0

گلچین شیرینی های عید نوروز همراه با دستور پخت

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:گلچین شیرینی های عید نوروز همراه با دستور پخت
جمعه 9 اسفند 1392  8:23 PM

توپ های گردو و آلبالو

•    تعداد: 48 عدد

•    زمان تهیه: 40 دقیقه

•    زمان پخت: 18 دقیقه

مواد لازم

•    ¼ پیمانه آلبالو خرد شده

•    یک پیمانه کره آب شده

•    نصف پیمانه پودر قند

•    نصف قاشق چایخوری عصاره بادام

•    نصف قاشق چایخوری وانیل

•    دو پیمانه آرد کامل

•    ¾ پیمانه گردوی بوداده و تفت داده خرد شده

•    پودر قند

 

شیرینی عید نوروز،طرز تهیه شیرینی عید نوروز،طرز تهیه شیرینی عید

طرز تهیه

1.    فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

2.    در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی به مدت 30 ثانیه و سرعت بالا هم بزنید. نصف پیمانه پودر قند، عصاره بادام و وانیل را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. آرد را به تدریج اضافه کنید. تا زمانی که می توان آرد را با هم‌زن برقی مخلوط کنید و سپس با قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید. در آخر، گردو و آلبالوی خرد شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

3.    خمیرها را به توپ های ریز شکل دهید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. توپ های خمیر را با فاصله در سینی بچینید و آنها را 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

4.    آنها را 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. در صورت تمایل روی آنها پودر شکر یا دانه های ریز خوراکی قرمز رنگ بریزید تا شکل زیبایی نیز بگیرند.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها