0

قطايف

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

قطايف

قطايف يه شيرينيه عربى هستش كه رمضونا موقه ى افطار سر سفره ها به جشم ميخوره .......
خب بريم سراغ مواد لازم و طرزتهيه :
2 ليوان ارد سفيد
1 ليوان ارد سمولينا
3 ق غ شيرخشك
2 و سه جهارم ليوان اب
نمك كمى
خمير مايه ى فورى يه ق مربا خورى
بكينك بودر يه ق مربا خورى
__________________________________
طرز تهيه :
همه ى مواد رو با هم مخلوط كنيد و با همزن 5 مين هم بزنين و به مدت نيم ساعت بزارين استراحت تا به اصطلاح خمير جا بيفته ....اين خمير يه خمير رقيقيه كه با ملاقه بايد بريزين توى تابه تا نون حباب دار شه و وردارين بزارين كنار ....خب حالا اين نونا رو با بنير خامه ......يا شكر دارجين كردو و........هر جى دوس دارين بر كنين و ببندين ............بعضيا بعد از اين مرحله قطايفا رو سرخ ميكنن تو روغن و ميندازن تو شربت و اما خود من كذاشتم تو فر و قاشق قاشق شربتو روش ريختم ..........اين شيرينى تو تركيه به اسم تاش كاداييف معروف هست

در مورد ارد سمولينا همينقد بكم كه اردى هستش كه از اسياب شدن گندم دوروم بدست ميادو سمولينا ماده ى اوليه اصلى توليد ماكارونيه ...كه به عربى بهش سميد ميكن ...
اينو امروز درستيدم


نكات مهم
هر جقد نوناتون طلايى تر شه كار باهاش راحتتره .....
بزاارين تابه داغ شه موادررو بريزين و همينكه حباب ايجاد شد كافيه جون قرار بخت بعدى صورت .........
اكه دوس دارين بزارين تو فر يه كمى به قطايفا كره بمالين تا هم رنكش بهتر شه و هم نرمتر بمونه
من از قطايف اماده عكسى ندارم ...اينا قبل از كذاشتن تو فر هست
ميتونين بعد از شربت ماليدن با بودر بسته تزئيين كنيد

دوشنبه 14 تیر 1395  12:44 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:قطايف

پاسخ به:قطايف

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

دوشنبه 14 تیر 1395  12:44 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها