راسخون

معیار ازدواج شما چیست؟

moradi92 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3481
|

moradi92 کاربر طلایی1
|
|

moradi92 کاربر طلایی1
|
|

انتخاب همسر، مثل انتخاب جاده زندگی میمونه. شما کدوم جاده رو انتخاب میکنی؟! 

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

سلام وقت بخیر. .

.هرکدوماز این جاده ها ی زیبا روکه انتخاب کنیم. ..قاعدتا با شرایط خاص خودش ،یک سری شرایط کلی مثل پچ وخم داشتن ،تغییر هوا و..... درش دیده میشه وباهاش روبرو میشویم. ...

moradi92 کاربر طلایی1
|
|

نقل قول shayesteh2000

سلام وقت بخیر. . سلام دوست عزیز. وقت شما هم به خوشی و شادمانی.

.هرکدوم از این جاده ها ی زیبا روکه انتخاب کنیم. ..قاعدتا با شرایط خاص خودش ،یک سری شرایط کلی مثل پچ وخم داشتن ،تغییر هوا و..... درش دیده میشه وباهاش روبرو میشویم. ... 

کاملاً صحیح و منطقی می فرمایید. این شکلها که مثال بودن. جاده خاکی داریم. سنگلاخی داریم. کوهستانی داریم. بعضی جاده ها مثل جاده چالوس، ریسکشون بالاست. بعضی جاده ها آسفالتشون مورد داره و دستت انداز زیاد دارن. بعضی جاده ها ... 

انواع جاده داریم؛ درسته توی هر کدوم از این جاده ها بارندگی ممکنه داشته باشیم. پنچری ممکنه داشته باشیم. ممکنه بنزین تموم کنیم و ... 

راننده هم با راننده فرق میکنه. هم راننده مهمه و هم جاده. 

یه سری اتفاقات پیش بینی نشده است و یه سری دیگه قابل پیش بینی. این دیگه هنر راننده است که وقتی میخاد راه بیفته چه وسایلی رو با خودش برداره و کدوم جاده رو انتخاب کنه. اینم در نظر بگیریم که هر جاده ای به یه جا میرسه. 

پس:

1. هدف و تعیین مقصد مهمه. در بحث ما، این مساوی هست با اینکه هدفمون از ازدواج چیه؟  این میشه همون جاده و راهی که برای رفتن انتخاب میکنیم.

2. همسفر هم خیلی مهمه. با کی همسفر میشیم؟ در بحث ما، معادل با اینه که چه معیارهایی برای انتخاب همسر داریم؟ چه جور آدمی رو میخواهیم برای زندگی؟! یه همسفر خوب، در مواقع بحرانی میتونه کمکمون کنه که از پس مشکلات بر بیاییم و سفر رو برامون شیرین تر میکنه.

tayalev کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 222
|
اول از همه تقوا لازمه زندگی بعد اخلاق نیکو و بعدقناعت از ویژگی های او باشد
|
|

دلایل درست ازدواج

1-مصاحبت وهمراهی :به این معنی که در سفر زندگی ،شریک وهمراهی داشته باشیم

2-عشق وصمیمیت :این نیاز با نیاز قبلی رابطه دارد

3-شریک حمایت کننده :فرصتی که ازدواج برای رشد خود وهمسر به عنوان یک انسان فراهم میکند

4-شریک جنسی:ازدواج منبع با ثبات برای ارضای  جنسی هر دو نفر است

5-والدشدن:میل رایج دیگر جهت  ازدواج صاحب فرزند شدن است

moradi92 کاربر طلایی1
|
|

با سلام؛ 

شایسته خانم امروز داشتم به این مبحث فکر میکردم، که شما اومدی سراغ این پُست. 

میشه یه جور دیگه به موضوع نگاه کرد.

تا حالا میگفتیم این شرایطو طرف داشته باشه...

حالا میخام بگم یه چیزهایی هم خوبه که طرف نداشته باشه. 

یکی از اونا "بدبین" بودنه که واقعن فاجعه انسانیه. 

|
|

دلایل نادرست ازدواج

1-شورش بر علیه والدین  :تعارض با والدین میتواند یکی از دلایلی  باشد که فرد جوان را به سوی ازدواج سوق میدهد

2-جستجوی استقلال :بسیاری هستند که ازدواج میکنندولی  تا مستقل شدنشان سالها وقت میبرد وامری ست وابسته به خود فرد تا هرچه بیشتر ،روی پای خود بایستد

3-التیام یک ارتباط شکست خورده :ازدواجی که برای التیام یکی از دونفر صورت بگیرد از همان آغاز در معرض خطراست

4-فشارخاواده ویا اجتماع :برخی از خانواده ها مطابق آداب وفرهنگ و عرف خود برای ازدواج به جوانان فشار می آورند

5-ازدواج اجباری :برخی افراد تحت فشار خانواده یا دوستان به یک ازدواج ازقبل ترتیب داده شده تن میدهند

به قول یکی از دوستان : ادامه دارد

moradi92 کاربر طلایی1
|
|

مال من هم ادامه دارد (البته فعلاً تا اذان)

من خودم میشناسم دختره خیلی خوشگل و تحصیلکرده و خانواده دار؛ از اون طرف هم شوهرش استاد دانشگاه؛ هنوز دو سال نیست ازدواج کردن، یکسالشو دختره توی خونه باباشه!  

چرا؟

چون شوهرش بدبینه! 

میخواد ازش جدا بشه؛ اما شوهره زیر بار نمیره... 

|
|

با سلام؛ 

شایسته خانم امروز داشتم به این مبحث فکر میکردم، که شما اومدی سراغ این پُست. 

میشه یه جور دیگه به موضوع نگاه کرد.

تا حالا میگفتیم این شرایطو طرف داشته باشه...

حالا میخام بگم یه چیزهایی هم خوبه که طرف نداشته باشه. 

یکی از اونا "بدبین" بودنه که واقعن فاجعه انسانیه. 

عرض سلام واحترام

بله درست  میفرمایید ..بدبینی که به دنبال خودش بی اعتمادی رو میاره ..باید دید علتش کجاست ...1-یا به خاطر طرز تفکر وحالات روحیه فرد هست که باید واقعا اصلاح

بشه 2- یا به خاطر عملکرد طرف مقابل هست که این بدبینی رو در او ایجاد کرده .....

آقای دهنوی میگفتند :من دهنوی هروقت جلساتم طول میکشه و از ساعتی که  به همسرم گفتم دیرتر میشه ،به چایریز مسجد میگم به خونه زنگ بزنه و طول کشیدن جلسه من رو به اطلاعشون برسونه ....خوب واقعا دیگه طرف مقابلشون فکر بد یا بدبینی به ذهنش میرسه ؟

mohsenshabani کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2227
|

یه لحظه صبر کن فکر کنم

moradi92 کاربر طلایی1
|
|

اینجا دارن اذان میگن؛

بعد از نماز میام... 

moradi92 کاربر طلایی1
|
|

نقل قول shayesteh2000

عرض سلام واحترام 

بله درست  میفرمایید ..بدبینی که به دنبال خودش بی اعتمادی رو میاره ..باید دید علتش کجاست ...1-یا به خاطر طرز تفکر وحالات روحیه فرد هست که باید واقعا اصلاح

بشه 2- یا به خاطر عملکرد طرف مقابل هست که این بدبینی رو در او ایجاد کرده .....

آقای دهنوی میگفتند :من دهنوی هروقت جلساتم طول میکشه و از ساعتی که  به همسرم گفتم دیرتر میشه ،به چایریز مسجد میگم به خونه زنگ بزنه و طول کشیدن جلسه من رو به اطلاعشون برسونه ....خوب واقعا دیگه طرف مقابلشون فکر بد یا بدبینی به ذهنش میرسه ؟

شما درست میگید.

شک و بدبینی در بعضی از افراد، ذاتیه و جزو ویژگیهای شخصیتیشونه!

بعضی ها هم اولش این طور نیستند و به مرور زمان و بر اثر رفتارهای بدی که از همسرشون می بینن یا بدگویی و دخالتهای بیجای دیگران، شکاک و بددل و بدبین میشن.

|
|

طاعاتتون قبول ....

تو نماز ..ببخشید بعد نماز فکر کردم

البته متاسفانه یکی از علل بدبینی همسران به یکدیگر بعداز ازدواج وبدبینی دختروپسرها قبل از ازدواج به همدیگه ...میتونه جو حاضر در اجتماع باشه ....

1-ارتباط راحت و باز با جنس مخالف

2-عدم پوشش ویا بد پوششی

ووو

باعث میشه برخی  مردها(مذهبی ها بیشتر )تعصب   بیش از اندازه نشون بدهند  که مخرب هست ....