راسخون

omiddeymi1368 روی صـــنــدلـی دااااغ وبلاگ نویسان!!!

mohsen_alavi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8348
|

سلام خدمت آقا امید

یکم بسوزونمت روی صندلی داغ

چرا انقد دیر شروع به وبلاگ نویسی کردی؟

وبلاگ پر مخاطب بهتره و مطالب غیر مفید و یا وبلاگ مطالب مفید با بازدید کم؟چرا؟

کنکور سخت تره یا آزمون کارشناسی ارشد؟

از وبلاگای راسخونی کدوما رو بیشتر سر میزنی؟

تا سوالای بعد...

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

سلام خدمت آقا امید      سلام محسن جان، ممنون از اینکه اومدی...

یکم بسوزونمت روی صندلی داغ    باشه حرفی نیس!!!!! نوبت شما هم میشه!!! خخخخخخ

چرا انقد دیر شروع به وبلاگ نویسی کردی؟ نمیدونم. توی خطش نبودم تا اینکه بعد از مدّتی با قسمت وبلاگ نویسی راسخون آشنا شدم و کم کم ...

وبلاگ پر مخاطب بهتره و مطالب غیر مفید و یا وبلاگ مطالب مفید با بازدید کم؟چرا؟

هر کس از مطلب غیر مفید یه برداشتی داره. ممکنه برای من غیر مفید باشه ولی برای شما مفید. به نظرم کم پیش میاد که مطالب، غیر مفید باشه از نظر همه! ولی مطمئناً وبلاگی که مطالب مفیدی بذاره خیلی بهتره حتی مخاطب کمی داشته باشه.(شاید نظرم اشتباه باشه، نمیدونم!)

کنکور سخت تره یا آزمون کارشناسی ارشد؟ مسلماً کنکور(کارشناسی)

از وبلاگای راسخونی کدوما رو بیشتر سر میزنی؟ اینکه دنبالش باشم هیچکدوم. خخخخخ / ولی اگر فرصتی مثل "زیر ذرّه بین" پیش بیاد، حتماً اون وبلاگ رو بررسی میکنم از همه نظر. یا حتی فرصتای دیگه ...

تا سوالای بعد...   باشه  داداش... ممنون.

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

سلامي چند باره ....

مخلص همه ی اونایی که چراغ رفاقتشون همیشه برای ما نفت داره !.خخ راستي داداش نفتي رو نگه داشتي يا دوگانه سوزش كردي ....خخخخ

نظرت در رابطه با كاربران زير چيه ؟ هر چي به ذهنت ميرسه بنويس

چون خانم ها مقدمن اول خانوما

1- خانم سلما

2- خانم برخوار

3- خانم شايسته از نوع 2000 ...خخخ

آقايان

1- داداش خدايي

2- داداش فرزاد ( frshon )

3- داداش حسين وبلاگي

4- و در آخر امير علي محبوب دلها

|
|

سلامي چند باره ....    سلام امیر جون

مخلص همه ی اونایی که چراغ رفاقتشون همیشه برای ما نفت داره !.خخ راستي داداش نفتي رو نگه داشتي يا دوگانه سوزش كردي ....خخخخ

خخخخ

1- خانم سلما:   مسئولیت پذیر، مهربان، فهیم و ... (خدا حفظشون کنه)

2- خانم برخوار:  زیاد باهاشون در ارتباط نبودم، چیزی یادم نیست. حتماً و قطعاً نمره ایشون هم بیسته مثل بقیه.

3- خانم شايسته از نوع 2000 ...خخخ      جالبناک(به قول سلما خانم!!!!)، شوخ طبع، خنده بر لبان آور(یا به عبارتی: آورنده خنده بر لبان!!!!)

آقايان

1- داداش خدايي   نمیدونم.  زیاد باهاشون در ارتباط نبودم(سعادت نداشتیم!)، چیزی هم یادم نیست. حتماً و قطعاً نمره ایشون هم بیسته مثل بقیه.

2- داداش فرزاد (farshon)   شوخ طبع و محترم، اما با پستهایی که ویرایش نمیکنه و به سختی خونده میشه(عدم رعایت اصول نگارشی و دستوری)!!!!! توی تالار صالحین خودم مجبور میشم ویرایش کنم!

3- داداش حسين وبلاگي   بسیار باحال و دوست داشتنی. البته مدّت زیادی نمیشه که همدیگرو میشناسیم. ولی خُب پسر بسیار نازیه...آخ ببخشید....پسر خوبیه!!!!!!

4- و در آخر امير علي محبوب دلها    اوه اوه...اینو که اصلاً اسمشو نیار.خخخخخ...خداییش از ته دل میگم:"بسیار باحال و دوست داشتنی/خنده بر لبان آور (یا به عبارتی: آورنده خنده بر لبان!!!!)/و واقعاً محبوب دلها و رباینده دلها"

خدا همتون رو حفظ کنه.

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

سلامي چند باره ....    سلام امیر جون

خخخخ

1- خانم سلما:   مسئولیت پذیر، مهربان، فهیم و ... (خدا حفظشون کنه)

2- خانم برخوار:  زیاد باهاشون در ارتباط نبودم، چیزی یادم نیست. حتماً و قطعاً نمره ایشون هم بیسته مثل بقیه.

3- خانم شايسته از نوع 2000 ...خخخ      جالبناک(به قول سلما خانم!!!!)، شوخ طبع، خنده بر لبان آور(یا به عبارتی: آورنده خنده بر لبان!!!!)

آقايان

1- داداش خدايي   نمیدونم.  زیاد باهاشون در ارتباط نبودم(سعادت نداشتیم!)، چیزی هم یادم نیست. حتماً و قطعاً نمره ایشون هم بیسته مثل بقیه.

2- داداش فرزاد (farshon)   شوخ طبع و محترم، اما با پستهایی که ویرایش نمیکنه و به سختی خونده میشه(عدم رعایت اصول نگارشی و دستوری)!!!!! توی تالار صالحین خودم مجبور میشم ویرایش کنم!

3- داداش حسين وبلاگي   بسیار باحال و دوست داشتنی. البته مدّت زیادی نمیشه که همدیگرو میشناسیم. ولی خُب پسر بسیار نازیه...آخ ببخشید....پسر خوبیه!!!!!!

4- و در آخر امير علي محبوب دلها    اوه اوه...اینو که اصلاً اسمشو نیار.خخخخخ...خداییش از ته دل میگم:"بسیار باحال و دوست داشتنی/خنده بر لبان آور (یا به عبارتی: آورنده خنده بر لبان!!!!)/و واقعاً محبوب دلها و رباینده دلها"

خدا همتون رو حفظ کنه.

تشكر بسيار فراوان

خواهش ميكنم سرورم

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

سلام آقا امید ،داداش بزرگوار من.

اول اینکه دستت درد نکنه بابت پاسخگویت با این که بعضی پست ها خلاف قوانین صندلی داغ زده می شوند جواب می دهید.

از بابت شکلک ها هم که خیلی قشنگ هستند.

اما سوالات من:

سپر پلاسمایی میدونی چیه؟

نحوه ساختشو میدونی؟

اگر می خواستی زندگیتو 7 قسمت کنی و نام گذاری کنی چه اسم هایی برای اون 7 قسمت میذاشتی؟

به نظرت طرح حکمت تو دانشگاها خوب هستش؟

حکم بالا تر هست و یا فتوا؟

رکن های نماز کدامند و اگر فراموش بشوند حکم نماز چیست؟

|
|

داداش تو این سوالات حواستو خوب جمع کن:

در زمان غدیر خم عزرائیل چند بار به زمین فرود اومد؟

بعد از پیامبر چند معصوم به واقعه غدیر احتجاج کردند؟

با علم فیزیک خدا رو اثبات کن؟

چرا کفن میت دو تیکه هستش؟

نحوه تبدیل انرژی پرتابی توسط شکم پاندای کونگ فو کار چطوری بود؟

|
|

سلام آقا امید ،داداش بزرگوار من.    سلام بر سیّد عزیز و دوست داشتنیِ خودم بزرگی از خودته. ممنون از حضورت.

اول اینکه دستت درد نکنه بابت پاسخگویت با این که بعضی پست ها خلاف قوانین صندلی داغ زده می شوند جواب می دهید. از بابت شکلک ها هم که خیلی قشنگ هستند.   خواهشاً میکنم، وظیفمه...

اما سوالات من:

سپر پلاسمایی میدونی چیه؟ نه نمیدونم. این سؤالت باعث شد دنبالش برم: "سپری است که از زمین در برابر توفان‌های خورشیدی حفاظت می کند."

نحوه ساختشو میدونی؟  بازم نه. نکنه سپر ماشین رو میگفتی از همون اوّل؟؟؟؟!!!!

اگر می خواستی زندگیتو 7 قسمت کنی و نام گذاری کنی چه اسم هایی برای اون 7 قسمت میذاشتی؟

ترجیح میدم قسمت نکنم!!!!! همون: "جنینی، نوزادی، کودکی، نوجوانی، جوانی، میانسالی، پیری" خوبه دیگه.خخخخخ

به نظرت طرح حکمت تو دانشگاها خوب هستش؟ عالیه. کاش زودتر این اتفاق میوفتاد و توی همه دانشگاه ها هم میبود. البته به طور جدّی. نه با بیحالی!

حکم بالا تر هست و یا فتوا؟ بالاتر بودنش رو نمیدونم. ولی فتوا رو فقط مقلّدین همون مجتهد لازمه اجرا کنن اما حکم رو همه مردم. به نظرم فتوا بخشی از حکم باشه. یعنی حکم کلی تره. شاید بشه گفت حکم بالاتره! مطمئن نیستم.

رکن های نماز کدامند و اگر فراموش بشوند حکم نماز چیست؟

من با اجازت یک گام میرم عقب تر تا بحث کاملتر باشه.

واجبات نماز دو دسته اند: واجبات رکنی و واجبات غیر رکنی.

واجبات رکنی(یا همون ارکان نماز) عبارتند از: نیّت/تکبیرة الإحرام(یعنی فقط الله اکبر آغازِ نماز)/رکوع/سجود(هر دو سجده با هم یک رکنه. یک سجده به تنهایی رکن نیست.)

واجبات غیر رکنی عبارتند از: ترتیب/موالات/قرائت/ذکر/تشهد/سلام

تفاوت:

واجبات رکنی اگر عمداً یا سهواً کم یا زیاد بشه، نماز باطل است.

استثناء 1:  کم یا زیاد شدن سهوی(مثلاً از روی شک) در یک سجده(نه دو تا) نماز رو باطل نمیکنه.

کم شدن یا زیاد شدن واجبات غیررکنی در صورتی که سهواً باشد، نماز باطل نمی شود.

استثناء 2: این خیلی مهمه ولی بعضیا رعایت نمیکنن. در نماز جماعت هرگاه از رکوع یا سجده بلند شدیم ولی دیدیم امام هنوز در رکوع یا سجده است بایستی برگردیم به رکوع یا سجده. اینجا عیبی نداره حتی رکوع دو تا بشه. انجام ندادن این کار=معصیت. خیلیها بعد از رکوع همین جور سیخ وایمیستن تا امام بلند شه، اشتباهه باید دوباره بره رکوع. مگر اینکه  احتمال بده که قبل از اینکه برسه به رکوع دوّم، امام از رکوع خارج بشه.

در ضمن، زودتر بلند شدن و زودتر رفتن از/به رکوع و سجده در نماز جماعت جایز نیست.

|
|

داداش تو این سوالات حواستو خوب جمع کن:     OK . نکنه قصد تلافی داری....خخخخخخ

در زمان غدیر خم عزرائیل چند بار به زمین فرود اومد؟ عزرائیل یا جبرائیل؟؟؟؟ جبرئیل که خیلی. ولی عزرائیل نمیدونم. فقط میدونم اونجایی که حارث فهری قُد(یا غُد)بازی درآورد، سنگ از آسمون نازل شد بر سرش و به دَرَک نائل گشت!!!!!!!

بعد از پیامبر چند معصوم به واقعه غدیر احتجاج کردند؟ فک کنم همه معصومین بعد از پیامبر. یعنی 13 تا یا شاید هم 12 تا.

با علم فیزیک خدا رو اثبات کن؟ نکنه با قانون دوّم ترمودینامیک اثبات میشه؟؟؟؟!!!!  رابطه رو بنویس، بعد از طرفین مشتق بگیر.خخخخخ

چرا کفن میت دو تیکه هستش؟  سه تیکه: متشکّل از سه پارچه به نام‌هاى لنگ، پيراهن و سر تا سرى.

نحوه تبدیل انرژی پرتابی توسط شکم پاندای کونگ فو کار چطوری بود؟ نشنیدم تا حالا!!!!!  مگه انرژی پرتابی هم داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

واقعاً ممنونتم بابت تلافیت و به رخ ملّت کشیدنِ بی سوادی ما!!!!!خخخخخخ.  

حدأقل جواب صحیح سؤالات رو بده. ممنونات فراونات!!!!!!

|
|

سپر پلاسمایی که جز تجهیزات محرمانه آمریکا هستش من خودم نمیدونم از کجا میدونم  که به عنوان زد گلوله استفاده میشه که سبکتر هستش و 1000 برابر بهتر از زد گلوگه های دیگر.

حکم بالاتره تقریبا دلیلت درست بودش.

چون هنوز صندلیت داغ نشده بریم سراغ بقیه سوالات:

طراح سوالات خودم هستم دنبال جواب نگردی

پسر عمو زاده  پسرعموی  پسرشجاع که فقط یکی عمو داشت اسمش چی بودش؟(جواب پسر شجاع نیستش)

اگر الان تو نقطه مرکزی سطحی کره ی زمین بودی چی کار میکردی؟(دقت کن داداش)

|
|

داداش تو این سوالات حواستو خوب جمع کن:     OK . نکنه قصد تلافی داری....خخخخخخ

نه داداش.می خوام صندلیتو داغ کنم

در زمان غدیر خم عزرائیل چند بار به زمین فرود اومد؟ عزرائیل یا جبرائیل؟؟؟؟ جبرئیل که خیلی. ولی عزرائیل نمیدونم. فقط میدونم اونجایی که حارث فهری قُد(یا غُد)بازی درآورد، سنگ از آسمون نازل شد بر سرش و به دَرَک نائل گشت!!!!!!!

داداش سوال انحرافی بودش 

3 بار جبرئیل فرود اومده

بعد از پیامبر چند معصوم به واقعه غدیر احتجاج کردند؟ فک کنم همه معصومین بعد از پیامبر. یعنی 13 تا یا شاید هم 12 تا.

داداش 4 تا معصوم :حضرت فاطمه،حضرت علی،امام حسن و امام حسین

با علم فیزیک خدا رو اثبات کن؟ نکنه با قانون دوّم ترمودینامیک اثبات میشه؟؟؟؟!!!!  رابطه رو بنویس، بعد از طرفین مشتق بگیر.خخخخخ

داستان مشهور که به وسیله اثبات گرما و نبود سرما توسط انیشتن خدا را ثابت کرد

چرا کفن میت دو تیکه هستش؟  سه تیکه: متشکّل از سه پارچه به نام‌هاى لنگ، پيراهن و سر تا سرى.

سوال انحرافی بود متوجه شدی

نحوه تبدیل انرژی پرتابی توسط شکم پاندای کونگ فو کار چطوری بود؟ نشنیدم تا حالا!!!!!  مگه انرژی پرتابی هم داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

داداش بلد بودم که از شما نمی پرسیدم همیشه برام جای سوال بود این انرژی رو از کجا میاره پاندای کنک فوکار که با شکم طرف رو ناکار میکنه

واقعاً ممنونتم بابت تلافیت و به رخ ملّت کشیدنِ بی سوادی ما!!!!!خخخخخخ.  شما استاد مایید .از خود شما یاد گرفتم داداش

حدأقل جواب صحیح سؤالات رو بده. ممنونات فراونات!!!!!!   دادم داداش

|
|

سپر پلاسمایی که جز تجهیزات محرمانه آمریکا هستش من خودم نمیدونم از کجا میدونم  که به عنوان ضد گلوله استفاده میشه که سبکتر هستش و 1000 برابر بهتر از ضد گلوله های دیگر.   عجب؟؟؟؟!!!!

پسر عمو زاده  پسرعموی  پسرشجاع که فقط یکی عمو داشت اسمش چی بودش؟(جواب پسر شجاع نیستش)

سؤالش کژتابی داره. عبارتِ "فقط یک عمو داست" به کی بر میگرده: به پسر عموزاده / به پسر عموی.../ به پسر شجاع؟؟؟؟؟ به کی؟

مرکز سطح کره رو نمیشه تعیین کرد. اگر هم بشه، هیچ کار خاصی نمیکردم، همین کاری که الان میکردم، اونجا میکردم.

حدأقل اگه میخوای داغ کنی از سؤالات کنکور که استانداردَن طرح کن.

|
|

سپر پلاسمایی که جز تجهیزات محرمانه آمریکا هستش من خودم نمیدونم از کجا میدونم  که به عنوان ضد گلوله استفاده میشه که سبکتر هستش و 1000 برابر بهتر از ضد گلوله های دیگر.   عجب؟؟؟؟!!!!

پسر عمو زاده  پسرعموی  پسرشجاع، که فقط یکی عمو داشت اسمش چی بودش؟(جواب پسر شجاع نیستش)

سؤالش کزتابی داره. عبارتِ "فقط یک عمو داست" به کی بر میگرده: به پسر عموزاده / به پسر عموی.../ به پسر شجاع؟؟؟؟؟ به کی؟

داداش ببخشی تو رو خدا   میشه داداش پسر شجاع

مرکز سطح کره رو نمیشه تعیین کرد. اگر هم بشه، هیچ کار خاصی نمیکردم، همین کاری که الان میکردم، اونجا میکردم.

طبق اطلاعت به دست آمده مکه نقطه 0 و نقطه مرکزی سطحی زمین هستش

حدأقل اگه میخوای داغ کنی از سؤالات کنکور که استانداردَن طرح کن.

|
|

طبق اطلاعت به دست آمده مکه نقطه 0 و نقطه مرکزی سطحی زمین هستش

ای خدا بگم چکارت نکنه سیّد...خدایا العفو...معذرت میخوام...تقصیر این سیّده...من کاره ای نیستم. خخخخخخ

|
|

داداش بریم سر سوالات تخصصی :

از شوخی و سرکار گذاشتن و سوالات انحرافی خبری نیستش تو اینا داداش .

فلسفه گرفتن محرم هر سال چیه؟

دلایل عقلی وجود امام؟

راه حل ساخت سوخت غنی شده از پلوتونیم؟(در حد فهم پایین بگو داداش)

علت این که چرا عدسی محدب تصویر مجازی میده؟