مشکلات ویندوز 8
با سلام خدمت همه راسخونیای عزیز
سوال اول: در ویندوز 8 چه جوری ویندوز استور(فروشگاه) رو فعال کنیم؟
سوال دوم: من اکانت آفیس(outlook) رو فعال کردم، آیا از نظر امنیت مشکل داره و اینکه به چه طریق میتونم پاکش کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید.
با سلام و احترام در فایلی که پیوست کردم تو فایل رجستری وجود داره که برای فعال یا غیر فعال کردن استور ویندوز 8 می باشد تست کنید و خبر بدهید
سلام
نه عمل نکرد میگه باید آپدینش کنی،آپدیتو میزنم میگهno update avaulable
هر کار میکنم نمیشه؟
با سلام خدمت همه راسخونیای عزیز
سوال اول: در ویندوز 8 چه جوری ویندوز استور(فروشگاه) رو فعال کنیم؟
سوال دوم: من اکانت آفیس(outlook) رو فعال کردم، آیا از نظر امنیت مشکل داره و اینکه به چه طریق میتونم پاکش کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام کسی بلد نیست؟؟؟
با سلام
متاسفانه متوجه منظورتان از فعالسازی اکانت outlook نشدم. اگر منظورتان این است که ایمیلتان را روی آوت لوک مایکروسافت ست کرده اید که تفاوتش با حالت عادی یعنی استفاده از مرورگر،اینست که شما قادر به دریافت، ذخیره، مدیریت و ارسال ایمیل های خود بر روی کامپیوتر شخصیتان هستید، مسلما اقدامات امنیتی سیستم شما باید قوی باشد تا کسی به ایمیل هایتان دسترسی پیدا نکند. همچنین توجه داشته باشید،فایل های اجرایی ضمیمه شده به ایمیل های ناشناس راباز نکنید.
بعلاوه منظورتان از امنیت outlook را متوجه نمی شوم؟ می توانید مقاله زیر را در ارتباط با افزایش امنیت حساب کاربری outlook مطالعه کنید
http://windows.microsoft.com/en-us/windows/outlook-security
حذف اکانت ایمیل شما در outlook از طریق بخش mail در control panel میسر است.
موفق باشید
سلام
با تشکر از راهنمایی خوبتان.
منظورم درست کردن ایمیل(مثل یاهو)،من هر موقع سیستمو روشن میکنم outlook روشنه.
اصلاً این برنامه چه مزایا و چه معایبی داره؟
با سپاس فراوان از شما
بنام خدا
دوست گرامی وعضو محترم voiceofrain
با تشکر از اینکه خیلی کامل و جامع مطلب را تشریح و عملی آموزش دادید. زکات علم آموزش است.
موفق باشید.
با عرض سلام مجدد خدمت شما و همه کسانی که این متن را مطالعه میکنن.
روش کهبرای باز کردن storeگفتین امتهان کردم و جواب داد ، عالی بود بلاخره موفق شدم
راستی برای پاک کردن ایمیل outlook از اونجایی که گفتین رفتم ولی پاک نشد
با عرض سلام مجدد خدمت شما و همه کسانی که این متن را مطالعه میکنن.
روش کهبرای باز کردن storeگفتین امتهان کردم و جواب داد ، عالی بود بلاخره موفق شدم
راستی برای پاک کردن ایمیل outlook از اونجایی که گفتین رفتم ولی پاک نشد
با سلام
اگر هیچ یک از اکانت های ایمیل خود را روی Microsoft Outlook سیستمتان تنظیم نکرده اید، پس نیازی به حذف آنها هم ندارید.
برای ساخت ایمیل در آوت لوک هم می توانید به آدرس https://login.live.com بروید.
موفق باشید