salma57 مهمان مدیر پاسخگو
سلام خدمت اجی سلمای عزیزم و بقیه دوستان
سلام و عرض ادب خدمت آجی نازنین خوبم. ممنون که تشریف آوردین.
من بعد از سه چهار روز که از مشهد برگشتم دوباره زیارت قبول تازه وقت کردم پست مدیر پاسخگو رو بخونم
اجی من همونطور که قبلا هم بهتون گفتم مطمئنم تا چند وقت دیگه شما رو در سمت های بالاتر میبینم،( من هم طبق معمول جواب قبلی رو به شما میدم. تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف . )چون سه نفر از اون سمت های بالاتر خودشون اینجا هستن (بچه های بالا با دعوتنامه اومدن البته به غیر از حاج آقا که هنوز تحریم های گاه و بیگاه شامل حالشون میشه)و تشکر زدن دیگه اسم نمیارم، فقط اینو بگم که اون بالا بالاها رفتین این پایین پایینی ها رو فراموش نکنین
یه تشکر هم بکنم از اقای نجاران به خاطر اماری که ارائه کردن . جالب بود ممنون
این آمار برای من هم جالب بود.
در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله
ممنون از شما آجی بزرگوار خودم. پاسبخش اتاق چت که یار همیشه همراه هستی.
شما هم در پناه امام ضا باشید. از حضور شما در این برنامه ممنونم.
سلام آجی سلما ...خداقوت //چی بیارم میل کنید ...
آجی اینجاهم یه ذره داره حال وهوای اتاق چت رو پیدا میکرد ...فک کنم خاصیت حضورشماست ...
اگه مدیر اتاق چت نبودید ..چقدر بودن در اتاق چت براتون اهمیت داشت ؟ ودیدتون نسبت بهش چطوری بود؟
همسرمحترمتون چقدر در این فعالیت شما(اتاق چت و کلا راسخون ) ،همکاری وهمیاری یا نظارت یا رضایت دارند؟؟
برام جالبناک بود آماری که از فعالیت راسخونی ها در اتاق چت دادند ..باعث شد تصمیم بگیرم تخم مرغ به فک نازنینم بذارم تا نرم شود برای حرف زدن ...
سالم وشاد باشید همیشه
سلام آجی سلما ...خداقوت //چی بیارم میل کنید ...
سلام آجی شایسته عزیز. ممنون از حضور شما. هرچه از دوست رسد نیکوست.
آجی اینجاهم یه ذره داره حال وهوای اتاق چت رو پیدا میکرد ...فک کنم خاصیت حضورشماست ...
نه بحث حضور من نیست. برنامه مدیر پاسخگو چون حالت سوال و جوابی داره مثل چت هست. دوستان هم لطف داشتند تشریف آوردن
اگه مدیر اتاق چت نبودید ..چقدر بودن در اتاق چت براتون اهمیت داشت ؟ ودیدتون نسبت بهش چطوری بود؟
خب من قبلا مدیر اتاق چت نبودم. الان دو ماه هست که مدیر شدم. خیلی برام فرقی نداره. خیلی تاثیری نداره. ولی چون باید کاربران برتر رو هم انتخاب کنم بیشتر به حضور و غیبت کاربران دقت می کنم. قبلا هم دقت می کردما. ولی الان بیشتر شده.
همسرمحترمتون چقدر در این فعالیت شما(اتاق چت و کلا راسخون ) ،همکاری وهمیاری یا نظارت یا رضایت دارند؟؟
خبر دارند در راسخون فعالیت دارم. ولی به طور خاص مطالب منو دنبال نمی کنند و وقتشون اجازه نمیده پیگیر باشند. رضایت هم! اگر زیاده روی نکنم مخالفتی نیست.
برام جالبناک بود آماری که از فعالیت راسخونی ها در اتاق چت دادند ..باعث شد تصمیم بگیرم تخم مرغ به فک نازنینم بذارم تا نرم شود برای حرف زدن ...
شما میتونی به صدر لیست برسی. من به قابلیت های همه خواهران و برادران راسخونی ایمان دارم.
سالم وشاد باشید همیشه
ممنون. من هم برای شما آرزوی سلامتی و شادکامی دارم.
ضمن عرض سلام و ادای احترام خدمت حضار گرامی در این تاپیک و مدیران محترم جناب سید بزرگوار و جناب سلما
همانند اعلام رضایتی که از عملکرد سایر مدیران عزیز داشته ایم، از عملکرد مبتنی بر قوانین، همیاری و همراهی در مدیریت کل انجمن و نه فقط تالار های تحت مدیریت، اجرای طرح ها، مسابقات و برنامه ها، ساختار بندی انجمن، تامین محتوای کاربردی و مخاطب پسند و در همه رئوس تعریفی برای ارزیابی مدیران، به جرات جناب سلما از جمله مدیران برتر انجمن راسخون هستند، لذا صمیمانه از ایشان سپاسگزاری می نمایم.
در انتها، آماری از فرآیند فعالیت کاربران در اتاق چت ارائه می دهم که قطعاً جالب توجه و تامل خواهد بود:
واي چقدر اين آمار خوب هست من كه خيلي خوشم اومد
كاش خانم سلما اين آمار رو هر يه ماه يا دو ماه بتونيد يه جايي بزارد و كاربران بينند خيلي خوب هستش
با عرض سلام و احترام خدمت شما بزرگواران.
ماه محرم بر همه ی دوستان بزرگوار تسلیت باشد.
از همکاری و پرسش و پاسخ شما مدیر و کاربران بزرگوار بسیار متشکریم.
امیدوارم همیشه در زندگی پیروز و سربلند باشید.
امتیازات واقعی این طرح پیشرفت تالارها ی راسخون می باشد که امیدوارم همه ی دوستان از این امتیازات بهره مند شوند.
از آقایان کیانی و منتظمی و نجاران این سه بزرگوار به خاطر حضورشان در مدیر پاسخگو متشکریم.
اما امتیازاتی در حد توانمون براتون در نظر گرفتیم که به شرح زیر می باشد:
| ردیف | نام کاربری | امتیاز |
|---|---|---|
| 1 | salma57 | 1000 |
| 2 | amirali123 | 200 |
| 3 | namebaran | 200 |
| 4 | alirezaHmzezadh | 50 |
| 5 | papeli | 50 |
| 6 | borkhar | 200 |
| 7 | nazaninfatemeh | 200 |
| 8 | farshon | 200 |
| 9 | hossein201273 | 200 |
| 10 | ahmadfarm | 50 |
| 11 | haj114 | 50 |
| 12 | shayesteh2000 | 200 |
| 13 | siryahya | 50 |
ضمن تقدیر و تشکر از مدیر محترم تالار "پاتوق راسخونی ها"
مدیر گرامی تالارهای "غزلیات حافظ " و "اتاق چت" جناب "salma57" از مدیران فعال، خلاق، آگاه و مسئولیت پذیر انجمن راسخون هستند که در تهیه، تامین و نظارت بر محتوا، مدیریت کاربران، ایجاد تاپیک های تعاملی و کاربردی حضور فعال دارند. ایشان یار و همراه روابط عمومی در مدیریت سایت و انجمن، طراحی و اجرای مسابقات، تاپیک های تعاملی، تامین محتوای کاربردی و ... هستند.
صممیمانه از ایشان قدردانی نموده، زحمات گرانقدرشان را می ستاییم.
امتیازات درخواستی تقدیم گردید
موفق باشید/ روابط عمومی راسخون