نتایج مسابقه وبلاگی محرم الحرام
تبریک میگم به برنده شدگان
بهتر بود به دیگر شرکت کنندگان در این دوره امتیازی تعلق می گرفت.
منم فک میکردم برنده میشم:(
http://hoseinmazloom.rasekhoonblog.com/
با سلام خدمت شما
وبلاگ شما در رتبه 30 قرار گرفته .
با تشکر از شما
به تمامی شرکت کنندگان دراین مسابقه خداقوت می گویم.
با سلام خدمت وبلاگ نویسان عزیز راسخون
در مورد نحوه داوری و موارد امتیازدهی قبلا عرض شده ولی بعضی دوستان زحمت وبلاگ نویسان دیگر را زیر سوال برده اند که لازم میدانم عرض کنم که :
وبلاگ حجاب برتر مدت زیادی است فعالیت دارد و موضوع اصلی وبلاگ حجاب است ولی اگر به مطالب وبلاگ در بازه یک ماه محرم الحرام نگاه کنید موضوع پستها در موضوع مسابقه است .
از وبلاگ کودکانه نام برده شد که صاحب وبلاگ خودشان عکاسی می کنند و عکسهای زیبایی در موضوع محرم در وبلاگ قرار داده اند که با یک بازدید میتوانید ارزش وبلاگ را متوجه شوید .
در مورد سریع بودن داوری هم عرض شود که فکر نمیکنم یک هفته مدت کمی برای داوری باشد ، تمام وبلاگها به دقت بررسی شده اند و زحمت کسی بر ما پوشیده نمانده . (بماند که چندین کاربر از من گله داشتند که چرا داوری اینقدر طول کشیده ! )
کاربران عزیز می توانند از تاپیک پیشنهاد ، انتقاد در مورد وبلاگ ها با بنده ارتباط داشته باشند .
پارامترهای داوری برای همه یکسان بوده و امتیازات موارد مختلف جمع بندی و تقدیم شده . به هر حال اگر وبلاگ شما بین برگزیدگان می بود وبلاگهایی که الان انتخاب شده اند اعتراض میکردند که چرا ما انتخاب نشده ایم .
من در تعجبم با این نتایج اعلام شده
این کجاش انصافه
بنده 6ساله فعالیت دارم در این حوزه این اولین باری که این داوری عجیبو میبینم
اگرهم بنا به عدالت ومعیار باشد که باید بگم حق خیلیا ضایع شده...
این مدل مسابقات بی انصافی باعث دلسرد شدن ما از شرکت دراین مسابقات میشه
اگر واقعا کار کاری جذاب ومنحصر بفرد باشه کسی حق اعتراض نداره چون حرفی واسه گفتن نداره ولی متاسفانه این اصل رعایت نشده
بنده ادعا اول بودن ندارم اما با یک نگاه اجمالی وب من یا امثال دوستان حقشان ضایع شده
http://esar.rasekhoonblog.com/
دوست عزیز شما برنده شدید حرفی نیست ولی بنده که وبلاگ روش کار شده ومطالب تولیدی داشتم وتخصصی برای مسابقه بوده وپست تالیفی هم داشتم وصرف کپی پیس نبوده وقالب روش کارشده و....
باید جز هیچکدوم از برنده ها نباشه؟؟؟
من خودم چندساله که فعالیت دارم وخوب با معیار اشنا هستم اگر وبلاگ بنده تنها معترض بود حرفی نبود ولی با یک نگاه اجمالی میتونید دریابید که حق تعداد زیادی ضایع شده
بجرات میشه براساس همین معیار داوری راسخون بهتون ثابت بشه که برخی از برندگان حتی اصول اولیه را رعایت نکردند ولی برنده هستند بنده برای برنده شدن که اعتراض نمیکنم برای بی انصافی که درحق وبلاگ من شده معترضم اگر کارم ضعیف بود حرفی نداشتم...اما افسوس این انتخابهای سلیقه ای شده مشکل....بهرحال توکل بخدا
یاعلی
تبریک بهمه....کاش ...کاش
این که دوستان آدرس وبلاگ هایشان را قرار می دهند خیلی خوب است ، کاربران و وبلاگ نویسان بیطرف میتوانند از وبلاگها بازدید کنند و با هم مقایسه کنند . البته نه فقط از روی یک یا دو مورد بلکه تمام پارامترهای اعلام شده .
با سلام
اول جاداره كه از تمامي مسئولين محترم ( راسخون وبلاگ - آقاي حسين هر دوشون و....) وبلاگ كمال تشكر و قدرداني رو داشته باشم به طور كلي خيلي خوشحال بودم كه تو اين مسابقه تونستم شركت بكنم و عشق به امام حسين رو حالا به هر شكلي كه ميتونستم تو قالب وبلاگ بيارم
درسته ميگن بازي برد و باخت داره .... مسابقه هم يه طرفش برنده هست و طرف ديگرش هم ه چيزي به جز برنده حالا استنباط هر كسي متفاوته
من در مورد نحوه انتخاب برندگان نميخوام چيزي بگم چون واقعيتش علم به اون رو ندارم ولي اين رو مطمئن هستم كه به درستي همه معيار ها رو رعايت كردند و برندگان رو هم ميشناسم بعضي هاشون رو و اين رو هم در مورد خودم بگم مهارتم در وبلاگ نويسي قابل مقايسه با اونا نيست حالا به هر حال قسمت (محبوب دلها
این که دوستان آدرس وبلاگ هایشان را قرار می دهند خیلی خوب است ، کاربران و وبلاگ نویسان بیطرف میتوانند از وبلاگها بازدید کنند و با هم مقایسه کنند . البته نه فقط از روی یک یا دو مورد بلکه تمام پارامترهای اعلام شده .
ان شاءالله دوستانی که به نحوه داوری اعتراض دارند حتما وبلاگشون رو بدون تغییر قالب و کدهای جاوا بیارن بخش ذره بین وبلاگ نویسی.
حتما کاربران دیگه ایراداتی از این وبلاگ ها می گیرند که خودشون متوجه اونها نیستند.
بعضی وبلاگ نویسان که ادعای چند سال وبلاگ نویسی دارند متوجه ایرادات قالب خودشون نشدند. چراش رو نمی دونم!
مثال بزنم:
یکی از وبلاگ ها که اعتراض زیادی هم دارند قالب وبلاگشون بالکل مشکل داره و با صفحه عادی کامپیوتر و لپ تاپ همخوانی نداره. شاید در سیستم خودشون این مورد مشکل نداشته باشه ولی من به سختی مطالبشون رو دیدم.
وقتی هم روی موضوعات وبلاگ که در پایین پستشون نمایش داده شده کلیک می کنم ارور میده.
اینها رو باید قبل از اعلام نتایج درست می کردند. در حین داوری و در حین مطلب نوشتن.
ولی خب پیشنهادم به همه عزیزان وبلاگ نویس اینه که بدون تغییر در قالب حتما و حتما و حتما وبلاگشون رو ببرن در ذره بین وبلاگ نویسان ثبت کنند تا بدونند ایراد کارشون کجا بوده و چطور باید رفعش کنند. برای مسابقات بعدی حتما این دقت نظرها براشون مفید واقع میشه.
سلام درست میگید مثلا وبلاگ بنده سیستم نظر دهیش خراب بود چندبار هم پیام دادم به مسول راسخون ولی گفت مربوط به قالبتون میشه ولی دوست دارم بدونم وبلاگ بنده رتبه چند رو آورده
اونقدر چيز شد كه يادم رفت ....
به تمامي برندگان مسابقه هم تبريك عرض ميكنم اميد وارم كه به سلامتي جوايز رو استفاده بكنند
مخصوصا داداش يحيي ( هم استاني خودم )- و داداش taha25 ( هم شهري خودم ) - خانم زارع - داداش امير حسين - داداش حسين (آقا سيد ) - و آقاي مرادي و بقيه دوستان
با آرزوي موفقيت و هم نشين شدن محيبوب دلها