0

بیوگرافی خودتوبگو

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:بیوگرافی خودتوبگو
دوشنبه 2 تیر 1393  9:27 AM

من درسال 1348 دریک خونواده مذهبی درمشهدبدنیااومدم اصلیتم بزرگ شده قوچان هستم وادعایی ندارم که حتما"مشهدی هستم تحصیلات ابتدایی روباموفقیت پشت سرگذاشتم امابدلیل انتقالی پدرم به مشهدکلی افت تحصیلی وبازیگوشی خودم منجربه ایجادتجدیدهای که به اندازه یک وجب دست بوشدم خلاصه کارم به مدرسه شبانه کشیدوقتیکه شبانه درس میخوندم یهویی به خودم اومدم وباعزم واراده تونستم واردمقطع روزانه بشوم سوم راهنمایی روهم باتجدیدقبول شدم وارددبیرستان که شدم اونجاهم اگه تجدیدنمی اوردم شیرینی تحصیلونمی چشیدم خلاصه باکلی ازارواذیت خونواده تونستم سرانجام دیپلمموبگیرم ودرسال 69بودکه به استخدام دولت دراومدم ودرشهرهای قوچان،شیروان کارکردم درحین کارازاضافه کاریم زدم ونشستم عصرهادرس خوندم وبجنوردمهندسی کشاورزی قبول شدم بین سه شهربجنوردمحل تحصی وشیروان محل کارومشهدمحل زندگی رفت وآمدمی کردم سرانجام مدرکم روهم گرفتم حالانیازبودکه مدرکم روبکارگیرم بنابراین بادرخواستهای متعدددرخواست انتقال به مشهدرودادم سرانجام بعداز10سال زندگی مجردی درشهرستان وغریبی منتقل مشهدشدم ابتداواردبیمارستانی جهت کارشدم دراونجاباهمسرم آشناشدم وباهاش ازدواج کردم حاصل زندگیمون یک بچه دختربودبرای افزایش حقوقم بایستی پستهای کارشناسی رومی گرفتم بنابراین به اداره آموزش دانشگاه خودمومنتقل کردم تاازمزایای حقوق لیسانسیم برخورداربشم خیلی تلاش کردم خودمومنتقل اداراتیکه به رشته ام ربط داشت کنم اماقسمت نشدحالاهم که درخدمت شماهستم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
tachberdee tahmores kamrantak nargesi
دسترسی سریع به انجمن ها