خواص خوراکیها


 

  • آب‌ معدنی های گازدار و طعم دار آمده اند
  • هر دم از این باغ، بَری می‌رسد. این ضرب‌المثل در مورد خیلی چیزهای این روز و روزگار، صادق است...
  • آن چه از چای نمی‌ دانستید
  • در اوایل قرن بیستم، چای، نوشیدنی لوکسی بود که فقط ثروتمندان توانایی خرید آن را داشتند. در نیویورک، تجار چای بی‌ صبرانه منتظر...
  • فلفل؛ ادویه ای با رنگ های زیبا
  • قرن ها پیش فلفل برای اروپائیان ادویه ‌ای کمیاب و با ارزش بود که آن را تنها در کشورها‌ی دوردست می ‌توانستند تهیه کنند. البته هنوز...
  • مقایسه گوشت با سویا
  • بالاخره سویا مفید است یا مضر؟ خوب است یا بد؟ این سوال برای هرکسی که تحقیقات ضد و نقیض مربوط به این منبع پروتئین گیاهی را...
  • کلم بروکلی، از روده تا ریه
  • کلم بروکلی از آن دسته از سبزی ها است که به تازگی جای خود را در بین برنامه ی غذایی مردم باز کرده است. این سبزی نیز مانند دیگر...
  • خواص عرق بهار نارنج
  • بهار نارنج آرامش ‌بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است، سردردهای عصبی و میگرنی را کاهش می‌‌ دهد و...
  • کاهش دردهای قاعدگی با گیاهان
  • در ادامه ی مطلب چگونگی کنترل قاعدگی دردناک به بررسی تاثیر گیاهان مختلف در کنترل این ناراحتی در زنان می پزداریم...
  • کاکائو؛ غذای خدایان!
  • تاریخچه ی شکلات به بیش از 1500 سال پیش بر می گردد، جنگل های انبوه آمریکای مرکزی به دلیل باران های...
  • زینیان و خواص آن
  • زینیان یا زینان که در عربی به انیسون بری معروف است، گیاهی است علفی، بوته ای و یک ساله که ارتفاع آن تا...
  • پیاز داغ نه خوب است، نه بد
  • این روزها فروش پیازداغ‌ های آماده بسیار متداول شده است. این که این نوع از پیاز داغ‌ ها مشکلی ایجاد می ‌کنند یا خیر بسته به...
  • انواع رشته و ویژگی های آن
  • از جمله فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم، انواع رشته مانند رشته پلویی و آشی است که در کشور ما به صورت...
  • شیر پاستوریزه بخوریم یا استریلیزه؟
  • اغلب وقتی برای خرید شیر به مغازه یا سوپرماركت‌ های بزرگ مراجعه می ‌كنیم با افرادی مواجه می ‌شویم كه برای مصرف روزانه...
  • جگر و فواید آن (2)
  • جگر سیاه از منابع بسیار غنی ویتامین A نیز هست. ویتامین A از گروه ویتامین های محلول در چربی است...
  • دارچین، موثر در درمان بیماری قارچی
  • یک محقق ایرانی در تحقیقات خود متوجه تأثیر معجزه‌ آسای گیاه دارویی دارچین در درمان بیماری ‌های...
  • بامبو فقط برای تزئین نیست
  • با این که بامبو یک گیاه بومی آسیا می باشد اما امروزه در سرتاسر نقاط دنیا می توان آن را به راحتی...
  • نکاتی در رابطه با مصرف گوشت
  • این نکات به شما می آموزند که چگونه و چه قدر گوشت مصرف کنید...
  • چای سبز و سرطان خون مزمن
  • محققان در یک پژوهش جدید کشف کرده‌ اند که عصاره چای سبز ممکن است بتواند در درمان سرطان...
  • جگر و فواید آن (1)
  • امعا و احشا به اندام های درونی بدن انسان و حیوانات نشخوارکننده، به ویژه دستگاه گوارش گفته می شود و...
  • پیاز و پیاز داغ
  • پیاز جزو آن دسته از سبزیجاتی است که تقریبا در غذای روزانه همه خانواده‌ های ایرانی وجود دارد...
  • لوبیا سبز و خواص آن
  • به طور کلی لوبیا دارای انواع سفید، قرمز، چشم بلبلی، چیتی و ... است. تا وقتی که لوبیا، سبز و تازه است...
  • خواص گوشت بلدرچین
  • بلدرچین، کوچک ترین پرنده از خانواده قرقاول ها می باشد. در فارسی آن را کرک، ورتج، بدبده و بلدرچین که اصلاً ترکی است...
  • شیر کاکائو خوب یا بد؟
  • شیر و لبنیات از 4 هزار سال قبل از میلاد به عنوان غذایی مهم شناخته شده بودند. نقش های سنگ های...
  • نکاتی در مورد بادمجان
  • به‌طور کلی، 100 گرم بادمجان، 5/6 گرم فیبر، 245 میلی‌ گرم پتاسیم و 104 میلی ‌گرم اسید فولیک دارد...
  • خواص رُب انار
  • وقتی صحبت از رُب انار به میان می ‌آید، اشاره به همان خواص انار مطرح می ‌شود...
  • مروری بر خواص موسیر
  • موسیر جزء خانواده ی سیر و پیاز است، اما فاقد بوی سولفوریک قوی و بخارات آزاردهنده می باشد...
  • سیب ‌زمینی را آب پز کنید
  • همان ‌طور که می ‌دانید سیب‌ زمینی ریشه‌ ای است غده‌ ای که چون جزء اصلی ‌اش را نشاسته تشکیل می‌ دهد، مملو از انرژی است...
  • لیمو؛ هم ترش و هم شیرین
  • مصرف لیمو شیرین برای مبتلایان به درد معده و ورم معده بر خلاف تصور عموم، مفید است و مصرف روزانه یک عدد آن در این...
  • مقایسه ارزش غذایی گوشت مرغ و جوجه
  • گاهی اوقات،‌ بعضی از مراجعان از ما می ‌پرسند: در دوران سالمندی، مصرف گوشت جوجه بهتر ...
  • 7 فایده ی خربزه درختی (پاپایا)
  • آیا تا به حال راجع به فواید خربزه درختی فکر کرده اید؟ حتماً چون خربزه درختی نوعی میوه محسوب می شود...
  • همه ی قارچ‌ ها خوردنی نیستند
  • این روزها وقتی برای دیدن سرسبزی‌ های فصل بهار به مناطق صحرایی سفر می ‌کنیم، افراد بومی یا غیر بومی...
  • خواص شبدر قرمز
  • شبدر قرمز (Red Clover (Trifolium pratense یک گیاه دائمی است که به طور معمول در اروپا...
  • تره‌ فرنگی، سبزی پُر‌ خاصیت
  • تره ‌فرنگی یکی از سبزی ‌های پُر خاصیتی است که رویش آن در فصل بهار بیشتر است. این سبزی از خانواده ی پیاز و مانند آن سودمند...
  • دانستنی هایی درباره نمک یُد دار
  • ما از نظر جغرافیایی در منطقه ‌ای زندگی می ‌کنیم که به دلیل فقیر بودن خاک از یُد، بیشتر مواد غذایی کشت شده یا حتی دام‌ ها یُد کافی نداشته...
  • فواید پیازچه برای سلامتی
  • پیازچه در اغلب موارد برای بهبود طعم و مزه ی غذاها به کار برده می شود. اما علاوه بر این که این گیاه...
  • 3 خاصیت مهم چای سفید
  • نوشیدن چای های مختلف برای سلامتی از بحث هایی است که تازگی ندارد و انواع مختلفی از چای ها وجود دارد که...
  • پختن زیاد گوشت مُضر است
  • پژوهشگران ادعا می ‌کنند گوشتی که زیاد پخته شده باشد خطر ابتلا به سرطان مثانه را تشدید می ‌کند...
  • کدو سبز و خواص مفید آن
  • کدو از نظر علم گیاه شناسی یک میوه ی تابستانی است اما از نظر پخت و پز به عنوان...
  • کنگر، نوبرانه ی بهاری
  • از آن جا که یبوست یکی از مشکلات شایع بیشتر افراد است و تداوم این ناراحتی می ‌تواند بیماری‌ های دیگری را به دنبال آورد، بنابراین...
  • توت سفید و فواید آن
  • درخت توت سفید، بزرگ، تنومند و دارای برگ های پهن است که در تغذیه ی کرم های ابریشم مورد...
  • شکلات تلخ برای کبد مفید است
  • بر اساس یک تحقیق مشخص شد که مصرف کاکائوی تلخ برای افراد مبتلا به بیماری‌ های کبدی همانند...
  • سرخارگل برای مقابله با سرماخوردگی
  • سرماخوردگی و آنفلوآنزا از شایع ‌ترین علل مراجعه به پزشک و غیبت از کار و مدرسه است. گرچه تا کنون 200 نوع ویروس سرماخوردگی...
  • پیاز و سیر؛ ضد آلرژی‌ های بهاری
  • یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف پیاز و سیر موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن...
  • آقایان، گردو بخورند زیرا ...
  • یک پژوهش جدید نشان داد: گردو سرعت رشد تومورهای سرطانی پروستات را در موش های آزمایشگاهی ...
  • آشنایی با خواص سریش
  • سریش گیاهی لعاب دار و موثر در درمان ناراحتی های کبد و معده است. به گزارش سرویس بهداشت و درمان...
  • گیلاس و خواص آن
  • نام علمی گیلاس (Prunus avium) و از خانواده ی (Rosaceae) می باشد. درخت گیلاس بدون خار و دارای میوه ی گوشت‌ دار و محتوی...
  • خواص چای زعفران
  • زعفران گیاهی است بومی اروپا و آسیا که اغلب به صورت خشک شده به عنوان ادویه و دم کرده استفاده می شود...
  • آلبالو ؛ خوش مزه، زیبا، مفید
  • آلبالو نام درخت و میوه ‏ای است با نام علمی (Prunus Cerasus) که بومی جنوب غرب آسیا و اروپا می ‏باشد...
  • افزودنی‏ ها در فرآورده‏ های گوشتی
  • در روزگار قدیم که برای نگهداری گوشت، یخچال اختراع نشده بود مردم به کمک نگه دارنده‏ هایی مثل نمک...
  • زعفران و خواص آن
  • زعفران با نام علمی Crocus sativus، گیاهی کوچک و چند ساله به ارتفاع 10 تا 30 سانتی متر است...
  • قره قات ؛ ضد میکروبی قوی
  • قره قات (قره قاط) یا سیاه گیله درختچه ی کوچکی است به ارتفاع تا 60 سانتی متر که دارای برگ هایی...