0

انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1393
یک شنبه 28 دی 1393  10:15 AM

با سلام صبحتون بخیر

بله حرف های شما درسته من تمام راه ها رو بهتون گفتم که بتونم وبلاگم رو به یه سرانجامی برسونم. وقتی دیدم نمیتونین برای بخش وبلاگ و انجمن و ... برای هر کدوم مثل سایت تبیان یه نام کاربری ایجاد کنید بارها این رو عنوان کردم که اگه میشه من یه کاربری دیگه بسازم و وبلاگ رو به اون انتقال بدم

در مورد رنگ متون هم راهی که شما فرمودین هم وقت گیر بود و هم  دردسرش زیاد بود .همین موضوع  باعث شد که مصمم تر به فکر یه وبلاگ دیگه در خارج از سایت بیفتم

ولی واقعا خیلی خوشحالم که تو این سایت قبل از راه اندازی سایت جدید یه امکانی رو تونستن پیاده کنن.نمیخوام زیاد وقتتون رو بگیرم فقط یادم بود شهریور یه نشست وبلاگ نویسی تو اتاق چت بود که اونجا این موضوع رو مطرح کردم قبل و بعد از این نشست هم من بارها و بارها این موضوع رو مطرح کرده بودم.دو تا سند براتون اوردم که نگین من اصلا به نام کاربری تا حالا اشاره نکرده بودم اولیش نشست اتاق چت هست و دومی پیامی که من براتون ارسال کردم.

بازم بابت زحماتی که برای وبلاگ عاشق رضا کشیدین و میکشین و خواهید کشید تشکر میکنم

در اخر خدمت خانواده محترم زارع بخصوص زینب خانم گل عرض کنم که اصلا من ناراحت نشدم و تو پیام قبلی هم که دادم نوشتم که وبلاگتون رو انتقال بدین اخه انتقال دادن و ندادن شما سودی به حال من نداره و گفتم که روی صحبت من با شما نیست .ان شاءالله به زودی باهر دو نام کاربری کاربر طلایی یک بشین.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog sayyed13737373 salma57 zare58 f3080h517 omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها