پاسخ به:حلقه های انس و پژوهش هفتگی*با امتیاز ویژه صلوات*
دوشنبه 26 خرداد 1393 10:15 AM
سلام کاربر محترم و بزرگوار.
یک هفته فرصت هست که در مورد اکثر این خرافات صحبت بشه .
چی فایده که کسی بحثی درموردش نمیکنه؟
اولین روز خوب بود .اومدن گفتن وقت کم میاریم و از این حرفا ولی الان به سومین روز نکشیده جا زدن رفتن.
من تو موسسات همین حلقه ها رو اجرا میکنم و با استقبال خیلی ها روبه رو میشه و بحث و گفت و گو خیلی داغ میشه و همه نظر برای دادن دارن.
مثلا ماه پیش تو موسسه ای این حلقه ها رو اجرا کردم موضوعشم ازدواج و اثرات دیر ازدواج کردن بودش جوری افراد داشتن بحث میکردن که من به خودم گفتم این جلسه 3 یا 4 تا تلفات بدیم![]()
یا دفعه قبل ترش در مورد وظیفه مادری و کار کردن بیرون از منزل مادر و نقش مادرتو خانواده بحث کردیم که اونم بحث داغی شد و تو مسجد بودیم از صدای بحث ما بزرگترها و خانوما هم اومدن وسط بحث یهو منم دیدم بحث داره خوب پیش میره جلوشونو نگرفتم خانوما طرف خودشونو میگرفتن و آقایون هی یه چیز مخالف میگفتن تا بالاخره بعد از کلی بحث و پایان وقت بحث یکی از استادان دعوت شده اومد و موضوع رو به صورت عقلی و علمی و شرعی توضیح داد و نتیجش این شد که آقایون با همسرشون خیلی خوب و خوش رفتار شدند و هنوزم که اون مسجد میرم خانوما کلی تشکر میکنن و میگن که از اون روز شوهراشون خیلی به فکر خانوماشون شدن و آقایون هم اسرار دارن که یه جلسه در مورد وظایف و ونقش پدر جلسه بذاریم.
بهتره ازهمین امروزبحثهاروشروع کنیم تاپایان هفته یه نتیجه گیری کلی هم انجام بشه
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه