0

مسابقه ی بزرگ جام ملت های اروپا ، 2012 ، راسخون

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:مسابقه ی بزرگ جام ملت های اروپا ، 2012 ، راسخون
شنبه 27 خرداد 1391  3:33 PM

نقل قول mahmoodsafari

در مورد اول شما از کجا میدانید که من در مسابقه برنده نمیشدم؟(مگه دستایی تو کاره؟)

در مورد دوم فکر خوبی کردین،پس منتظر حذف بخش اول مسابقات میمونم.

در مورد سوم من قانون شکنی میکنم یا شما که نوشتین باید هر تیم 2 بازی انجام دهد بعد میاین قبل از انجام 2 بازی مانده پیش بینی رو برمیدارین؟باید فکر اینجاشم میکردید که ممکن چنین اتفاقی بیفته و نتایج بازی ها قبل از تاریخ اعلامی معلوم شود.من تاریخ انتهای پیش بینی رو که دیدم و از اونجایی که ممکن بود یادم بره و ایرانی ها هم دقیقه نودی اند زدم تو گوشیم که روز جمعه بعد از انجام 2 بازی از هر تیم بیام و تو پیش بینی شرکت کنم.ولی در عین ناباوری میبینم که پیش بینی هام ثبت نمیشه،نگو شما منو فریب دادین،با نوشتناین جمله:تا انجام 2 بازی از هر تیم فرصت شرکت دارین.

(لذا اشتباه خود وعواقبش را بپزیرید و از من و تمامی کاربران راسخون که حقشان را ضایع کردید عـــــذر خواهی کنید.)

با سلام :

کاربر گرامی لطفا در نوع به کار گیری واژه ها قدری دقت نمائید . هیچ دست پنهانی در کار نیست و اگر روزی کسی بخواد این کار را بکنه خودم برخورد سختی میکنم .

قطعی نبودن برنده شدن شما حتی در صورت پیش بینی درست هم به این علت است که اگر مثلا 100 نفر درست پیش بینی کنند ، مسلما به همه ی آن ها جایزه تعلق نخواهد گرفت و اگر مثلا مسئولین با 20 تا موافقت کنند ، این جایزه به 20 نفر اولی که درست پیش بینی کرده اند خواهد رسید نه بقیه !!! این قانون را در مسابقات لیگ برتر هم اجرا میکرده و می کنیم .

اگر بار دیگر از سوی شما چنین جملاتی بیان گردد . بنده به هیچ عنوان پاسخگو نخواهم بود .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها