بابا غنوج
مواد لازم:
بادمجان درشت ............................ 2 عدد
گوجه فرنگی متوسط ..................... 1 عدد
یک چهارم فلفل دلمه ای قرمز
یک چهارم فلفل دلمه ای سبز
سیر رنده شده ............................ 1-2 حبه
ارده .......................................... 2 ق غ
آبلیمو ........................................ یک سوم استکان
روغن زیتون ............................... 2 ق غ
نمک و فلفل سیاه ......................... به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجون ها رو با پوست توی فر کباب کنید. وقتی پخت پوستش رو بکنید و بذارید کنار. البته من نمیخواستم فر رو روشن کنم برای همین از اول پوست بادمجون ها رو کندم و اونها رو لایه لایه بریدم و کمی روغن زیتون مالیدم بهشون و گذاشتم روی حرارت ملایم با در بسته پختم.
گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز و سبز رو خیلی ریز خرد کنید.
بادمجون رو تو دستگاه غذاساز بریزید ...
...و وقتی له شد به گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای مخلوط کنید.
سیر، ارده، آبلیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه رو با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.
همه مواد که با هم خوب مخلوط شدن توی ظرف بکشید و روش رو با کمی گوجه فرنگی یا جعفری خرد شده تزیین کنید. با این مقدار مواد، این 2 تا کاسه در اومد.
راستی یه توضیحی هم در مورد اسم این سالاد بدم و اون این که بابا غنوج اسم یه پدر روحانی بوده... یه روز یکی از شاگرداش براش یه سالاد درست می کنه که توش بادمجون داشته و با ادویه و ارده و سبزیجات دیگه مخلوط کرده بود. بابا غنوج دلش نمیاد به تنهایی بخوره و اون رو با تمام اهالی روستا تقسیم می کنه. مردم که از این بخشش و کرم بابا غنوج خیلی خوششون اومده بود اسم این سالاد رو میذارن "بابا غنوج"!
نوش جان!