راسخون

وقتی میخای با یکی دوست باشی، کدوم یکی از اینا برات بیشتر اهمیت داره؟

nargesza کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10707
|

دوستان محترم؛

شما برای انتخاب دوست، چه معیارهایی دارید؟

گزینه های : 4، 6، 8 و 10

tahere69 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 87
|

سلام

به نظر من اخلاق و معرفت از همه چی مهمتره. البته شاید شده که توی انتخاب دوست به ظاهرشونم دقت کردم ولی به لین نتیجه رسیدم که تیپ و ظاهر آدما شاید هیچ ربطی به اخلاق و روحیاتشون نداره. به قول معروف هیچ وقت از روی ظاهر کسی نباید قضاوت کرد.

farzad_59 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 28
|

اخلاق اخلاق اخلاق

diba700 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 257
|

معرفت و اخلاق

farhad6067 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 822
|

سلام دوستان.

به نظر بنده، حالا هر کسی یه سری ملاک در نظر میگیره و با یکی دوست میشه. مهمتر از این مرحله، اینه که بتونه دوستش رو نگه داره!

اولش زیاد وسواس داشته باشه برای دوست پیدا کردن؛ اما وقتی به نتیجه رسید که طرف دوست خوبیه، نباید به راحتی از دستش بده! هیچ آدمی کامل نیست. مسلماً این دوست خوب هم ممکنه یه جاهایی آدم رو آزار بده؛ خواسته یا ناخواسته! دیگه باید با این چیزهاش کنار بیاد!

آدم با کسی دوست نشه بهتره تا دوست بشه و بعدش اون رو از دست بده!

Lovermohamad کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6840
|
درود دوست عزیز ممنون بابت پست فوق العاده وتفکر برانگیزت به نظر من ظاهر اصلا مهم نیست کسانی به ظاهر توجه می کنند که ظاهر بینن ومتاسفانه الان گتو جانعه ظاهر بینی مد شده است ولی کسی که اسم رفیق روش میاد باید مشخصات یه رفیق خوب را داشته باشد مثل مرام ومعرفت رفاقت کردن واخلاق وبرخوردی که با رفیقش میکند خیلی مهم است ودراخر اینکه در مشکلات دست رفیقش رابگیرد و همجوره پای رفیقش بایستد در هرشرایطی نه اینکه فقط رفیق روزهای خوش باشد یا منظورش از رفاقت چیزهای دیگری باشد .. به قول قدیمیها رفیقم رفیقهای قدیم مطلبی میخاستم بگم چون مناسب اینجا نیست ازگفتنش صرف نظر میکنم ... ولی رفیق خوب همانطور که در روایات وسخنان بزرگان دینمان اومده باید آیینه رفیقش باشد و اشکالات رفیقش را به او بگوید تا رفیقش خودش را اصلاح کند ...شنیدین که میگن ***** رفیق بی کلک مادر ***** بخاطر همین است چون مادرها کوچکترین خطایی از فرزندشان سربزند عکس العمل نشون می دهند تا فرزند خودش را اصلاح کند ... به امید اینکه همه ما رفیقهای خوبی سر راهمون قرار بگیرند ورفیقهای درجه یکی در زندگی داشته باشیم .... **********یاحق**********
farhad6067 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 822
|

درود دوست عزیز ممنون بابت پست فوق العاده وتفکر برانگیزت به نظر من ظاهر اصلا مهم نیست کسانی به ظاهر توجه می کنند که ظاهر بینن ومتاسفانه الان گتو جانعه ظاهر بینی مد شده است ولی کسی که اسم رفیق روش میاد باید مشخصات یه رفیق خوب را داشته باشد مثل مرام ومعرفت رفاقت کردن واخلاق وبرخوردی که با رفیقش میکند خیلی مهم است ودراخر اینکه در مشکلات دست رفیقش رابگیرد و همجوره پای رفیقش بایستد در هرشرایطی نه اینکه فقط رفیق روزهای خوش باشد یا منظورش از رفاقت چیزهای دیگری باشد .. به قول قدیمیها رفیقم رفیقهای قدیم مطلبی میخاستم بگم چون مناسب اینجا نیست ازگفتنش صرف نظر میکنم ... ولی رفیق خوب همانطور که در روایات وسخنان بزرگان دینمان اومده باید آیینه رفیقش باشد و اشکالات رفیقش را به او بگوید تا رفیقش خودش را اصلاح کند ...شنیدین که میگن ***** رفیق بی کلک مادر ***** بخاطر همین است چون مادرها کوچکترین خطایی از فرزندشان سربزند عکس العمل نشون می دهند تا فرزند خودش را اصلاح کند ... به امید اینکه همه ما رفیقهای خوبی سر راهمون قرار بگیرند ورفیقهای درجه یکی در زندگی داشته باشیم .... **********یاحق**********

سلام بر دوست خودم آقا محمد. فقط یه چیز بهت میگم:

Lovermohamad کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6840
|
قربونت برم دوست عزیزم شما لطف داری فرهاد جان بامرام

reza1020 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 85
|

دوستان محترم؛

شما برای انتخاب دوست، چه معیارهایی دارید؟

تیپش 

reza1020 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 85
|

خداییش اخلــــــــــــــــــــاق

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

مورچهاربیشترازهمه

mehdi_sahrakar کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2000
|

گزينه 6 معرفتش

kare_natamam کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 65
|

|
|

اول باید ببینی طرف کی هست و کجا هست؟

باید همونقدر که از من اطلاعات دزدیده، ببخشید! چیز شد... به دست آورده ، اطلاعات بده! 

تا بشه روی دوستی فکر کرد!

البته اگه مایل باشه و دوست داشته باشه که با هم دوست شیم!

نمیشه که یکی با چشم باز انتخاب کنه و یکی با چشم بسته!

|
|

لا اکراه فی الدوستی!