وبلاگ "سیدالشهدا" زیر ذره بین نقد و بررسی شما
سلام
اولا یک خسته نباشید بگم بابت مطالب مفید و خوب شما و وبلاگ خوبتون من یکی از وبلاگهایی که شبا بهش سر میزنم سید الشهداست
**قالب سایت خوب و سبکه
**متنها همراه با تصاویر جلوه زیبا به وبلاگتون داده که زیباست
**امکانات سایتتون در حد خوبیه
فقط یک نکته انتقادی از برادر کوچیکتون:
**سایتتون هرچند امکاناتش عالیه و لی یکم شلوغه
**نکته بعدی هم رنگ قسمت موضوعات و ارشیو که منشکیه با توجه به قالب سایت اگر رنگ قسمت موضوعی و پیوندها رو تغییر بدید عالیتر میشه
موفق باشید
نقل قول ria1365
سلام سلام و احترام خدمت شما دوست گرامی؛
اولا یک خسته نباشید بگم بابت مطالب مفید و خوب شما و وبلاگ خوبتون من یکی از وبلاگهایی که شبا بهش سر میزنم سید الشهداست خیلی خیلی ممنون از لطف شما؛ وبلاگ خودتونه، هر وقت بیایید قدمتون روی چشم ماست؛
**قالب سایت خوب و سبکه دست مسئولش درد نکنه با این قالب خوبی که گذاشته توی راسخون؛
**متنها همراه با تصاویر جلوه زیبا به وبلاگتون داده که زیباست من تمام سعی ام رو کردم که برای سیدالشهدا سنگ تموم بذارم؛ امیدوارم تا حدی موفق شده باشم؛
**امکانات سایتتون در حد خوبیه لطف دارین شما؛ دست ابزار نویسهاش هم درد نکنه؛
فقط یک نکته انتقادی از برادر کوچیکتون: خواهش میکنم؛
**سایتتون هرچند امکاناتش عالیه و لی یکم شلوغه کاش واضح تر میگفتید که چی شلوغش کرده. من نه ساعت گذاشتم، نه اوقات شرعی؛ نه آب و هوا؛ نه جستجو در گوگل؛ نه نشون دهنده آی پی و ... فقط یه بنر تبلیغ قرآن دارم و یه عکس ثابت گوشه پایین سمت چپ و یه روزشمار محرم و دانشنامه عاشورا که تقریباً همه دوستان اینها رو گذاشتن!
**نکته بعدی هم رنگ قسمت موضوعات و ارشیو که منشکیه با توجه به قالب سایت اگر رنگ قسمت موضوعی و پیوندها رو تغییر بدید عالیتر میشه سلیقه هر کس فرق داره خُب. اینکه من یه قالب رو انتخاب میکنم و شما یکی دیگه رو، کاملاً به سلایق ما بر میگرده. شاید اگر رنگ بندی این قالب جور دیگه ای بود، من انتخابش نمیکردم! باز هم از شما متشکرم که وقت گذاشتید و در این مبحث شرکت کردید.
موفق باشید شما هم موفق و پیروز و سلامت باشید. یا علی.
سلام علیکم
با عرض خداقوت خدمت شما راسخونی های ارجمند
از کاربر گرامی بخاطر تلاش در جهت ایجاد چنین وبلاگی تشکر میکنم
وبلاگتون در عین جذاب بودن ؛ پرمحتواست
از نظرسنجی های حسینی هم استفاده نمایید
شبهات رو یا با استفاده از فضای مجازی یا از روحانیون و علما پیدا نموده و پاسخی منطقی-علمی-دینی به آن دهید.
با تشکر
اجرکم عند الله
نقل قول haj114
سلام علیکم
با عرض خداقوت خدمت شما راسخونی های ارجمند
از کاربر گرامی بخاطر تلاش در جهت ایجاد چنین وبلاگی تشکر میکنم
وبلاگتون در عین جذاب بودن ؛ پرمحتواست
از نظرسنجی های حسینی هم استفاده نمایید
شبهات رو یا با استفاده از فضای مجازی یا از روحانیون و علما پیدا نموده و پاسخی منطقی-علمی-دینی به آن دهید.
با تشکر
اجرکم عند الله
سلام و عرض ادب شما كاربر گرامي؛
از حسن توجه شما بسيار متشكرم.
در مورد استفاده از نظر سنجي برنامه اي ندارم؛ چون لزوم و همچنين چشم انداز خوبي از موفق بودن اين طرح نمي بينم.
اما پاسخ به شبهات جزو اهداف من بوده است كه ان شاالله به مرور زمان به آن خواهم پرداخت.
از حضور شما در اين مبحث و نظرات سازنده شما سپاسگزام.
موفق و مويد باشيد.
با سلام
وبلاگ خوبیه ولی از کد های جاوا زیاد استفاده کردین و یه کمی وبلاگتون سنگین شده.
نقل قول mrezass
با سلام
وبلاگ خوبیه ولی از کد های جاوا زیاد استفاده کردین و یه کمی وبلاگتون سنگین شده.
سلام و احترام خدمت آقای صالحی گرامی؛
ممنون از حضور و نظر لطفتون.
آخر و عاقبت همه وبلاگها همینه: "چاق و چلّه و تُپُل و سنگین میشن"
موفق باشید.
سلام واحترام به جناب مرادی وخداقوت عرض میکنم ...
وبلاگ جالبی داشتید در مقایسه با وبلاگ های دیگه قدرت فنی بیشتری به چشم میاد .....
مداحی پیش زمینه خیلی خوبه ....اگر هر دفعه تغییر هم کند جذابتره .....
وبلاگ پرمحتوایی ست ،من که استفاده ی خوبی کردم و نظراتم روهم در وبلاگ بیان کردم ...
تاریخی بودن مطالب که در صفحات آخر هست من رو جذب نکرد شاید به خاطر دیدن برخی مطالب در قالب فیلم باشه ....
موید و سالم باشید
نقل قول shayesteh2000
سلام واحترام به جناب مرادی وخداقوت عرض میکنم ...
وبلاگ جالبی داشتید در مقایسه با وبلاگ های دیگه قدرت فنی بیشتری به چشم میاد ..... خیلی از نظر لطف شما سپاسگزارم.
مداحی پیش زمینه خیلی خوبه ....اگر هر دفعه تغییر هم کند جذابتره ..... راستش خودم هم توی این فکر بودم؛ اما تا حالا هیچ کدوم از مداحیهای دیگه ای که دیدم، زیاد به درد وبلاگ نمیخورن و به دلم ننشستن! چون یا خیلی شور و سر و صدا دارن یا خیلی کوتاه بودن یا اشکال فنی داشتن و ... باز هم به چشم؛ به محض اینکه چیز خوبی دیدم، مداحی رو چرخشی میکنم. راستی خوشحال میشم اگه موردی سراغ دارید بهم پیشنهاد کنید.
وبلاگ پرمحتوایی ست ،من که استفاده ی خوبی کردم و نظراتم روهم در وبلاگ بیان کردم ... شما همیشه به ما لطف دارین. از نظرات سازنده شما هم استفاده نموده و ان شاالله خواهم نمود.
تاریخی بودن مطالب که در صفحات آخر هست من رو جذب نکرد شاید به خاطر دیدن برخی مطالب در قالب فیلم باشه .... راستش امروز روز آخر مسابقه بود، رفتم سراغ اون پُستهایی که چند بخشی بودن، اونا رو تکمیل کردم؛ برای همین هم صفحه آخر فعلاً یه خورده رسمی-تاریخی شده. تا ساعاتی دیگه ان شاالله مطالب جدید روی صفحه آخر قرار میگیرن.
موید و سالم باشید من هم برای شما و خانواده محترمتان آرزوی عافیت و بهروزی دارم.
همچنین از شرکت شما در این مبحث، سپاسگزاری میکنم. یا علی.
با سلام
وبلاگ زیبا با مطالب خوب دارید، خدا قوت
فقط یک نکته این که به نظرم اگه عکس هایی که در طرف چپ قرار دادین رو حذف کنید بهتر میشه
نقل قول siryahya
با سلام سلام و عرض ادب خدمت آقای طاهرزاده بزرگوار؛
وبلاگ زیبا با مطالب خوب دارید، خدا قوت خیلی ممنونم از لطف شما، برادر. البته باید به تمام دوستانی که در این ماه وبلاگ نویسی کردن برای امام حسین (ع) از جمله خود شما، خدا قوت و خسته نباشید گفت
فقط یک نکته این که به نظرم اگه عکس هایی که در طرف چپ قرار دادین رو حذف کنید بهتر میشه چَشم، کمترشون میکنم شاید هم کامل حذفشون کردم؛ اینطوری وبلاگم هم از چاقی و سنگینی در میاد
از اینکه وقت گذاشتید و در این مبحث شرکت کردید، از شما تشکر میکنم.
سلام وبلاگ خوبی داری فقط از نظر ظاهری یه کم شلوغ شده
و وقتی موس روی عکسها میره عکسها میچرخه و می افته روی نوشته اگه نوشته وعکس رو از هم فاصله بدی بهتر میشه
و از نظر محتوایی خیلی خوب کار شده و در چاچوب موضوع وبلاگ قدم برداشتی
موفق و موید باشی
نقل قول salamat595
سلام وبلاگ خوبی داری فقط از نظر ظاهری یه کم شلوغ شده سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی و بزرگوار؛
و وقتی موس روی عکسها میره عکسها میچرخه و می افته روی نوشته اگه نوشته وعکس رو از هم فاصله بدی بهتر میشه
چشم، افکت چرخش عکسها رو حذف میکنم تا باعث مردم آزاری نشه؛
و از نظر محتوایی خیلی خوب کار شده و در چاچوب موضوع وبلاگ قدم برداشتی بسیار از نظر لطف شما سپاسگزارم.
موفق و موید باشی خیلی ممنون که در این مبحث شرکت کردید و از نظرتون که در بهبود این وبلاگ موثر خواهد بود، تشکر میکنم؛ شما هم پیروز و سلامت باشید. یا علی.
وبلاگ خوبی بود موفق تر باشید
نقل قول fateme74
وبلاگ خوبی بود موفق تر باشید
سلام و احترام خدمت شما عزیز بزرگوار؛
خیلی خیلی از لطف شما سپاسگزارم.
برای شما هم آرزوی بهروزی و سلامتی و موفقیتهای روزافزون دارم.
از شرکت شما در این مبحث بسیار متشکرم.
موفق و تندرست باشید.
سخن مدیر تالار "وبلاگ نویسی":
با سلام و عرض سپاسگزاری از تمامی کسانیکه در این یک هفته کمک کردند و یاری رساند و با بیان معایب و مشکلات و انتشار پیشنهاد برای وبلاگ "سید الشهدا" گامی در جهت ارتقاء و بهینه سازی این وبلاگ برداشتند .
| 400 | |
|---|---|
| omiddeymi1368 | 200 |
| salma57 | 200 |
| namebaran | 200 |
| ria1365 | 200 |
| haj114 | 200 |
| mrezass | 200 |
| shayesteh2000 | 200 |
| siryahya | 200 |
| salamat595 | 200 |
| alirezaHmzezadh | 100 |