0

ليست شهداي دفاع مقدس (د)

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (د)
دوشنبه 18 بهمن 1389  7:16 AM

شهيد محبوب درجزي استكه

تاريخ تولد :1344

نام پدر :

تاریخ شهادت : 10/2/1361

محل تولد :اردبيل /دولق

طول مدت حیات :17

محل شهادت :جاده خرمشهر - اهواز

مزار شهید :

بهار سال 1344 در روستاي دولق شهرستان اردبيل کودکي زيبا به نام محبوب متولد شد. پدرش کارگر بود و او در سايه تلاش خستگي ناپذير پدر، کودکي را در روستا سپري کرد. سال 1349 به تهران مهاجرت کرد و در جنوبي ترين منطقه اين شهر ساکن شد. سال 1351 آموختن را از مدرسه « پير نظر » آغاز کرد. در دوره راهنمايي در جلسات سوگواري امام حسين (ع) حاضر شد و کم کم در راه حمايت از امام امت، الله اکبر گويان به مبارزه با رژيم پهلوي پرداخت و ديگران را به مبارزه تشويق نمود.
بعد از پيروزي انقلاب به پاسداري و تبليغ دين مبين اسلام و آرمانهاي اتقلابي روي آورد. جنگ فرصتي مناسب براي جلوه گري و بيداري ايمانهاي قوي و ايثارهاي نهفته انساني بود.
محبوب عزم سفر به ديار نور داشت اما خانواده نپذيرفتند و او در بهار سال 1361 در غياب پدر و مادر نداي هل من ناصر امام خويش را لبيک گفت و همراه با دلاوران بسيج مسجد صاحب الزمان در عمليات فتح المبين حماسه آفريد. آنگاه براي مدتي به خانه بازگشت. با شروع عمليات بيت المقدس راهي جبهه شد. هنگام خداحافظي، برادرش گفت : « محبوب نترسي . » و او آرام و متين پاسخ داد : « اگر مي ترسيدم نمي رفتم. شهادت سعادت است و چه بهتر که انسان در راه اسلام شهيد شود و من هم همين را از خدا مي خواهم من مي روم اگر شهيد شدم خوشا به حالم و اگر هم نشدم که خوب بر مي گردم.»
محبوب در مرحله اول عمليات در روز دهم ارديبهشت ماه سال 1361 در جاده اهواز خرمشهر برات ديدار حق را در سن 17 سالگي دريافت نمود . 11 روز بعد خبر شهادتش را به خانواده اطلاع دادند.

منبع:پرونده شهيد در حوزه 1 ناحيه سيدالشهداء بسيج اسلامشهر

وصيت‌نامه
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها