راسخون

سولاردام بخریم یا مایکروفر؟

voiceofrain کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2005
|
تاریخ عضویت : تیر 1391 

سولاردام بخریم یا مایکروفر؟

 

 
 
ahmadfarm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7792
|
تاریخ عضویت : آبان 1390 

بازم هيچي غذاي با حوصله نميشه!

nargesza کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10707
|
تاریخ عضویت : آبان 1392 

سلام

خیلی ممنون

ولی من معتقدم نباید خرج اضافی کرد. اگه گاز فردار بخریم دیگه نیازی به مایکروفر و چیز دیگه نیست. حالا بازم هرکی هرچی دوست داره.

sina_1 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 260
|
تاریخ عضویت : آبان 1393 

بهترین روش پخت برای غذا ابتدا روش بخارپخت خیر مستقیم , اجاق گاز با شعله غیر مستقیم هست. ولی بدترین روش های پخت غذا عبارت هست از :

1- پخت با اشعه های ماکرو

2- پخت با فر

3-پخت با شعله مستقیم گاز

4- پخت با ذغال

برای سلامتی خانواده خودتون حتما از روش بن ماری یا پخت با بخار غیر مستقیم استفاده کنید . خیلی هم غذا خوش طعم میشه .

aligoharsamimi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 353
|
تاریخ عضویت : دی 1391 

باسلام

بهترین غذاون غذایی که انسان با حوصله و صبر بپزه و هم می بینیم که قدیمی ها که غذاهاشون رو با حوصله و صبر می پختن خیلی با نشاط تر از ما هستن و اصلا نوع پخت غذاهم روی ما تاثیر می زاره و با چه چیزی غذارو پختی

mkhesali کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 128
|
تاریخ عضویت : اسفند 1391 

هیچکدام

چون هر دو مضره

mkhesali کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 128
|
تاریخ عضویت : اسفند 1391 

این تبلیغات بود یا پیشنهاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

reza315 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 11
|
تاریخ عضویت : شهریور 1389 

با سلام 

میخواستم تشکر کنم از اطلاع رسانیتون به نظرم برا کسایی خوبه که وقت کمی دارن مثل زنان شاغل.

دوستانیم که میگن ضرر داره خوب تو این قابلمه های جدیدم کم غذا درست کردن توش ضرر نداره 

voiceofrain کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2005
|
تاریخ عضویت : تیر 1391 

غذاها را فقط یکبار در مایکروویو گرم کنید

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ محمد اسماعیل اکبری، رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: استفاده از مایکروویو به دلیل تشعشعاتی که در پی گرم کردن مواد غذایی دارد باید نکات لازم را در استفاده از این وسیله رعایت کرد.

وی افزود: افراد بهتر است برای گرم کردن غذا از شعله استفاده کنند ولی در صورت استفاده از مایکروویو باید فقط یک بار هر غذا را در مایکروویو گرم کنند.

اکبری با بیان اینکه به هرحال مایکروویو نیز در نوع خود وسیله خوبی است ولی باید روش استفاده کردن از آن رعایت شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر به طور قاطع در مورد سرطان زا بودن مایکروویو گزارش رسمی ارائه نشده است و گزارشها در این زمینه پراکنده است ولی تا اعلام تحقیقات ثابت شده بهتر است افراد در استفاده از مایکروویو سعی کنند غذاها را فقط یکبار با این دستگاه با حرارت مناسب گرم کنند./ح

voiceofrain کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2005
|
تاریخ عضویت : تیر 1391 
 

بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو

تقسیم غذا به قطعات كوچك‌تر و با ضخامت كمتر نیز شیوه‌ مناسبی است كه باعث می‌شود غذا بهتر و راحت‌تر گرم شود.

به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران امروزه در بیشتر خانه‌ها، مایكروویو جایگزین اجاق گاز و فرهای معمولی شده است؛چرا كه كار پختن و گرم كردن غذا را خیلی سریع‌تر و ساده‌تر از قبل انجام می‌دهد.البته اگر خانم خانه شاغل باشد، اهمیت استفاده از مایكروویو دوچندان هم می‌شود؛ به این معنی که وقتی او خسته از محل كارش به خانه برمی‌گردد، به جای این‌كه ساعت‌ها مشغول پخت غذا شود، فقط چند دقیقه‌ای را صرف این كار می‌كند.

ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست،چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.

با این حال، علاوه بر طعم متفاوت غذاها در مایكروویو و اجاق گاز، باید به نكاتی نیز درباره سلامت انسان و غذا توجه داشت تا استفاده از مایكروویو هیچ مشكلی ایجاد نكند. اشعه‌های مایكروویو، امواج رادیویی با فركانس بسیار بالاست. این امواج در غذا نفوذ كرده و با حركت دادن مولكول‌های آب موجود در آن، باعث گرم شدن غذا می‌شود.

وی با اشاره به سرعت زیاد پخت و گرم‌كردن غذا توسط مایكروویو، می‌گوید: با توجه به این‌كه هرقدر زمان پخت غذا كوتاه‌‌تر باشد، ویتامین‌ها كمتر از بین می‌رود، می‌توان سرعت زیاد پخت غذا توسط مایكروویو را به عنوان مزیتی برای آن به حساب آورد.

برخی از ویتامین‌ها مانند ویتامین C و B1 به مدت پخت بسیار حساس است و به همین دلیل هرچه مدت پخت غذا كوتاه‌تر باشد، این ویتامین‌ها كمتر از دست می‌رود بنابراین پختن غذا در مایكروویو باعث می‌شود در مقایسه با روش سنتی پخت غذا با اجاق گازهای معمولی، ویتامین‌های آن بهتر و بیشتر حفظ شود.

ظرف‌هایی كه برای استفاده در مایكروویو انتخاب می‌شود، باید قابلیت عبور اشعه را داشته باشد تا این اشعه بتواند به غذا نفوذ كند بنابراین ظرف‌های فلزی یا دارای روكش فلزی و نیز فویل‌های آلومینیومی كه اشعه‌ مایكروویو را منعكس می‌كند، نباید در مایكروویو استفاده شود.

بهتر است برای پخت غذا در مایكروویو از ظروف شیشه‌ای و پلاستیكی مخصوص استفاده شود كه در این میان ظروف شیشه‌ای بهتر و مناسب‌تر است. البته فراموش نكنید كه ظروف پلاستیكی معمولی به هیچ‌وجه برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.تنها ظروف پلاستیكی مخصوص مایكروویو كه روی آنها نیز ایمنی استفاده در مایكروویو ذكر شده، برای استفاده در این دستگاه مناسب است.

ظروفی كه همراه غذا در مایكروویو خودش هم گرم می‌شود برای استفاده در این دستگاه مناسب نیست و ظروفی پیشنهاد می‌شود كه حین گرم‌شدن غذا، سرد باقی بماند.بنابراین برای این‌كه ظرف مناسب را تشخیص دهید، بهتر است آن را به مدت یك دقیقه داخل مایكروویو قرار دهید و پس از آن حرارت ظرف را كنترل كنید؛ اگر ظرف گرم بود، اصلاً مناسب استفاده نیست، اگر ولرم شد برای دوباره گرم كردن غذا می‌توانید از آن استفاده كنید و اگر سرد باقی مانده بود برای پخت غذا هم مناسب است.

باید به این نكته توجه كنید كه مایكروویو غذا را به صورت یكنواخت گرم نمی‌كند و به همین دلیل ممكن است میكروب‌ها در قسمت‌هایی از غذا كه خوب حرارت ندیده است، باقی بمانند.

همچنین باید به این نكته هم توجه كنید غذایی كه از فریزر خارج می‌شود، قبل از قرار گرفتن در مایكروویو باید به طور كامل از حالت یخ‌زدگی خارج شود چون آب، بسیار راحت‌تر از یخ، اشعه مایكروویو را به خود جذب می‌كند.

voiceofrain کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2005
|
تاریخ عضویت : تیر 1391 

بالاخره استفاده از مايکروفر ضرر دارد یا خیر!

مرتضی صفوی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:‌ برخی از افراد طی استفاده مواد غذایی در روز برای گرم کردن غذاها از ماکروفر استفاده می‌کنند که این امر بسیار زیان‌بار است چرا که بهتر است افراد با حرارت‌های معمولی غذاهای خود را گرم کنند و حدالامکان برای حفظ ایمنی و سلامتی از ماکروفر استفاده نکنند. 
 
وی افزود: زمانی که غذاهایی که حاوی سبزیجات هستند که ایجاد رادیکال‌های آزاد می‌کنند باعث بروز سرطان می‌شود. 
 
وی در ادامه گفت:‌تمامی افراد برای گرم کردن غذا بایستی از مایکروفر پرهیز کنند چرا که مايکروفر از معایب دیگری همچون نفوذ امواج در مواد غذایی، ایجاد نقاط گرم و سرد در غذا کاهش 60 تا 90 درصدی انرژی حیاتی غذا و عدم سرخ کردن نیز برخوردار است. 
 
وی تصریح کرد:‌مایکروفر علاوه بر معایب از مزایایی هم برخوردار است که باعث سرعت حرارت‌دهی، حفظ طعم و رنگ غذا و حفظ مواد مغذی می‌شود. 
 
وی در پایان گفت:‌ حفظ مواد غذایی با مايکروفر به وزن غذا بستگی دارد که هر چه میزان وزن غذا کمتر باشد، حفظ مواد غذایی نیز بیشتر می‌شود. /ح
sina_1 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 260
|
تاریخ عضویت : آبان 1393 

برای خرید ماکروفر عجله نکنید !

گروهی از چربی ها که عمدتا چربی های خوراکی محسوب می شوند در مقابل حرکت یونی ماکروفر از هم گسخته شده ویتامین های محلول در چربی و ساختار چربی از هم پاشیده و نهایتا مولکولهای رادیکالی ایجاد میکندد . ! برای نمونه گروهی از دانشجویان دانشگاه جوباکو در ژاپن دریافتند که فاضلاب ناشی از شستشوی ظروفی که با غذای آماده شده توسط  ماکروفر استفاده شده اند نشان میدهد . بعد از چربی گیر از فاضلاب و تخلیه در مخزن سپتیک تانک هیچ گونه لجنی روی فاضلاب ایجاد نشده این یعنی زنگ خطر چون اگر لجن در داخل دستگاه سپتیک تشکیل نگردد یعنی نوعی چربی های از هم گسخته رادیکالی وارد چربی گیر شده . برای این منظور نیاز هست لجن به سپتیک تزریق گردد ! اما باز به دلیل وجود چربی های شکسته امکان زنده ماندن لجن ها نیز میسر نشده و در نهایت منجر به اختلال عملکرد دستگاه شده .

بدیهی هست بعد از آزمایشهای مشابه میزان چربی های متلاشی شده توسط ماکروفر استفاده از چنین دستگاهی مضر شناخته بشه ولی تا کنون هیج مرجع علمی نتوانسته به صورت مستقیم میان زیان بار بود این دستگاه یا اجاق گاز معمولی تفاوتی قایل گردد .

بنظر من هر چقذر پخت پز غذا سنتی تر عمل بشه بهتره !

ailin93 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 71
|
تاریخ عضویت : آذر 1393 
من مایکروویو دارم اما هیچوقت ازش استفاده نکردم نمیدونم چرا اصلا خریدمش...
ailin93 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 71
|
تاریخ عضویت : آذر 1393 
جالب بود من هیچوقت این موضوع رو نمیدونستم...
hassanrezaie کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 38
|
تاریخ عضویت : بهمن 1395 

سولاردوم امکانات بیشتری نسبت به ماکروفر داره با سولاردوم میتونید پیتزا و کیک بپزید ولی با ماکروفر خوب نمیشه