0

آخرین اخبار لیگ برتر در روز چهار شنبه

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

آخرین اخبار لیگ برتر در روز چهار شنبه

با سلام

امروز چهار شنبه نيز اخبار مربوط به تيم هاي ليگ برتر را در پست هاي زير بصورت مجموع قرار داده ايم ،

اميد كه مورد توجه دوستان قرار گيرد

چهارشنبه 24 فروردین 1390  9:30 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

پاسخ به:آخرین اخبار لیگ برتر در روز چهار شنبه

ياوري: توان شکست پرسپوليس را داريم

مديرفني تيم فوتبال استيل آذين با اشاره به شناختش از پرسپوليس گفت: توان پيروزي برابر اين تيم را داريم.

محمود یاوری در مورد آخرین وضعیت تیمش پیش از دیدار با پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت: بدون توجه به تمام مسائلی که برای ایجاد تشنج در استیل آذین مطرح شده است، تیم ما در کمال آرامش آماده دیدار با پرسپولیس می‌‎شود، مسابقه‌ای که برای ما دیداری ویژه محسوب می‌شود.

وی با اشاره به بازی خوب تیمش در دیدار تدارکاتی روز سه شنبه در مورد اینکه احتمال حضور بازیکنان محرومش در این دیدار وجود دارد، ادامه داد: ما در این مدت با در نظر گرفتن تمرینات مناسب، تیم را به خوبی برای این دیدار آماده کرده‌ایم و قطعا هر بازیکنی که در تمرینات بهتر و آماده‌تر باشد، در این بازی به میدان خواهد رفت.

مدیرفنی تیم فوتبال استیل آذین همچنین خاطرنشان کرد: هفته گذشته با سفر به اصفهان، دیدار ذوب آهن و پرسپولیس را به همراه محمد یاوری از نزدیک تماشا کردم، ضمن اینکه دیدارهای دیگر این تیم را هم تماشا و آنالیز کرده‌ایم. از آنها شناخت کاملی داریم و این توان را در تیم استیل آذین می‌بینم که بتواند پرسپولیس را شکست دهد.

وی با بیان اینکه از نتیجه نهایی نشست سه شنبه شب کمیته انضباطی استیل آذین خبر ندارد، در مورد نوسانات تیم پرسپولیس در هفته‌های اخیر هم اظهار داشت: امیدوارم این نوسانات به سود ما باشد و در تهران برابر ما شکست بخورند.

یاوری در پایان در مورد اینکه به بقای استیل آذین در لیگ امیدوار است، گفت: من این نوید را می‌دهم و اعتقادم این است، استیل آذین توانایی آن را دارد که در لیگ برتر بماند و با پیروزی برابر پرسپولیس، از همین هفته روند رو به رشدمان را آغاز می‌کنیم.

دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استیل آذین در چارچوب هفته بیست و نهم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور ساعت 19 روز پنجشنبه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می‌شود.

چهارشنبه 24 فروردین 1390  9:32 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

تغيير برنامه‌ي ليگ 91-90 طبق نظر كارلوس کيروش

رئيس سازمان ليگ درباره دومين نشست‌اش با سرمربي و کادر فني تيم ملي گفت : «برنامه ليگ برتر را طوري طراحي خواهيم کرد که برنامه تيم ملي هم بدون خلل اجرا شود.»

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، عزيز محمدي گفت: « در اين جلسه بحث و بررسي درباره برنامه ليگ برتر فصل 91-90 و نحوه تعامل اين برنامه با برنامه‌هاي کادر فني تيم ملي با حضور کیروش و دستيارانش و سرپرست تيم ملي و سازمان ليگ برگزار شد. در اين جلسه دو ساعته ريز برنامه‌ها را چک کرديم.»

وي ادامه داد: « در اين نشست نيازهاي کادر فني تيم ملي اعلام شد و ما هم محدوديتهاي برنامه ليگ برتر را با توجه به تاريخهاي تعطيلات مذهبي و مناسبتها برنامه جام حذفي، ليگ قهرمانان آسيا به ايشان اعلام کرديم که در اين زمينه بحث و بررسي انجام شد و در نهايت به نتايج بسيار خوبي رسيديم.»

عزيز محمدي در پايان گفت: « قرار شد برنامه ليگ برتر را طوري تنظيم کنيم که هماهنگيهاي لازم با کادر فني تيم ملي وجود داشته باشد و تيم ملي بتواند برنامه‌هاي آماده سازي‌اش را به خوبي دنبال کند.»

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

مقابل همه بازيکنان از جباري تشکر کردم

مظلومي: مي‌خواهيم جزء دو تيم اول باشيم؛ شايد سهميه سوم را از ايران بگيرند

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: هدفمان اين است که در ليگ اول يا دوم شويم چون ممکن است سهميه سوم را از ايران بگيرند.

پرويز مظلومي در نشست خبري قبل از بازي فردا با راه آهن اظهار داشت: بازي حساسي داريم و بعد از شکست ناباورانه مقابل تراکتورسازي بازيکنان مصمم هستند 3 امتياز اين ديدار را بگيرند. با تيم جوان خوبي بازي داريم. اين تيم مقابل استقلال و پرسپوليس هميشه خوب بوده است.

وي افزود: به اتفاقات هفته گذشته توجهي نداريم. يک تيم 25 نفر است و به جاي مصدومان و محرومان‌مان از بازيکنان ديگر خود استفاده مي‌کنيم. فقط روي تيم خودمان تمرکز داريم هر چند بيشتر از 4 روز براي ريکاوري و آماده شدن وقت نداشتيم. اگر همان بازي هفته گذشته را انجام دهيم 3 امتياز را مي‌گيريم.

سرمربي استقلال تصريح کرد: شريفات و رحمتي را به دليل محروميت در اختيار نداريم. فرهاد مجيدي هم بايد امروز تست بدهد و وضعيتش مشخص شود. ساير بازيکنان هستند و با تمام وجود تلاش مي‌کنند تا با ارائه يک بازي خوب 3 امتياز را از راه‌آهن بگيرند.

مظلومي خاطرنشان کرد: از هواداران انتظار داريم که براي حمايت به ورزشگاه بيايند. ما هنوز در کورس قهرماني هستيم و نياز به حمايت داريم. در خانه نشستن حمايت نيست و اميدوارم با حضورشان در ورزشگاه آنها را خوشحال کنيم.

سرمربي آبي پوشان در پاسخ به اين سؤال که نگراني بابت داوري دارد يا خير گفت: من هنوز هم معتقدم گل دوم تراکتور سازي که از روي خطا روي جاسم کرار به دست آمد خطا نبود. البته ما هميشه به داوران احترام گذاشته‌ايم و اعتراض و جنجال نکرديم. باخت را هم به داوري ربط نداديم. شنيدم که داور فردا قهرماني است. اول جا دارد به او و خانواده‌اش بابت مصيبتي که ديده‌اند تسليت بگويم. او هفته گذشته در کرمان قضاوت خوبي داشت و اميدوارم فردا هم قضاوت خوبي داشته باشد. همه از او همين انتظار را دارند.

مظلومي در پاسخ به اين سؤال که چه جايگاهي را براي استقلال پيش‌بيني‌ مي‌کند، گفت: همه تلاشمان اين است طبق قولي که از روز اول داده‌ايم سهميه آسيا را کسب کنيم. البته در جام حذفي هم فرصت داريم. هدفمان اين است که در ليگ اول يا دوم شويم چون ممکن است سهميه سوم را از ايران بگيرند. کسب سهميه آسيايي دور از دسترس نيست. نيم نگاهي هم به قهرماني داريم. از روز اول گفته بوديم که به دنبال قهرماني نيستيم چرا که شرايط سختي داشتيم. با کمک مديريت و بچه‌ها توقع‌ها را بالا برديم که مي‌توانيم قهرمان شويم. در بازي‌هاي خانگي امتيازهايي را از دست داديم که اگر آنها را از دست نمي‌داديم مي‌توانستيم به قهرماني فکر کنيم.

وي تصريح کرد: قصد داريم براي فصل آينده 90 درصد تيم را حفظ کنيم. با بچه‌ها هم ديروز حرف زدم. حرف‌ و حديث‌هايي در نشريه‌ها هست که استقلال براي فصل بعد 2 هافبک و 4 مهاجم مي‌خواهد در صورتي که اين صحبت‌ها صحت ندارد.ما هنوز ليستي ارائه نکرديم. براي همه بازيکنان کارنامه فني و انضباطي درست کرده‌ايم چه آنهايي که يک بازي انجام داده‌اند و چه بيشتر.

مظلومي ادامه داد: آنهايي که امسال براي استقلال تلاش مثبت داشتند قدم‌شان روي چشم ما اما يک مسئله‌اي هم است آن هم اينکه بعضي از بازيکنان با استقلال قرارداد ندارند و شايد نخواهند بمانند. مي‌خواهيم اسکلت اصلي تيم را حفظ کنيم. مصمم‌ هستيم با همين نفرات و چند مهره‌اي که اضافه مي‌کنيم تيم را براي قهرماني ببنديم و هم براي ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا تيم قوي داشته باشيم و در آسيا حرف براي گفتن داشته باشيم. امسال حرفي از قهرماني نزديم اما فصل بعد با ترميم نقاط ضعف از قهرماني هم صحبت مي‌کنيم.

سرمربي استقلال در مورد برخي از بازيکنان حاشيه دار گفت: هنوز يک ماه ديگر تا پايان فصل باقي مانده است و ما به عنوان معلم در مورد بازيکناني که حاشيه دارند و خود را اصلاح مي‌کنند گذشت مي‌کنيم و خوشبختانه تاکنون اين روند را در پيش گرفته‌ايم.

مظلومي در پاسخ به اين سؤال که آيا در بازي مقابل تراکتورسازي به دليل صحبت‌هاي جباري پس از بازي با پاختاکور وي را تنبيه انضباطي کرده و بازي نداده، اظهار داشت: جباري يکي از بهترين هافبک‌هاي ايران است و خودش هم مي‌داند دوستش داريم. هر کسي جاي من بود راه بازگشت براي او نمي‌گذاشت. چون مقابل پاختاکور خوب بازي کرده‌ بوديم به ترکيب برنده دست نزدم. در بازي با تراکتور سازي براي تعويض سوم روي جباري حساب باز کرده‌ بوديم اما مصدوميت شيرزاد برنامه‌هاي ما را تغيير داد.

وي اضافه کرد: روز گذشته مقابل همه بازيکنان از جباري تشکر کردم که مقابل خبرنگاران عاقلانه صحبت کرد و گفت "تابع تصميمات کادر فني هستم ". بازيکن بايد همين طور باشد. من وقتي مي‌خواهم تصميم گيري کنم بايد همه چيز را ملاک قرار دهم وگرنه همه سوء استفاده مي‌کنند و سنگ روي سنگ بند نمي‌شود.

مظلومي در مورد آناليز بازي‌ها قبل از مسابقه و اينکه فکري هفته گذشته گفته بود تراکتور سازي را خوب آناليز کرده بودند گفت: با آناليز نمي‌شود جلوي اتفاقات بازي را گرفت. ما نقاط حريف را بسته بوديم. آنها مهره‌هاي خوبي داشتند. حتي حالا تارتار هم به من گفت شما طوري بازي کرديد که تراکتور حرفي براي گفتن نداشت. گلي که آنها به ثمر رساندند از روي اوت دستي و خطا بود.

وي يادآور شد: روي گل اول مقابل محمدي بازيکني نداشتيم که بخواهد توپ را جمع کند. اتفاقات قابل پيشگيري نيست. مقابل ضربه ايستگاهي هم هنوز بچه‌هاي ما به خوبي صف نبسته بودند. به جاي سيد صالحي که او را از زمين بيرون کشيده بودم و شريفات را فرستاده بودم اين بازيکن ايستاده بود. کاپيتان تيم بايد فرد ديگري را فرا مي‌خواند اما اين اتفاق نيافتد و کرار هم خيلي زود به توپ ضربه زد. ما از تراکتورسازي شناخت خوبي داشتيم و از همان برنامه به گل رسيديم و حتي چند موقعيت ما را دروازه بان حريف مهار کرد.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

بايد از 5 بازي آينده 15 امتياز بگيريم

صادقي: تمركز خط دفاعي استقلال بايد بالا برود

مدافع استقلال گفت: خط دفاع استقلال براي بازي‌هاي آينده نقش مهمي دارد و بايد تمرکز ما بالا رود.

اميرحسين صادقي در نشست خبري قبل از بازي با راه‌آهن خاطرنشان کرد: اينکه استقلال در چه جايگاهي قرار مي‌گيرد سخت است. فاصله تيم ها با هم زياد نيست. بايد از اين به بعد به بازي ها به چشم ديدارهاي حذفي نگاه کنيم. ما در هفته هاي گذشته موقعيت هاي خوبي را از دست داديم. بايد تمرکز خود را در خط دفاع هم بالا ببريم و از 5 بازي باقي مانده 15 امتياز کسب کنيم.

وي در مورد تيم راه آهن گفت: آنها تيم خوب و جواني هستند و به سه امتياز نياز دارند. ما بايد هجومي بازي کنيم. تمرکز خط دفاع بايد بالا رود چرا که عملکرد ما در چند بازي باقي مانده نقش مهمي دارد و اميدوارم اتفاقات بازي گذشته رخ ندهد.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

با اين وضعيت 10 بازيکن هم براي بازي فردا نداريم

تارتار: قرار شده كميته انضباطي محروميت بازيكنان راه‌آهن را لغو كند

سرمربي راه‌آهن گفت: قرار شده کميته انضباطي پس از تماشاي فيلم مسابقه راي صادر شده درباره بازيکنان ما را لغو کند.

مهدي تارتار در نشست خبري پيش از مسابقه مقابل استقلال در خصوص آخرين شرايط تيمش با توجه به اتفاقات رخ داده و محروميت 4 بازيکن راه‌آهن از اين ديدار اظهار داشت: از نظر تيمي در وضعيت خوبي به سر مي‌بريم و تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته‌ايم اما با توجه به محروميت 4 بازيکن، يک مصدوم و يک 3 کارته 6 تا 7 بازيکن را قطع به يقين در اين مسابقه نخواهيم داشت. قرار شده کميته انضباطي پس از تماشاي فيلم مسابقه راي صادر شده را لغو کند چون همه ديدند بازيکنان راه آهن کوچک‌ترين تعرضي به داور نداشته است، به جز يکي از بازيکنان تيم ما که به سمت قاضي مسابقه لگد پرتاب کرد.

وي افزود: تصورم اين است که اين راي شکسته شود و در صورت اين اتفاق شاهد بازي خوبي از سوي هر دو تيم خواهيم بود و گرنه فکر نمي‌کنم 10 نفر هم براي مسابقه فردا در اختيار داشته باشم.

تارتار ضمن ابراز اميدواري در خصوص شکسته شدن اين راي گفت: 16 بازيکن در اختيار داريم که 3 تن از آنها دروازه بان هستند و اگر بازيکنان ما را نبخشند دچار مشکل خواهيم شد. البته هنوز به نظر قطعي نرسيديم که با تلفيقي از بازيکنان جوان و بزرگسالان استفاده کنيم.

سرمربي راه آهن در پاسخ به اين سؤال که در صورتي که اين محروميت‌ها براي استقلال اتفاق مي‌افتاد آيا عادلانه بود که شما هم نسبت به حضور بازيکنان محروم آنها اعتراض کنيد يا خير گفت: من هميشه دوست دارم تيم‌ها با تمام نفرات‌شان بازي کنند. چون تماشاگر به ورزشگاه مي‌آيد که بهترين فوتبال را شاهد باشد.

چهارشنبه 24 فروردین 1390  9:33 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

رأي كميته انضباطي در مورد بازيكنان راه‌آهن و پاس تا فردا صادر مي‌شود

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال رأي خود را در مورد ديدار جنجالي راه‌آهن و پاس در هفته بيست و نهم ليگ برتر تا فردا صادر مي‌کند.

مجتبي شريفي رئيس کميته انضباطي که هم اکنون در مکه مکرمه به سر مي‌برد در مورد احتمال بخشش 4 بازيکن محروم راه‌‌آهن که مهدي تارتار از آن خبر داده بود، گفت: بحث بخشش در ميان نيست. ما در مورد اين 4 بازيکن دستور موقت صادر کرده بوديم زيرا مي‌خواستيم مدارک به طور کامل در اختيار کميته انضباطي قرار گيرد.
وي ادامه داد: اکنون 2 باشگاه راه‌آهن و پاس و داوران و مقامات رسمي مسابقه مدارک را به کميته انضباطي تحويل دادند و قرار است رأي در مورد بازيکنان دو تيم حداکثر تا روز آينده اعلام شود.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

ترابيان: سرمربي تيم ملي از كيفيت بازي‌هاي ليگ راضي است

سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: کيروش گاهي نام بازيکناني را مي‌گويد که اکنون در ليگ برتر نيستند و ما از اين موضوع تعجب مي‌کنيم.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، عباس ترابيان با اشاره به اينکه نيازهاي تيم ملي و محدوديت هاي سازمان ليگ در جلسه امروز مطرح شد گفت: دو طرف به نتايج خوبي رسيدند و اهداف سازمان ليگ و کادر فني تيم ملي به خوبي مورد بحث قرار گرفت و نتايجي که به دست آمد نشان از اين دارد که دو طرف به هماهنگي هاي لازم رسيده اند.

ترابيان با اشاره به اينکه کارلوس کیروش تنها در کنفرانس هاي مطبوعاتي حضور خواهد يافت و مصاحبه خواهد کرد گفت: ايشان بازي هاي باشگاهي را با دقت رصد مي کنند و مطالعه خوبي از فوتبال ايران دارند و با پيش زمينه خوب به فوتبال ايران آمده و حتي برخي اوقات نام بازيکناني را مي برد که به دلايلي مثل مصدوميت يا ديگر مسائل در ليگ برتر حضور ندارند و تعجب مي کنيم که اين بازيکنان را از کجا مي شناسند و حتي پروفايل بازيکنان را هم به خوبي در آورده اند و با آنها آشنا هستند.

وي اضافه کرد: به هر جهت مطالعه کادر فني تيم ملي براي انتخاب صحيح بازيکنان بسيار عميق است. کیروش از کيفيت بازي هاي ليگ برتر راضي است و اين بسيار اميدوار کننده است.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

در واکنش به تصميم سازمان ليگ

درخشان: ناظر كه سوت نمي‌زند، داور بايد دقت كند

سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: ناظر بازي نمي‌تواند سوت بزند و اين داور است که بايد دقت داشته باشد.

حميد درخشان در مورد شرايط تيم شهرداري تبريز قبل از بازي با فردا با ذوب‌آهن عنوان کرد: خوشبختانه از شرايط بازيکنان راضي هستم. آنها در هفته هاي اخير نشان داده اند که به حرف هايم گوش مي دهند و انگيزه خوبي دارند.

وي در مورد رويارويي با ذوب آهن گفت: بازيکنان شهرداري تبريز بايد تلاش بيشتري در اين مسابقه داشته باشند و به پيروزي برسند. ذوب آهن تيم خوبي است که براي جبران باخت هفته گذشته به ميدان مي آيد.

درخشان در ارتباط با اينکه سازمان ليگ قصد دارد به دليل حساسيت مسابقات براي هر مسابقه دو ناظر بگذارد، عنوان کرد: همه مي گويند که بايد در انتخاب داوران دقت شود. ما هم در چند بازي از اشتباهات داوري متضرر شديم. اضافه کردن ناظر فايده اي ندارد. مگر ناظر سوت مي زند؟ داوران بايد دقت خود را بيشتر کنند.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

فركي: روحيه خوبي براي برد سايپا داريم

حسين فرکي گفت: پس از برد نفت روحيه خوبي گرفته‌ايم و تنها به فکر پيروزي مقابل سايپا هستيم.

سرمربي تيم فوتبال نفت تهران درباره آخرين وضعيت تيمش پيش از ديدار با سايپا در هفته سي‌ام ليگ برتر اظهار کرد: تمرين‌هاي خوبي را براي اين بازي انجام داده‌ايم و به فکر کسب يک پيروزي ديگر در بازي با سايپا هستيم.

وي با اشاره به پيروزي پرگل تيمش در بازي قبل برابر نفت آبادان گفت: روحيه بازيکنان پس از آن برد بالا رفته و آنها به دنبال نشان دادن هرچه بيشتر خود درليگ هستند.البته ما پيش از اين نيز دو برد پرگل کسب کرده بوديم. .

سرمربي نفت تهران درباره هفته‌هاي پاياني ليگ گفت: هر چه به پايان ليگ نزديکتر مي‌شويم بازي‌ها سخت‌تر مي‌شود و استرس کار هم براي صعود کردن يا سقوط نکردن بالا مي‌رود. اين اولين دوره از ليگ است که جدول اينگونه شده است و از پنج، شش هفته قبل مشخص نيست که چه تيمي صعود مي‌کند يا چه تيمي سقوط مي‌کند. همه تيم‌ها در اين هفته‌ها خوب کار مي‌کنند تا به هدفشان برسند. فکر مي‌کنم تيم ما در اولين حضور خود در ليگ برتر عملکرد خوبي داشته است.

حسين فرکي در ادامه گفتگويش درباره ديدار تيمش با سايپا هم گفت: سايپا تيمي خوب با کادر فني خوب است و در جدول موقعيتي مشابه ما دارد که همين موضوع بر اهميت و حساسيت کار مي‌افزايد. اميدوارم به آن چيزي که مي‌خواهيم در اين بازي دست پيدا کنيم. هرچند که مهمان هستيم اما فکر مي‌کنم سايپا نيز مانند ما باشد و در خانه خود هم تماشاگر زياد و پرحرارتي نداشته باشد. بنابراين هر تيمي که بهتر از موقعيت‌هاي خود استفاده کند مي‌تواند پيروز اين بازي باشد.

وي در مورد تقابل خود با محمد مايلي‌کهن در اين بازي هم گفت: بطور کلي ارتباط من با مايلي‌کهن از سال هاي دور بوده و از زماني که او کارمند سازمان تربيت بدني بوده همين‌گونه رک صحبت مي‌کرده و درد دل‌هاي فوتبال ما را به زبان مي‌آورد. اين هميشه خصوصيت مايلي‌کهن بوده و حرف او حرف فوتبالي‌ است. او حرف‌هايي را مي‌زند که به فوتبال کمک کند. شايد من توان گفتن اين حرف‌ها را نداشته باشم اما مايلي‌کن اين قابليت را در خود دارد که اينگونه درباره فوتبال صحبت کند. حالا ممکن است اين حرف‌ها مورد پسند بعضي‌ها نباشد. احترام مايلي‌کهن بر من واجب است چرا که او بزرگتر از من است.

فرکي درباره مصدومان تيمش در اين بازي هم گفت: مهرآزما تنها مصدوم ماست که به اين بازي نمي‌رسد و مارسيو خوزه نيز براي ديدار با سايپا محروم است. اما اميدوارم که بازيکنان ديگر جاي خالي خوزه را به خوبي پر کنند تا دوباره از بازي‌هاي بعد شاهد حضور او درتيم‌مان باشيم. مطمئنم که بازيکنان نفت حقشان بيشتر از اين‌هاست و آنها تلاش خود را نيز مي‌کنند.

حسين فرکي در مورد پيش بيني‌اش از قهرمان اين فصل هم گفت: به نظر من سپاهان و ذوب‌آهن هنوز نسبت به ساير تيم‌ها شانس بيشتري براي قهرماني دارند چرا که مديريت و برنامه‌ريزي‌شان از بقيه بهتر بود. ازميان اين دو تيم نيز سپاهان موقعيت بهتري براي قهرماني دارد. نمي‌دانم چرا ذوب‌آهن چند هفته‌اي است که بر خلاف ليگ قهرمانان آسيا، در ليگ خوب ظاهر نمي‌شود.

وي در پايان با اشاره به داوري‌ بازي‌هاي هفته‌هاي پاياني هم گفت: مي‌دانيم که داوران قشر زحمت‌کشي هستند اما در اين هفته‌ها که امتيازهاي هر بازي اهميت ويژه‌اي دارد داوران نقشي کليدي در اداره ديدارها دارند. 

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

پاسخ AFC به فدراسيون فوتبال عربستان؛

ديدارهاي ليگ قهرمانان آسيا كاملا مطلوب در ايران برگزار خواهد شد

کنفدراسيون فوتبال آسيا (AFC) در پاسخ به نامه فدراسيون فوتبال عربستان نوشت:‌ ايران هيچ گونه مشکل امنيتي براي برگزاري ديدارهاي ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا ندارد و مسابقات کاملا مطلوب در اين کشور برگزار خواهد شد.

به نقل از فدراسيون فوتبال، دبيرکل فدراسيون فوتبال در پي نامه فدراسيون فوتبال عربستان به کنفدراسيون فوتبال آسيا مبني بر اعتراض به ميزباني ايران براي برگزاري ديدارهاي ليگ قهرمانان آسيا نامه اي به آلکس سوسي دبيرکل اين کنفدراسيون نوشت.
در پاسخ دبيرکل کنفدراسيون فوتبال آسيا نيز طي نامه اي که خطاب به فدراسيون فوتبال عربستان نوشته شده، آورده است: پس از بررسي وضعيت و توضيحات مقامات فدراسيون فوتبال ايران مطمئن هستيم که ديدارهاي ليگ قهرمانان آسيا در ايران، طبق برنامه و به طور مطلوب برگزار خواهد شد.
در اين نامه آمده است نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا به هر دو کشور ايران و عربستان سفر خواهند کرد تا درخصوص ارتقاي کيفيت ديدارهاي ليگ قهرمانان آسيا بحث و تبادل نظر کنند. 

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

مايلي کهن: عدالت را فقط براي سايپا نمي‌خواهم

سرمربي تيم فوتبال سايپا با تاکيد بر اينکه عدالت را فقط براي سايپا نمي‌خواهم، تاکيد کرد: به دنبال عدالت در فوتبال هستم حتي اگر تحقق اين عدالت باعث حذف من شود.

محمد مایلی کهن ضمن بیان این مطلب افزود: بنده همواره در طول زندگیم یکسری قواعد و اصولی داشته‌ام که تحت هیچ شرایطی حاضر نیستم آنها را زیر پا بگذارم.

وی اضافه کرد: شاید در چند هفته گذشته اشتباهات داوری به زیان تیم ما تمام شده باشد اما بنده هرگز داوران را مقصر این اشتباهات نمی دانم چرا که آنها هم انسان هستند و اشتباه می کنند و نباید برای رسیدن به هدف هر وسیله‌ای را توجیه کرد.

مایلی کهن با بیان اینکه "مانند آن دسته از مربیان نیستم که با جوسازی و جار و جنجال دنبال امتیاز گرفتن از حریفان هستند"، گفت: بنده عدالت را برای خودم معنا نمی کنم بلکه معتقدم عدالت باید برای تمام تیم‌های لیگ برتری رعایت شود تا در هفته‌های حساس پایانی تیمی از این بابت لطمه نبیند.

وی تصریح کرد: امیدوارم کمیته داوران در هفته‌های پایانی از داوران بهتر و باتجربه‌تر استفاده کند تا نتایج مسابقات تحت تاثیر عملکرد داوران قرار نگیرد.

مایلی کهن در خصوص دیدار این هفته تیمش مقابل نفت تهران یادآور شد: نفت تیم خوب و قابل احترامی است که از کادر فنی با تجربه‌ای برخوردار است. ما در این دیدار به دنبال ارائه یک بازی جوانمردانه هستیم تا با نمایشی قابل قبول با هر سه امتیاز این دیدار میدان را ترک کنیم.

وی در خصوص بازیکنان محروم و مصدومش در این دیدار گفت: در این مسابقه ابراهیم صادقی که بازیکن باتجربه و ستاره تیم ماست را در اختیار نداریم ولی با سایر بازیکنان جای خالی او را در خط میانی پر می کنیم و نگرانی از این بابت نداریم.

سرمربی سایپا در خصوص اینکه با توجه به جایگاه تیم سایپا در لیگ برتر نگران سقوط تیمش به لیگ دسته اول نیست، گفت: من به توانایی‌های فنی تیمم اعتماد و اعتقاد دارم ولی امیدوارم برخی مسائل به گونه‌ای رقم نخورد که در نتایج تیم ما تاثیرگذار باشد.

وی در پایان در خصوص اینکه آیا برای فصل آینده با مسئولان باشگاه سایپا مذاکره‌ای داشته است یا نه، گفت: تاکنون هیچ گونه مذاکره‌ای با مسئولان باشگاه سایپا نداشته‌ام چرا که پنج بازی مهم پیش رو داریم و تمام تمرکزم بر روی این دیدارهاست تا پس از پایان فصل درباره همکاری یا عدم همکاری با باشگاه سایپا مذاکره کنم.

دیدار تیم‌های فوتبال سایپا و نفت تهران روز جمعه 26 فروردین ماه با قضاوت سعید بخشی‌زاده در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار خواهد شد.

چهارشنبه 24 فروردین 1390  9:34 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

معدنچي، غلامي و اشجـاري همچنـان محـرومـند

کميته انضباطي باشگاه استيل آذين در محل اين باشگاه تشکيل جلسه داد.

سه شنبه شب کميته انضباطي اين باشگاه در خصوص رسيدگي به وضعيت 3 بازيکني که از سوي محمود ياوري در اختيار باشگاه گذاشته شده بودند، با حضور اعضاي اين کميته، محمود ياوري، مهرزاد معدنچي، حسن اشجاري و محمد غلامي تتشکيل جلسه داد.

در اين کميته که اعضاي آن شامل صابري زفرقندي، رئيس کميته انضباطي، محمد خروطي عضو اين کميته و حسين خبيري، دبير کميته انضباطي باشگاه استيل آذين هستند، در ابتدا صحبت هاي مدير فني و سرپرست باشگاه مطرح و سپس به 3 بازيکن مذکور فرصت صحبت و توضيحات لازم داده شد. بازيکنان استيل آذين که به کميته انضباطي باشگاه دعوت شده بودند با رد هر گونه کم کاري و بي تعصبي نسبت به استيل آذين و پيراهن باشگاه به دفاع از خود پرداختند و به صورت جداگانه دفاعيات خود را در اين جلسه مطرح کردند.

هر 3 بازيکن اعلام کردند که تاکنون همه سعي و تلاش خود را براي موفقيت استيل آذين بکار بسته‌اند و از شرايط فعلي تيم بسيار ناراحتند.

محمد غلامي در مورد اخراجش مقابل شاهين بوشهر گفت: کارت زرد بي موردي که داور به من داد باعث شد 3 اخطاره شوم و بازي حساس تيمم با پرسپوليس را از دست بدهم و نتوانم در اين برهه حساس مقابل پرسپوليس به استيل آذين کمک کنم. اين موضوع و تعصبي که به پيراهن استيل آذين دارم باعث شد کنترلم را از دست بدهم و به داور اعتراض کنم که ايشان هم مرا اخراج کرد. اشتباهم را مي پذيرم و از آقاي هدايتي و هواداران عذرخواهي مي کنم اما اين نشانه تعصب من است نه بي تعصبي.

معدنچي و اشجاري هم صحبت هايشان را مطرح کردند و بصورت جداگانه به دفاع از خود و عملکردشان پرداختند.

اين جلسه تا ساعت 22 شب گذشته به طول انجاميد و اعضاي کميته انضباطي هم پس از استماع حرف هاي طرفين تشکيل جلسه دادند اما صابري زفرقندي معتقد بود براي اعلام حکم اصلي اين 3 بازيکن به زمان بيشتر و بررسي هاي گسترده تري نياز دارند.

رئيس کميته انضباطي باشگاه استيل آذين در پايان اين نشست گفت: اين 3 بازيکن فعلا اجازه حضور در تمرينات را ندارند و به زودي حکم کميته انضباطي در اين خصوص متعاقبا اعلام خواهد شد.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

نخستين كارت الكترونيك هواداران سپاهان به استاندار اصفهان داده مي شود

مديرعامل کانون هواداران تيم سپاهان گفت: کارت الکترونيک هواداران باشگاه سپاهان در ارديبهشت ماه سال جاري رونمايي مي شود و اولين کارت به استاندار اصفهان داده مي شود.

''سيد محمد قريشي'' روز چهارشنبه در ديدار با استاندار اصفهان افزود: اولين کارت هواداران باشگاه سپاهان به استاندار اصفهان تقديم مي شود.
 وي با بيان اينکه اين کارت داراي کاربرد زيادي است، اظهارداشت: هواداران تيم سپاهان مي توانند با داشتن اين کارت از 20 درصد تخفيف بيمه خودرو استفاده کنند.
 قريشي گفت: هواداران مي توانند از اين کارت به عنوان کارت عابر بانک ملت، اتوبوس و کارت خريد استفاده کنند و به تمام افراد هم داده مي شود.
 وي اظهار داشت: کانون هواداران سپاهان در سال 84 به عنوان اولين کانون در کشور ثبت شد و داراي 17 هزار عضو است .

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

ساكت:طرفدار سپاهان و تراكتورسازي هستم

مديرعامل باشگاه سپاهان گفت: اميدوارم هواداران باغيرت تراکتورسازي با رعايت اصل جوانمردي فضايي ايجاد مي‌کنند تا شاهد فوتبال زيبايي از هر دو تيم باشيم.

ساکت درباره ديدار دو تيم فوتبال سپاهان و تراکتورسازي در هفته سي‌ام مسابقات ليگ برتر، اظهار کرد: اميدوارم بازي جذاب و بسيار خوبي را از دو تيم قدرتمند ليگ برتر شاهد باشيم. بي‌شک سپاهان و تراکتورسازي دو قطب بزرگ و جديد فوتبال ما هستند و هر دو باشگاه ارتباط ورزشي و فرهنگي ديرينه‌اي با هم دارند. من در ايران پس از سپاهان طرفدار تيم تراکتورسازي هستم و اميدوارم اين تيم بتواند با درخشش در مسابقات اين فصل، سهميه ليگ قهرمانان آسيا براي فصل آينده را بدست آورد.
 جالب اینکه جعفری مدیر تراکتور نیز در مصاحبه هایی از حریف تعریف و تمجید کرده است...
 وي افزود: بازيکنان تيم ما براي انجام اين ديدار بزرگ آماده‌ هستند. سپاهان به اين مهم واقف است که در مقطع کنوني هر مسابقه برايش حکم فينال را دارد؛ لذا آنها با انگيزه و آمادگي خوبي به مصاف حريف‌شان مي‌روند. ما هيچ دغدغه‌اي از بازي در تبريز نداريم و مي‌دانيم هواداران باغيرت تراکتورسازي با رعايت اصل جوانمردي فضايي ايجاد مي‌کنند تا شاهد فوتبال زيبايي از هر دو تيم باشيم. هر چند سپاهان صدرنشين ليگ برتر است اما تا قطعي شدن قهرماني‌اش کمي فاصله دارد و بايد براي رسيدن به آن تلاش کند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها