کدامیک درمورد پیامبر (ص)صحت دارد؟(شهادت یا رحلت)؟
سلام
این سوال شما بیشتر باید روش تحقیق بشه تا جواب دقیق بدست بیاد و در این راه باید از تعصب بپرهیزیم تا بجواب برسیم
برادران اهل سنت میگن پیامبر رحلت کردند و چون روی صحابه و بعضی از همسران پیامبر تعصب زیادی دارند براحتی نمیشه قانعشون کرد در چند روز قبل از شهادت پیامبر 2 نفر از همسران پیامبر و پدرانشان چه کارهایی کردند ولی من حاضرم اگه کسی از دوستان اهل سنت بخاد از کتاب های خودشون بگم چند شب و روز اخر پیامبر چه کارها کردند و چه داروهایی به پیامبر دادند که پیامبر از هوش میرفتند تا نتونن حرفی بزنن برای درک بهتر میتونین به حدیثی که به قرطاس معروف هست رو مطالعه فرمایید.
در بین شیعیان هم دو دسته هستند که یک عده میگن پیامبر رحلت کردند و بعضیا میگن پیامبر رو شهید کردند.
در پناه الله
با سلام و خسته نباشید به شما عزیز راسخونی : از اینکه دنبال پاسخ واضحی در این موضوع می باشید .تشکر می نماییم.
دوست عزیزمنظورتون را از تعصب نفهمیدم ولی در این رابطه حقیقتی و دلیلی و استدلالی را که بتوانیم روی آن قسم بخوریم وجود ندارد.
یعنی این نتیجه از از روی همین مطالب موجود کنونی به دست آمده .
به عبارت دیگر آنچه که در مطالب دینی و تاریخی وجو د داشته تا کنون همین بوده ولی
شاید واقعا حرف آخری هم وجود داشته باشد که محققین به آن مطالب تا کنون دسترسی نداشته اند .
پس مجموعه انچه در این مورد تحقیق شده چه در منابع شیعی چه سنی ما حصل آن همین است .
تا جایی هم که من مطلع هستم مسایل اختلافی را که ادله و برهان واضحی وآشکاری برآن نداریم
نمی توان از روی تعصب جواب بدهیم و بگوییم حقیقت همین و بس ولاغیر.
پیامبران جز با شهادت از دنیا نرفته اند علل الخصوص آخرین پیامبر
اميدواريم خداوند در رفع شبهات كمكمون كنه.
سلام
خیلی ممنون ولی جواب درست و سرراست داده نشده.
التماس دعا از تمام عزیزان
با سلام و خسته نباشید به شما عزیز راسخونی : از اینکه دنبال پاسخ واضحی در این موضوع می باشید .تشکر می نماییم.
دوست عزیزمنظورتون را از تعصب نفهمیدم ولی در این رابطه حقیقتی و دلیلی و استدلالی را که بتوانیم روی آن قسم بخوریم وجود ندارد.
یعنی این نتیجه از از روی همین مطالب موجود کنونی به دست آمده .
به عبارت دیگر آنچه که در مطالب دینی و تاریخی وجو د داشته تا کنون همین بوده ولی
شاید واقعا حرف آخری هم وجود داشته باشد که محققین به آن مطالب تا کنون دسترسی نداشته اند .
پس مجموعه انچه در این مورد تحقیق شده چه در منابع شیعی چه سنی ما حصل آن همین است .
تا جایی هم که من مطلع هستم مسایل اختلافی را که ادله و برهان واضحی وآشکاری برآن نداریم
نمی توان از روی تعصب جواب بدهیم و بگوییم حقیقت همین و بس ولاغیر.
سلام بزرگوار منم در جواب مقاله خوب شما این نظر خودمو گفتم من ادعا نکردم محقق علوم اسلامیم ولی تا اونجا که مطالعه کردم و در باره این مورد و حدیث قرطاس این موضوع رو گفتم من یک پاورپوینتی تهیه کردم انشالله اینجا در اولین فرصت میزارم
منم دیدین گفتم بر اساس منابع معتبر برادران اهل سنت
شاید شما با اقای ابواقاسمی کارشناس علوم اسلامی و کارشناس شبکه ولایت و قران سیما آشنا باشید من از ایشونم سوال کردم ایشونم همین مطلب رو گفتند
و استاد رائفی پور هم همین نظر بندرو دارند.ایشون هم که کارشناس همین مسایل هستند تازه ایشون ادلشون خیلی قویتره
پیامبران جز با شهادت از دنیا نرفته اند علل الخصوص آخرین پیامبر
سلام
من با نظر شما مخالفم هرچند در منابع داریم در یک روز 70 پیامبر رو کشتند یا شهید کردند ولی عموما همه پیامبران شهید نشدند ولی من میگم پیامبر اسلام با مرگ طبیعی از دنیا نرفتند و یهود از سالها قبل برنامه داشتند چون پیامبری ایشون رو قبل از بدنیا اومدنش میدونستند حتی تو منابع داریم یهود پیامبر رو میشناختند تا جایی که مادر فرزندش رو میشناسه
بنام خدا
قال الصادق علیه السلام: و ما من نبی و لا وصی و الّا شهید. (1)
آیا پیامبر اسلام به مرگ طبیعی از دنیا رفت یا شهیدش کردند؟ عده ای تلاش می کنند در جامعه مسلمین القا کنند پیامبر عمر طبیعی خودشان را کرد . کسی به ایشان قصد سوء نکرد. و این نظر خود را با تعبیر وفات و یا رحلت پیامبر ابراز می دارند؛ و متأسفانه در محافل شیعیان هر چند نادانسته و ناخواسته؛ چنین تعبیر می شود.
اما اولا باید بدانیم پیامبر را چندین بار ترور کردند. در اوایل بعثت مشرکان قصد حذف کردن فیزیکی ایشان را داشتند و در ادامه و مخصوصا بعد از هجرت به مدینه و استقرار حکومت اسلامی منافقین که طمع ریاست داشتند چندین بار سوء قصد به حضرت رسول کردند که ناکام ماند اما در آخر ایشان را مسموم و به شهادت رساندند و به قصد شوم خود رسیدند. ثانیا در عمل این مطلب را ابراز کنیم که پیامبر ما در بستر به مرگ طبیعی جان نداد بلکه شهید شدند. اما دلیل ادعای ما علاوه بر تاریخ صحیح صدر اسلام روایتی است که از امام صادق(علیه السلام) نقل شده است که فرمود: هیچ پیامبر و وصی پیامبری نیست الّا اینکه به شهادت می رسد. یعنی در راه خدا کشته خواهد شد. شیخ عباس قمی در کتاب منتهی الامال روایتی در همین مضمون از امام صادق(علیه السلام) نقل می کنند و تصریح می کنند که روایت صحیحه است.
پی نوشت ها:
1. بصائر الدرجات، محمد بن حسن بن فروخ صفار، ص 503، کتابخانه آیت الله مرعشی، قم 1404 قمری .
بنام خدا
عیون: ابا صلت هروى از حضرت رضا علیه السّلام نقل كرد كه فرمود هیچ یك از ما نیست مگر اینكه كشته مىشود. اعتقادات صدوق: می نویسد اعتقاد ما اینست كه پیامبر اكرم(صلی الله علیه و آله) در جنگ خیبر مسموم شد پیوسته این ناراحتى در آن جناب بازگشت می كرد تا بالاخره رگ گردنش بر اثر سمّ قطع شد. و از آن ناراحتى فوت شد.(1)
پی نوشت ها:
1. ترجمه جلد هفتم بحارالانوار، ج5، ص 176 .