خواص خوراکیها
خواص خوراکیها
|
|
|
- آب معدنی های گازدار و طعم دار آمده اند
- هر دم از این باغ، بَری میرسد. این ضربالمثل در مورد خیلی چیزهای این روز و روزگار، صادق است...
- آن چه از چای نمی دانستید
- در اوایل قرن بیستم، چای، نوشیدنی لوکسی بود که فقط ثروتمندان توانایی خرید آن را داشتند. در نیویورک، تجار چای بی صبرانه منتظر...
- فلفل؛ ادویه ای با رنگ های زیبا
- قرن ها پیش فلفل برای اروپائیان ادویه ای کمیاب و با ارزش بود که آن را تنها در کشورهای دوردست می توانستند تهیه کنند. البته هنوز...
- مقایسه گوشت با سویا
- بالاخره سویا مفید است یا مضر؟ خوب است یا بد؟ این سوال برای هرکسی که تحقیقات ضد و نقیض مربوط به این منبع پروتئین گیاهی را...
- کلم بروکلی، از روده تا ریه
- کلم بروکلی از آن دسته از سبزی ها است که به تازگی جای خود را در بین برنامه ی غذایی مردم باز کرده است. این سبزی نیز مانند دیگر...
- خواص عرق بهار نارنج
- بهار نارنج آرامش بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است، سردردهای عصبی و میگرنی را کاهش می دهد و...
- کاهش دردهای قاعدگی با گیاهان
- در ادامه ی مطلب چگونگی کنترل قاعدگی دردناک به بررسی تاثیر گیاهان مختلف در کنترل این ناراحتی در زنان می پزداریم...
- کاکائو؛ غذای خدایان!
- تاریخچه ی شکلات به بیش از 1500 سال پیش بر می گردد، جنگل های انبوه آمریکای مرکزی به دلیل باران های...
- زینیان و خواص آن
- زینیان یا زینان که در عربی به انیسون بری معروف است، گیاهی است علفی، بوته ای و یک ساله که ارتفاع آن تا...
- پیاز داغ نه خوب است، نه بد
- این روزها فروش پیازداغ های آماده بسیار متداول شده است. این که این نوع از پیاز داغ ها مشکلی ایجاد می کنند یا خیر بسته به...
- انواع رشته و ویژگی های آن
- از جمله فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم، انواع رشته مانند رشته پلویی و آشی است که در کشور ما به صورت...
- شیر پاستوریزه بخوریم یا استریلیزه؟
- اغلب وقتی برای خرید شیر به مغازه یا سوپرماركت های بزرگ مراجعه می كنیم با افرادی مواجه می شویم كه برای مصرف روزانه...
- جگر و فواید آن (2)
- جگر سیاه از منابع بسیار غنی ویتامین A نیز هست. ویتامین A از گروه ویتامین های محلول در چربی است...
- دارچین، موثر در درمان بیماری قارچی
- یک محقق ایرانی در تحقیقات خود متوجه تأثیر معجزه آسای گیاه دارویی دارچین در درمان بیماری های...
- بامبو فقط برای تزئین نیست
- با این که بامبو یک گیاه بومی آسیا می باشد اما امروزه در سرتاسر نقاط دنیا می توان آن را به راحتی...
- نکاتی در رابطه با مصرف گوشت
- این نکات به شما می آموزند که چگونه و چه قدر گوشت مصرف کنید...
- چای سبز و سرطان خون مزمن
- محققان در یک پژوهش جدید کشف کرده اند که عصاره چای سبز ممکن است بتواند در درمان سرطان...
- جگر و فواید آن (1)
- امعا و احشا به اندام های درونی بدن انسان و حیوانات نشخوارکننده، به ویژه دستگاه گوارش گفته می شود و...
- پیاز و پیاز داغ
- پیاز جزو آن دسته از سبزیجاتی است که تقریبا در غذای روزانه همه خانواده های ایرانی وجود دارد...
- لوبیا سبز و خواص آن
- به طور کلی لوبیا دارای انواع سفید، قرمز، چشم بلبلی، چیتی و ... است. تا وقتی که لوبیا، سبز و تازه است...
- خواص گوشت بلدرچین
- بلدرچین، کوچک ترین پرنده از خانواده قرقاول ها می باشد. در فارسی آن را کرک، ورتج، بدبده و بلدرچین که اصلاً ترکی است...
- شیر کاکائو خوب یا بد؟
- شیر و لبنیات از 4 هزار سال قبل از میلاد به عنوان غذایی مهم شناخته شده بودند. نقش های سنگ های...
- نکاتی در مورد بادمجان
- بهطور کلی، 100 گرم بادمجان، 5/6 گرم فیبر، 245 میلی گرم پتاسیم و 104 میلی گرم اسید فولیک دارد...
- خواص رُب انار
- وقتی صحبت از رُب انار به میان می آید، اشاره به همان خواص انار مطرح می شود...
- مروری بر خواص موسیر
- موسیر جزء خانواده ی سیر و پیاز است، اما فاقد بوی سولفوریک قوی و بخارات آزاردهنده می باشد...
- سیب زمینی را آب پز کنید
- همان طور که می دانید سیب زمینی ریشه ای است غده ای که چون جزء اصلی اش را نشاسته تشکیل می دهد، مملو از انرژی است...
- لیمو؛ هم ترش و هم شیرین
- مصرف لیمو شیرین برای مبتلایان به درد معده و ورم معده بر خلاف تصور عموم، مفید است و مصرف روزانه یک عدد آن در این...
- مقایسه ارزش غذایی گوشت مرغ و جوجه
- گاهی اوقات، بعضی از مراجعان از ما می پرسند: در دوران سالمندی، مصرف گوشت جوجه بهتر ...
- 7 فایده ی خربزه درختی (پاپایا)
- آیا تا به حال راجع به فواید خربزه درختی فکر کرده اید؟ حتماً چون خربزه درختی نوعی میوه محسوب می شود...
- همه ی قارچ ها خوردنی نیستند
- این روزها وقتی برای دیدن سرسبزی های فصل بهار به مناطق صحرایی سفر می کنیم، افراد بومی یا غیر بومی...
- خواص شبدر قرمز
- شبدر قرمز (Red Clover (Trifolium pratense یک گیاه دائمی است که به طور معمول در اروپا...
- تره فرنگی، سبزی پُر خاصیت
- تره فرنگی یکی از سبزی های پُر خاصیتی است که رویش آن در فصل بهار بیشتر است. این سبزی از خانواده ی پیاز و مانند آن سودمند...
- دانستنی هایی درباره نمک یُد دار
- ما از نظر جغرافیایی در منطقه ای زندگی می کنیم که به دلیل فقیر بودن خاک از یُد، بیشتر مواد غذایی کشت شده یا حتی دام ها یُد کافی نداشته...
- فواید پیازچه برای سلامتی
- پیازچه در اغلب موارد برای بهبود طعم و مزه ی غذاها به کار برده می شود. اما علاوه بر این که این گیاه...
- 3 خاصیت مهم چای سفید
- نوشیدن چای های مختلف برای سلامتی از بحث هایی است که تازگی ندارد و انواع مختلفی از چای ها وجود دارد که...
- پختن زیاد گوشت مُضر است
- پژوهشگران ادعا می کنند گوشتی که زیاد پخته شده باشد خطر ابتلا به سرطان مثانه را تشدید می کند...
- کدو سبز و خواص مفید آن
- کدو از نظر علم گیاه شناسی یک میوه ی تابستانی است اما از نظر پخت و پز به عنوان...
- کنگر، نوبرانه ی بهاری
- از آن جا که یبوست یکی از مشکلات شایع بیشتر افراد است و تداوم این ناراحتی می تواند بیماری های دیگری را به دنبال آورد، بنابراین...
- توت سفید و فواید آن
- درخت توت سفید، بزرگ، تنومند و دارای برگ های پهن است که در تغذیه ی کرم های ابریشم مورد...
- شکلات تلخ برای کبد مفید است
- بر اساس یک تحقیق مشخص شد که مصرف کاکائوی تلخ برای افراد مبتلا به بیماری های کبدی همانند...
- سرخارگل برای مقابله با سرماخوردگی
- سرماخوردگی و آنفلوآنزا از شایع ترین علل مراجعه به پزشک و غیبت از کار و مدرسه است. گرچه تا کنون 200 نوع ویروس سرماخوردگی...
- پیاز و سیر؛ ضد آلرژی های بهاری
- یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف پیاز و سیر موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن...
- آقایان، گردو بخورند زیرا ...
- یک پژوهش جدید نشان داد: گردو سرعت رشد تومورهای سرطانی پروستات را در موش های آزمایشگاهی ...
- آشنایی با خواص سریش
- سریش گیاهی لعاب دار و موثر در درمان ناراحتی های کبد و معده است. به گزارش سرویس بهداشت و درمان...
- گیلاس و خواص آن
- نام علمی گیلاس (Prunus avium) و از خانواده ی (Rosaceae) می باشد. درخت گیلاس بدون خار و دارای میوه ی گوشت دار و محتوی...
- خواص چای زعفران
- زعفران گیاهی است بومی اروپا و آسیا که اغلب به صورت خشک شده به عنوان ادویه و دم کرده استفاده می شود...
- آلبالو ؛ خوش مزه، زیبا، مفید
- آلبالو نام درخت و میوه ای است با نام علمی (Prunus Cerasus) که بومی جنوب غرب آسیا و اروپا می باشد...
- افزودنی ها در فرآورده های گوشتی
- در روزگار قدیم که برای نگهداری گوشت، یخچال اختراع نشده بود مردم به کمک نگه دارنده هایی مثل نمک...
- زعفران و خواص آن
- زعفران با نام علمی Crocus sativus، گیاهی کوچک و چند ساله به ارتفاع 10 تا 30 سانتی متر است...
- قره قات ؛ ضد میکروبی قوی
- قره قات (قره قاط) یا سیاه گیله درختچه ی کوچکی است به ارتفاع تا 60 سانتی متر که دارای برگ هایی...