راسخون

همه چیز در مورد گوشی جی ال ایکس اسپایدر 1

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|
مشخصات کلی:دو سیم کارته - وزن : 160 گرم
پردازنده:Quad-core CPU
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی از نوع IPS - سایز صفحه نمایش: 5.0 اینچ - دارای رزولوشن 1280 × 720 - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 16384 مگابایت - حافظه رم 2048 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:13.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.2 Jelly Bean - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:رادیو - باتری 2000 میلی آمپر ساعتی

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
|

قیمتش صد تومن گرون شد!!!!

aabolfal کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 12
|

سلام. من الان چهار ماهه که این گوشی رو دارم. همون اوایل که به بازار اومد خریدم. واقعا این گوشی عالی است. به جرئت می گم در بین گوشی های زیر یک میلیون تومان بازار، بهترین انتخابی است که می تونید داشته باشید.

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
|

mamnoon

aminbarooni کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 4
|

سلام خسته نباشید من خودم به شخصه خیلی دوست دارم ازتولید داخل حمایت کنم و یه بارهم گوشیهای جی ال ایکس روخریدم ولی خیلی پشیمون شدم ازکیفیت بدش وبه خودم گفتم عمرا طرف این مارک برم اما همه میگن اسپایدر خوبه . دودلم هنوز اما دوسندارم دوباره پشیمون شم . خیلی درگیرم رواین مساله که دوباره اعتماد کنم یا نه............

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

سلام خسته نباشید من خودم به شخصه خیلی دوست دارم ازتولید داخل حمایت کنم و یه بارهم گوشیهای جی ال ایکس روخریدم ولی خیلی پشیمون شدم ازکیفیت بدش وبه خودم گفتم عمرا طرف این مارک برم اما همه میگن اسپایدر خوبه . دودلم هنوز اما دوسندارم دوباره پشیمون شم . خیلی درگیرم رواین مساله که دوباره اعتماد کنم یا نه............

نه.. به ریسکش نمی ارزه. این همه گوشی عالی با قیمتای خیلی خوب هست. چرا میخوای پولت رو حروم کنی؟

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
|

خودم هم دو دل موندم برا خریدن اسپایدر

خیلی از کسایی که دارن راضی بودن از این مدل!!

قراره مثلا از تولید داخل حمایت کنیم هااا  اگرچه مونتاژ هم باشه!