0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

هاشمی: شانس آوردیم ذوب آهن را بردیم
جمعه 28 بهمن 1390  1:10 PM

سرمربی تیم بسکتبال مهرام گفت: بازی کردن با ذوب آهن در زمین اختصاصی این تیم با مربی بزرگ و بازیکنان خوبی که در اختیار دارد طبعا سخت خواهد بود و فکر می‌کنم شانس آوردیم که این بازی را بردیم.

مصطفی هاشمی در گفتگو با ایمنا، پیرامون دیدار روز گذشته دو تیم بسکتبال ذوب آهن و مهرام گفت: همانطور که پیش بینی می‌کردیم بازی خیلی سختی بود، بازی کردن با ذوب آهن در زمین اختصاصی این تیم با مربی بزرگ و بازیکنان خوبی که در اختیار دارد طبعا سخت خواهد بود و فکر می‌کنم شانس آوردیم که این بازی را بردیم.
وی پیرامون اعتراض‌هایی که به داور مسابقه در طول بازی داشت اظهار داشت: اعتراض به داوری به این معنا نیست که مخل داوری شویم، اعتراض به داوری چیزی است که در ذات همه مربیان و بازیکنان است و چیزی نیست که از قبل از تعیین شده باشد.
سرمربی تیم بسکتبال مهرام در مورد بازی‌های آینده این تیم تصریح کرد: ما روز سه شنبه هفته آینده با آرامکس اردن در چارچوب رقابت‌های غرب آسیا و پنجشنبه نیز با تیم جهش ترابر قم بازی داریم.
هاشمی که در طول بازی توسط تماشاگران ذوب آهن به دلیل مصاحبه دو ماه پیش او که گفته بود اگر ذوب آهن در لیگ نباشد بهتر است لیگ را تعطیل کنیم تشویق شده بود در رابطه با این امر خاطرنشان کرد: از تماشاگران ذوب آهن خیلی ممنون هستم اما معتقدم موضوع خاصی نبوده است و همانطور که در خیلی از شهرستان‌ها به ما فحاشی می‌کنند اهمیتی به این چیزها نمی‌دهم، من اگر حرفی در مورد ذوب آهن زده ام برای بسکتبال کشور زدم زیرا اگر بسکتبال ذوب آهن نباشد باید فاتحه بسکتبال ایران را خواند.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها