورجینال بخرید.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

پنج شنبه 25 فروردین 1390  12:12 PM
تشکرات از این پست
farvahar
farvahar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 241

پاسخ به:دانلود نسخه آزمایشی بازی ایرانی بسیار زیبای کارآگاه علوی

من این بازیرو دارم اصلا جالب نیست بیخودی دانلود نکنین

پنج شنبه 25 فروردین 1390  7:03 PM
تشکرات از این پست
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1

دوست عزیز این بازی اصلا هنوز منتشر نشده. میشه بگید از چیه بازی خوشتون نیومد . به نظرم در حد بازی های ایرانی خیلی عالیه. در این نسخه بازی که آزمایشی است شخصیت های بازی صحبت نمی کنند اما به نقل از سایت سازنده بازی در نسخه اصلی که منتشر شود از صدای دوبلورها به جای شخصیت های بازی استفاده شده است . ما ایرانی هستیم و به ایرانی بودنمون افتخار می کنیم و به جای بازی کردن بازی های کشور های غربی بیاییم بازی های وطنی انجام ذهیم.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

جمعه 26 فروردین 1390  12:03 AM
تشکرات از این پست
farvahar
farvahar
کاربر برنزی

نقل قول yaemamhasan2

دوست عزیز این بازی اصلا هنوز منتشر نشده. میشه بگید از چیه بازی خوشتون نیومد . به نظرم در حد بازی های ایرانی خیلی عالیه. در این نسخه بازی که آزمایشی است شخصیت های بازی صحبت نمی کنند اما به نقل از سایت سازنده بازی در نسخه اصلی که منتشر شود از صدای دوبلورها به جای شخصیت های بازی استفاده شده است . ما ایرانی هستیم و به ایرانی بودنمون افتخار می کنیم و به جای بازی کردن بازی های کشور های غربی بیاییم بازی های وطنی انجام

عزیزم ی من خودم گیم نت دارم واین بازی روی سیستم های من نصبه و بچه های مردم دارن بازی میکنن اونوقت شما میگی هنوز منتشر نشده                                   

جمعه 26 فروردین 1390  10:00 PM
تشکرات از این پست
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1

ببخشید دوست عزیز میشه بگید این بازی رو از کجا تهیه کردید  چون تو سایت سازنده خود بازی زده این بازی هنوز منتشر نشده.

شنبه 27 فروردین 1390  11:45 AM
تشکرات از این پست
farvahar
farvahar
کاربر برنزی

نقل قول yaemamhasan2

ببخشید دوست عزیز میشه بگید این بازی رو از کجا تهیه کردید  چون تو سایت سازنده خود بازی زده این بازی هنوز منتشر

حدود2-3ماه پیش از اینترنت

شنبه 27 فروردین 1390  5:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها