سلام راسخونی های عزیز
خسته نباشید
منظورتون اینه که همه کاریکاتورها با هر موضوعی تو یه پست باشه؟؟؟؟!!!!!!! مثلا کاریکاتور روز برفی و آلودگی هوا و... همه تو یه پست؟؟؟؟؟؟اینجوری خیلی سخت میشه و نامرتب برای این هر کدوم رو تو یه پست میذارم تا جستجو و دیدنش راحتتر باشه . این کاریکاتورها بر حسب نام طراح و موضوعش از هم جدا میشن
چرا انقدر با این موضوع مخالفید؟؟؟ ( من این پست هارو به خاطر این جدا میکنم که دسترسی بهشون راحت تر باشه و نه به خاطر امتیاز !!!!) به نظرم بهتر از پست های خوب است وعالی بود و یا یک جمله که نوشته میشه و درباره تمامی پست ها پیستم میشه و همون نظر گذاشته میشه که مشخصه انگیزه کسب امتیازه نه بالا بردن سطح آگاهی و معلومات و اطلاعات خوانندگان و نه مطلب جالبی به نظر رسیده که قرار داده شده بعضی از افراد روزانه کمترین وقت رو روی سایت میذارن و بیشترین امتیازو میبرن با همین روش کم نیستن این افراد.
من خودم وقتی پستی قرار میدم چون برای خودم مفید بوده دوست دارم دوستان هم استفاده کنن .من روزانه وقت زیادی رو تو نت هستم و میتونم هر مطلبی کپی کنم و کلی هم از این نظرات بذارم ولی سعی میکنم مفیدترین و جالب ترینشو بذارم .انصافا شما خودتون اگه انقدر رو پست گذاشتن تو انجمن وقت بذارید و روی مطالبی که میذارید کلی دقت داشته باشید بعد پیامی مبنی بر پاک کردنشون ببینید ناراحت نمیشید؟؟؟؟ البته پاک کنید هم مشکلی نیست چون من خودم اینارو دیدم فقط برای استفاده دوستان گذاشتم ولی خدایی پاک کردن این کاریکاتورهای زیبا که تماما خلاقیته درسته یا پاک کردن اون نظراتی که در عرض 20 دقیقه 50 -60 تا پست اشغال میکنه که هیچ بار علمی هم نداره؟؟؟؟؟
حالا درباره این پست ها هر جور صلاح میدونید همون کارو بکنید . ولی متاسفانه دریافت این پیام انگیزه آدم رو میاره پایین . بهتون حق میدم این پیغام رو برای پست هایی که مضمون جالبی نداره یا همین نظرات کپی شده قرار دهید ولی درباره پست که چیزی برای گفتن داره یکم کم لطفی . مطلب اگه خوب باشه چه اشکالی داره 1000 تا پست گذاشته بشه . از این 1000 تا پست یک نفر 1 کلمه هم یاد بگیرد برامون کافیه چون هدفمون همینه ولی از1000 تا نظر کپی شده و یا الکی هیچ کس هیچی یاد نمیگیره!!!
ببخشید یکم صریح صحبت کردم چون واقعا زمانیکه روی انتخاب ها مطالب داخل پست ها میذارم زیاده
ان شالله موفق باشید
مانا باشید و پایدار
یا علی