نتایج مسابقه وبلاگی محرم الحرام
سلام درست میگید مثلا وبلاگ بنده سیستم نظر دهیش خراب بود چندبار هم پیام دادم به مسول راسخون ولی گفت مربوط به قالبتون میشه ولی دوست دارم بدونم وبلاگ بنده رتبه چند رو آورده
سلام. ایرادی که گفتین در شورای راسخون بلاگ مطرح کردین و من جواب دادم. چون قبلا برای خودم پیش اومده بود. نمیدونم جواب منو دیدید یا نه!! ولی اگر پیگیری میکردین حتما دوستان دیگه که طراحی قالب رو بلد هستند شما رو راهنمایی می کردند. حتی بعضی از کاربران گاهی قبول می کنند که ایرادات رو خودشون درست کنند.
يه پيشنهاد هم دارم ولي نميدونم ...فكر كنم كارش زمانبر باشه
ساير رتبه هاي وبلاگ ها رو هم بيارن خيييييييلي خوب ميشه ...
يه انتقاد مانند هم دارم درسته با ارسال پست امتياز به كار بر تعلق ميگيره ولي چه خوب ميشد واسه مثلا به 15 نفر دوم هم يه امتيازي جداگونه تعلق ميگرفت
منظورم اينكه هم جايزه امتيازي هم ميدادين و هم به نفرات بيشتر جايزه تعلق ميگرفت چه مادي چه امتيازي ...
شما در مورد نظرات ، یک بار به بنده پیام فرستاده بودید و بنده هم عرض کردم علت غیرفعال شدن بخش نظرات ، ابزارهای استفاده شده در وبلاگتان است و بنده هم به ابزارهای موجود در بخش مدیریت وبلاگ شما دسترسی ندارم .
سلام
بنده تو چندین مسابقات کشوری مقام های بسیاری رو آوردم و حتی چند مسابقه استانی و کشوری رو هم داوری کردم!
اما این کار راسخون که مطالب زیاد کپی شده رو ارجع تر به مطالب دستنویس میدونه واقعا کار مبتدی هست!
همین نفرات اول مطلب رو از یه سایت کپی کردن و حتی قالب مطلب رو عوض نکردن یعنی بندها زمینه سفید داره و اون زمینه رو حتی حذف نکردن!
راسخون همون اولش میگفتی دیگه شرکت نمیکردیم میگفتی کپی کنید برنده اید!
شما دنبال رنک برای سیستم سرویس دهیتون هستید چرا اعصاب ما شرکت کنندگان رو خرد میکنید؟
این یه نوع توهین به ما بود! با اون سابقه ای که تو مسابقات کشوری دارم براتون کاملا متاسفم دیگه هیچ وقت تو هیچ مسابقه ای از راسخون شرکت نمیکنم!
بدترین تبلیغ میتونه این باشه!
من کامل 3 روز تمام روز وبلاگم کار کردم از تغییرات قالب بگیر تا مطالب و ... بعد اونی که اومده یه قالب آماده انتخاب و دو تا پنجره گذاشته کنار هم از این کپی به اون پیست که دیگه هیچ!
تازه کپی کردن لازم به آپلود تصویر نداره تا وقت ببره! مایی که تصویر رو دانلود و روش تایپوگرافی کار میکنیم و لوگوی وبلاگ رو میزنیم وقت زیادی صرف کردیم!
راسخون خیلی ساده براتون متاسفم! حق خوری تا این حد تو این سایت به ظاهر عدالت طلب دور از انتظار بود!
شاد باشی ما رو که غمگین کردی با این داوری خنده دار!
با سلام و عرض احترام خدمت وبلاگ نویسان راسخون
حضور وبلاگ نویسان در مسابقه اخیر که انصافاً محتوای ارزشمندی را در وبلاگ های خود منتشر نمودند، شایسته قدردانی و تشکر ویژه است و اینجانب از طرف روابط عمومی پرتال رسخون، به تک تک این عزیزان خسته نباشید عرض می کنم. تعدادی از کاربران قالب های زیبایی را تبدیل و ارسال نمودند. وبلاگ هایی در این مسابقه اقدام به انتشار تصاویری نمودند که خود تهیه کردند بودند. تعدادی از وبلاگ نویسان نیز مطالب دست نویس و تولیدی خود را درج کردند که این نیز بسیار ارزشمند است و همچنین شاهد مشارکت فعال در نظر دهی بودیم که این کار بسیار پسندیده و زیباییست و باید استمرار داشته باشد.
همچنین به جناب آقای سجادی و سایر همکاران ایشان برای برگزاری و داوری این مسابقه خسته نباشید عرض نموده و تشکر می کنم که در طول داوری و برگزاری مسابقه، شاهد زحمات ایشان بودم.
امتیازدهی به وبلاگ ها چندین بار پالایش شد و برای معیارهای مختلف از جمله تألیفی بودن، تصاویر، تعداد محتوا و ... ضرائب مناسب درنظرگرفته شد و با اطمینان عرض می کنم درصد خطا بسیار ضعیف است چون امتیازات هم به صورت کمی بوده و هم کیفی. به این معنی که اگر یک وبلاگ تعداد زیادی مطالب ارسال کرده باشد فقط از معیارهای کمی امتیاز دریافت می کند و وبلاگی که مطالب تألیفی ارسال نموده در معیارهای کیفی، امتیاز مناسب برایش لحاظ شده است. لذا برآیند این امتیازات، برندگان مسابقه هستند که در معیارهای مختلف مشارکت داشته اند و صرفاً از یک روش کسب امتیاز نکرده اند و این اطمینان را به تمامی شرکت کنندگان می دهیم که داوری ین مسابقه جزو کم خطا ترین داوری ها بوده.
در پایان ضمن تبریک به برندگان گرامی، امیدوارم با قبول واقعیات و پشتکار و تلاش در تمامی عرصه های زندگی موفق و پیروز باشید.
خدا به داد برسه.
تعداد معترضین داره از تعداد برندگان بیشتر میشه؟
خودتون بگید تکلیف 15 نفر برنده که واقعا وبلاگ هاشون برتر بودند چیه؟
حالا اون 15 نفر رو بذارند کنار! تعداد معترضینی که فکر می کنند حقشون ضایع شده بیشتر از 15 تاست.
به نظر شما چکار باید بکنند؟
فکر کنم 15 نفر اول حذف بشن. بعد بین بقیه که فکر می کنند حقشون بوده برنده بشن داوری بشه. این عادلانه ترین راهه.
مسئولین رسیدگی کنند لطفا
خدا به داد برسه.
تعداد معترضین داره از تعداد برندگان بیشتر میشه؟
خودتون بگید تکلیف 15 نفر برنده که واقعا وبلاگ هاشون برتر بودند چیه؟
حالا اون 15 نفر رو بذارند کنار! تعداد معترضینی که فکر می کنند حقشون ضایع شده بیشتر از 15 تاست.
به نظر شما چکار باید بکنند؟
فکر کنم 15 نفر اول حذف بشن. بعد بین بقیه که فکر می کنند حقشون بوده برنده بشن داوری بشه. این عادلانه ترین راهه.
مسئولین رسیدگی کنند لطفا
فکر نمیکنم تمسخر معترضین به مسابقه کار جالبی باشه ....
وبلاگ شما http://yazabihallah.rasekhoonblog.com در زمینه قالب و فنی و همچنین مطالب تالیفی امتیاز بالایی بدست آورده ولی تعداد مطالب کم بوده ( 13 پست ) و همچنین بروزرسانی وبلاگ هم منظم و روزانه نبوده . ملاک مجموع امتیازات در همه موارد اعلام شده بوده و اگر تنها زیبایی یا مطالب دست نویس ملاک بود وبلاگ شما حتما میتوانست بین برگزیدگان قرار گیرد .
با سلام و عرض احترام خدمت وبلاگ نویسان راسخون
حضور وبلاگ نویسان در مسابقه اخیر که انصافاً محتوای ارزشمندی را در وبلاگ های خود منتشر نمودند، شایسته قدردانی و تشکر ویژه است و اینجانب از طرف روابط عمومی پرتال رسخون، به تک تک این عزیزان خسته نباشید عرض می کنم. تعدادی از کاربران قالب های زیبایی را تبدیل و ارسال نمودند. وبلاگ هایی در این مسابقه اقدام به انتشار تصاویری نمودند که خود تهیه کردند بودند. تعدادی از وبلاگ نویسان نیز مطالب دست نویس و تولیدی خود را درج کردند که این نیز بسیار ارزشمند است و همچنین شاهد مشارکت فعال در نظر دهی بودیم که این کار بسیار پسندیده و زیباییست و باید استمرار داشته باشد.
همچنین به جناب آقای سجادی و سایر همکاران ایشان برای برگزاری و داوری این مسابقه خسته نباشید عرض نموده و تشکر می کنم که در طول داوری و برگزاری مسابقه، شاهد زحمات ایشان بودم.
امتیازدهی به وبلاگ ها چندین بار پالایش شد و برای معیارهای مختلف از جمله تألیفی بودن، تصاویر، تعداد محتوا و ... ضرائب مناسب درنظرگرفته شد و با اطمینان عرض می کنم درصد خطا بسیار ضعیف است چون امتیازات هم به صورت کمی بوده و هم کیفی. به این معنی که اگر یک وبلاگ تعداد زیادی مطالب ارسال کرده باشد فقط از معیارهای کمی امتیاز دریافت می کند و وبلاگی که مطالب تألیفی ارسال نموده در معیارهای کیفی، امتیاز مناسب برایش لحاظ شده است. لذا برآیند این امتیازات، برندگان مسابقه هستند که در معیارهای مختلف مشارکت داشته اند و صرفاً از یک روش کسب امتیاز نکرده اند و این اطمینان را به تمامی شرکت کنندگان می دهیم که داوری ین مسابقه جزو کم خطا ترین داوری ها بوده.
در پایان ضمن تبریک به برندگان گرامی، امیدوارم با قبول واقعیات و پشتکار و تلاش در تمامی عرصه های زندگی موفق و پیروز باشید.
ميگم بگم ...نگم ...بپرسم ...نپرسم....
پرسيدن كه عيب نيست ندانستن عيب هست ..خخ
اون تلفن رو چطوري رو هوا نگه داشتي داداش روابط عمومي ؟خخخخخ
من هم فکر نمی کنم ناعادلانه دانستن داوری مسئولین برگزار کننده مسابقه که از طرف بعضی از شرکت کنندگان صورت می گیره در حالی که وبلاگشون خالی از اشکال نیست، کار جالبی باشه.
کاش بعضی از دوستان به جای اعتراض به دنبال یادگیری و رفع اشکال از وبلاگشون می رفتند.
خخخخخخخ اينم ريگلاژ كردن احساسم به زبان شعر
( شوخي ميكنم ها ) بريد خدا رو شكر كنيد كه من پسر خوبي هستم وگرنه ...............فيزيكي برخورد ميكردم از نوع فنون رزمي ..خخخخ
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/961760/page8/success/
فقط کاش اون تلاش ها و زمان هایی که صرف شد رو در نظر میگرفتن!
اونایی که یک سوم ما زمان صرف کردن برنده شدن!
نه کار خلاقانه ای نه چیزی! همه چی حی و حاضر
من هم فکر نمی کنم ناعادلانه دانستن مسئولین برگزار کننده مسابقه که از طرف بعضی از شرکت کنندگان صورت می گیره در حالی که وبلاگشون خالی از اشکال نیست، کار جالبی باشه.
کاش بعضی از دوستان به جای اعتراض به دنبال یادگیری و رفع اشکال از وبلاگشون می رفتند.
یه چیز عادی هست که اونایی که برنده نمیشن اعتراض می کنن حالا هر کی به یه شکل وظیفه مسئولان هستش که پاسخگو باشند و این ابهامات رو برطرف کنند.اگر برطرف شد که خدارو شکر اگر نشد حق تمسخر ندارند اونم البته مسئولان پاسخگویی
یه چیز عادی هست که اونایی که برنده نمیشن اعتراض می کنن حالا هر کی به یه شکل وظیفه مسئولان هستش که پاسخگو باشند و این ابهامات رو برطرف کنند.اگر برطرف شد که خدارو شکر اگر نشد حق تمسخر ندارند اونم البته مسئولان پاسخگویی
بله اعتراض عادیه. شاید اگر آدم کار خودش رو با یک ماه پیشش بسنجه، خیلی هم برای وبلاگ وقت گذاشته. مسئولین دارن پاسخ میدن. من هم دارم نظر خودم رو به عنوان یک نفر که از وبلاگ هایی که اینجا مطرح شده و بازدید کردم مطرح می کنم.
به اشکالات چند نفر از وبلاگ نویسان هم اشاره کردم. شاید برای خودشون دیده نشده ولی داوران این اشتباهات رو هم مدنظر قرار دادند.