خواص میوه ها و سبزیجات پسته


ترکیبات شیمیایی پسته

آب - پروتئین - چربی  - کلسییم - آهن  - فسفر  - املاح معدنی - کربوهیدرات و ویتامین  (ب-B ) و .....

خواص دارویی - غذایی

  • مغز پسته طبیعت گرم دارد و دانه ای مقوی و فربه کننده با خاصیت غذایی زیاد لذا افراد چاق باید از خوردن آن اجتناب کنند.

  • مغز پسته برای تقویت قلب و هوش و حافظه موثر میباشد.

  • کم خونی و ضعف شدید را معالجه میکند.

  • برای تقویت دهانه معده و تقویت قلب موثر است.

  • به علت دارا بودن کلسیم و فسفر زیاد در استحکام استخوان و خون و عضلات اهمیت دارد.

  • پسته به دلیل داشتن مقدار زیاد ی آهن در ادامه حیات و ساختمان هموگلوبین و گلبولهای قرمز خون نقش مهمی را به عهده دارد.

  • برای سرفه و سینه درد مفید میباشد.

  • تقویت کننده قوای جنسی است.

  • مربای پوست پسته برای تقویت معده و اعصاب مفید میباشد.

  • دردهای کبدی را تسکین میدهد.

  • سموم بدن و یرقان را از بین میبرد.

  • برای تقویت قلب و هوش وحافظه موثر است.

  • پوست سبز پسته را جویده و در دهان مدتی نگهدارید برای تقویت لثه و معالجه جوشهای دهان مفید است.

تذکر

  1. پسته را در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا در آن کرم تولید نشود.

  2. چنانچه ضعف یا نارسایی کبد و کلیه دارید ویا به نقرس و دیابت مبتلا هستید از خوردن پسته خودداری کنید.

  3. اگر گرم مزاج و حرارتی هستید خوردن آن مضر است و جوشهای توام با خارش پدید میآورد.

  4. زیاده روی در خوردن آن باعث یبوست و نفخ میشود.