taha25 مهمان مدیر پاسخگو
با سلام و عرض ادب؛
سلام و عرض ادب به مدیر و همراه محترم راسخونی
اول یه خسته نباشید بهتون میگم و تشکر میکنم برای برنامه های خوبی که در ماه محرم برگزار کردید.
ممنون از لطف و حمایت شما و تشکر ویژه به علت همراهی شما و کاربران محترم در طول ماه محرم
1. لطفاً، فقط برای پُستهایی که در تایپکهای ویژه زده میشه، تشکر نزنید. به پُستهای عادی هم سر بزنید.
من سعی کرده ام به همه تاپیکها سر بزنم و مطالعه کنم به روی چشم از این به بعد دقت فراوان می کنم تا تاپیکی را بدون مطالعه و تشکر نگذارم
2. قسمت اعلانات تالار رو به روز کنید، و اونهایی که تاریخشون گذشته رو بیارید پایین تا جا برای تایپکهای بعدی باز بشه.
در تاپیکهای ویژه إن شاء الله فقط عنوانی که در امضاء انجمن آمده قرار خواهند گرفت و کاربران می توانند مطالب ویژه را در قسمت تاپیکهای ویژه پیگیری کنند و به زودی سازماندهی خواهم کرد.
موفق و مؤید باشید.
سلام دوباره به داداش طاها
فقط خواستم تشكر بكنم از مديريت شما
من خودم تو قسمت مسابقات سرگرمي شركت ميكنم و خيلي هم سرگرمي هاي خوبي هستند ممنونم
سلام. خسته نباشيد.
چطور با راسخون آشنا شديد؟
چقدر مطالعه داريد؟
آيا مطالعه در امور روزمره و مديريت كمكتان مي كند؟
سلام دوباره به داداش طاها
فقط خواستم تشكر بكنم از مديريت شما
من خودم تو قسمت مسابقات سرگرمي شركت ميكنم و خيلي هم سرگرمي هاي خوبي هستند ممنونم
با سلام
ارادتمند همه عزیزان هستیم
امیدوارم خادم خوبی برای حسینیان عزیز در هیئت حسینی راسخون باشم
سلام. خسته نباشيد.
با سلام و تشکر
چطور با راسخون آشنا شديد؟
بنده قبلا با توجه به کار در فضای مجازی و تامین محتوای وبلاگ خودم از مطالب و فایلهای صوتی راسخون استفاده می کردم ولی به طور رسمی و عضویت در راسخون امسال بود که با مطالعه عضویت و راهنمایی آن علاقه به حضور در راسخون به صورت کاربر فعال پیدا کردم
چقدر مطالعه داريد؟
سعی می کنم هروقت توانستم و وقت داشتم مطالعه کنم و از اینتیرنت زیاد کمک می گیریم ولی زمان و بازه زمانی خاصی ندارم
آيا مطالعه در امور روزمره و مديريت كمكتان مي كند؟
قطعا مطالعه کاربردی در امور روزمره و کارم و مدیریت کارهایم و نیز فعالیت در وبلاگهایم تاثیر به سزا داردو فایده آنها را در بعضی موارد دیده ام
از پاسخگویی شما متشکرم
با سلام و عرض ادب.التماس دعا در این شبهای عزیز
خواستم از طرح ها و برنامه های خوبی که برای ماه محرم انجام داده بودید و همچنین از امار جالبی که برای تالار امام حسین (ع) ارائه میکنید تشکر کنم.به عنوان پیشنهاد فکر میکنم اگر قسمتی در تالار ایجاد کنید تحت عنوان فیلم و اهنگ و سخنرانی در رابطه با امام حسین ،باعث جذب مخاطب بیشتر تالار شود.
در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله
با سلام و عرض ادب.التماس دعا در این شبهای عزیز
خواستم از طرح ها و برنامه های خوبی که برای ماه محرم انجام داده بودید و همچنین از امار جالبی که برای تالار امام حسین (ع) ارائه میکنید تشکر کنم.به عنوان پیشنهاد فکر میکنم اگر قسمتی در تالار ایجاد کنید تحت عنوان فیلم و اهنگ و سخنرانی در رابطه با امام حسین ،باعث جذب مخاطب بیشتر تالار شود.
با عرض سلام و تشکر از همه کاربران محترم که نسبت به بنده لطف دارند.
آنچه انجام شد با همیاری و همکاری شما و عزیزان راسخونی بود و إن شاء الله هیئت حسینی راسخ از این به بعد پربار تر و جذاب تر باشد.
پشنهاد شما خوب است ولی به علت تمرکز و جلوگیری از پراکندگی زیر تالار مداحی و دانلود فیلم و صوت در انجمن وجود دارد که بهتر است در این مورد همه کاربران کمک کنند.
البته من در این تالار هم مطلب ارسال می کنم.
در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله
التماس دعا از همه مجاوران امام رئوف
ما را در حرم آقا فراموش نکنید
لطفا مسابقات و نظرسنجی ها را بیش تر کنید .
یه جُکم بگین بد نیست روحمون شاد میشه .
********** تـــذکّــــر **********
لطفا مسابقات و نظرسنجی ها را بیش تر کنید .
طرح اولیه دوتا مسابقه آماده شده ان شالله برنامه ریزی می شه که طرح مفید و متنوعی بتوانم کار کنم
پشنهاد خوبی دادید البته صندوق انتقادات و پشنهادات در تالار برای این موضوع گذاشته شده تا دوستان نظرات شان را در آنجا بیارند
در عین حال در همین تاپیک نظرسنجی هم گنجانده خواهد شد
یه جُکم بگین بد نیست روحمون شاد میشه .
با عرض سلام و احترام خدمت شما بزرگواران،
از همکاری و پرسش و پاسخ شما مدیر و کاربران بزرگوار بسیار متشکریم.
امیدواریم همیشه در زندگی پیروز و سربلند باشید.
امتیازات واقعی این طرح پیشرفت تالارهای راسخون می باشد که امیدوارم همه ی دوستان از این امتیازات بهره مند شوند.
اما امتیازاتی در حدّ توانمون براتون در نظر گرفتیم که به شرح زیر می باشد:
|
ردیف |
نام کاربری |
امتیاز |
|---|---|---|
|
1 |
|
1000 |
|
2 |
sungift |
100 |
|
3 |
haj114 |
100 |
|
4 |
ehsan007060 |
100 |
|
5 |
namebaran |
200 |
|
6 |
amirali123 |
100 |
|
7 |
moradi92 |
200 |
|
8 |
ahmadfarm |
100 |
|
9 |
nazaninfatemeh |
200 |
|
10 |
mammads2 |
100 |
ضمن تقدیر و تشکر از مدیران محترم تالار "پاتوق راسخونی ها"
مدیر گرامی تالار "امام حسین(ع) " و زیر تالارها جناب "taha25" از مدیران فعال، خلاق، آگاه و مسئولیت پذیر انجمن راسخون هستند که در تهیه و تامین محتوا در تالارهای تحت مدیریت و طرح های تعاملی انجمن حضور فعال دارند و در ارائه طرح های کاربردی و مشارکتی نقش موثری ایفا می نمایند.
با حضور ایشان، تالار امام حسین(ع) بسیار غنی تر و پویا تر از قبل گشته و مناسبت های حسینی را به خوبی پوشش داده است.
صممیمانه از ایشان قدردانی نموده، زحمات گرانقدرشان را می ستاییم.
امتیازات درخواستی تقدیم گردید
موفق باشید/ روابط عمومی راسخون