پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1393
شنبه 27 دی 1393 3:52 PM
نقل قول nazaninfatemeh
با سلام خدمت شما
عرض شود که بنده چون در موارد فنی اختیاری ندارم ، این موارد را با واحد فنی در میان گذاشته و پاسخ میدهم . و جوابی هم که به کاربر عزیز zare58 دادم پاسخ بخش فنی هست . و باید نام کاربری جدید ساخته شود تا به بخش فنی منتقل کنم و در صورت امکان به نام کاربری دیگر منتقل شود .
در مورد وبلاگ شما هم ، ارتباط بحث قالب وبلاگ و ساخت وبلاگ در یک سرویس وبلاگ دهی دیگر را به این موضوع متوجه نشدم .
ممنون
بزرگوار خب منم بارها گفتم یه کاربری دیگه بسازم و وبلاگم رو به اون کاربری انتقال بدم نمیشد همون موقع به واحد فنی این مسئله رو بگین ؟چون من که از قوانین کاری شما خبر ندارم که و الا یه راست میرفتم سراغ واحد فنی.یکبار هم نگفتم که بگم فراموش کردین، انقدر این مطلب رو من این یکساله تکرار کردم که ملکه ذهن کل کاربرا شده شما که دیگه جای خود دارین. شما گفتین که نمیشه اینکارو کرد و از طرفی وقتی دیدم قالب ترجمه شده به وبلاگ عاشق رضا جور در نمیاد مصمم شدم که یه وبلاگ دیگه رو بیرون حتما بسازم منظورم این بود که بهتون گفتم این قالب رو میبرم روی وبلاگ جدید پیاده میکنم شما حتی همون موقع هم به ذهنتون نرسید که به واحد فنی بگید ؟به هرحال من منکر زحماتی که برای وبلاگ عاشق رضا کشیدین نمیشم و همیشه هم هرجا تونستم ازتون تشکر کردم اجرتون با خود اقا امام رضا ولی با توجه به اینکه سایت جدید هنوز راه اندازی نشده تا این مورد رو بهانه قرار بدین جوابی که دادین تعجب اور بود.حالا این حرف من باعث نشه زینب خانوم رو از انتقال وبلاگشون محروم کنیدا، امیدوارم بزارین انتقال بدن تا مثل من کارشون رو دو سه باره انجام ندن،خیلی سخته که وبلاگی رو با هزار جور سختی و حرص خوردن و به این و اون رو انداختن به یه سرانجامی برسونی و سر یه موضوع ساده ولش کنی و دوباره یکی دیگه بسازی و این مطالب رو به وبلاگ جدید انتقال بدی
در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله
ممنون
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست