م ع م ا
بعد سری بعد هدیه رو میفرسته ولی در صندوق رو قفل می کنه.
اگر جنس جعبه رو از طلایا نقره یا خود جعبه ارزشمند باشه انتخاب کنه که رنگش روبه رنگ طبیعی جعبه انتخاب کنه ...هرچندتو خالی و قفل بشه و لیلی نتونه درش رو باز کنه برای لیلی ارزشمند و قیمتی است ....
خوب اینم یه راهه ...
بعد سری بعد هدیه رو میفرسته ولی در صندوق رو قفل می کنه.
یکم نزدیک شدید
ولی جواب اصلیشو واستون میزارم
البته ممکنه دوستان بتونن راه بهتر از راه حل منم پیدا کنن
جواب م ع م ا
ابتدا مجنون : 1: یک قفل بر جعبه می زند و توسط پستچی به لیلی می رسد ، 2 : دوباره لیلی یک قفل دیگر به جعبه می زند و توسط پستچی به مجنون فرستاده می شود . در اینصورت 3: دو قفل بر در جعبه وجود خواهد داشت . حالا مجنون 4: قفل مربوط به خود را باز کرده و 5: دوباره جعبه ی حاوی هدیه را که یک قفل هنوز بر آن وجود دارد را به پستچی می دهد تا آن را به لیلی برساند . لیلی 6: قفل مربوط به خود را باز کرده و هدیه را بدست خواهد آورد . این نقشه ای خواهد بود که لیلی و مجنون می بایست با یکدیگر 7:توسط تلفن بکشند .
با معماهای جدید همراه من باشید
خُب این چه کاریه؟
می تونه اول کلید رو با یه چیزی مثل زنجیر کوچک بفرسته که شبیه گردنبند باشه. برای بار دوم جعبه رو بفرسته. و تلفنی قضیه رو با لیلی در میون بزاره. اینم نظر من.
اره این در صورتی میتونه عملی باشه که پستچی دزد نباشه این پستچی در صورت معما گفته شده دزد تشریف داره و جعبه باز باشه میدزده
اره این در صورتی میتونه عملی باشه که پستچی دزد نباشه این پستچی در صورت معما گفته شده دزد تشریف داره و جعبه باز باشه میدزده
نه دیگه جعبه رو قفل کرده. اول کلید رو به صورتی که گفتم می فرسته بعد جعبه قفل شده رو.
بهش پیامک بده.خخخخ
بهش پیامک بده.خخخخ
اینم یراهیه راستش همه مشکلات جامعه بخاطر این اینترنت و پیامکه یادش بخیر قدیما پیامک نبود زود بزود دوستامونو میدیدیم