معیار ازدواج شما چیست؟
در روزگار فعلی راه و رسم ازدواج خیلی با گذشته فرق کرده است. نه فقط سن ازدواج بالا رفته که معیارها و شکل و شمایل بستن این پیوند همیشگی هم تغییرات زیادی داشته است.
به نظر شما بهترین معیار انتخاب همسر چیست؟
بعضی از معیارا رو نمیشه گفت، میترسم ریا بشه!
بزرگشدهی مسجد باشن، خیلی از عقاید اشتباه بسیاری از آدما رو ندارن، سبک زندگیشون اسلامی میشه، فرزندآوریشون اسلامی میشه، فرزند تربیت کردنشون اسلامی میشه، بچه ها هم که بزرگ شدن به تقلید از پدر و مادرشون انس میگیرن با مسجد، نظام فکریشون توی مسجد شکل میگیره، دیگه دنبال دوست پسر-دوست دختر نمیرن چون دوستای پاک مسجدی به اندازه کافی پیدا کردن، دیگه دنبال فیسبوغ
دراین جایگاه قرارندارم
من که هنوز دهنم بوی شیر میده
من که هنوز دهنم بوی شیر میده
بالاخره باید یه معیاری داشته باشید شما برای زندگی آینده، برای انتخاب همسر
در روزگار فعلی راه و رسم ازدواج خیلی با گذشته فرق کرده است. نه فقط سن ازدواج بالا رفته که معیارها و شکل و شمایل بستن این پیوند همیشگی هم تغییرات زیادی داشته است.
به نظر شما بهترین معیار انتخاب یک خانم توسط یک آقا برای امر ازدواج چیست؟
اینطور که شما سوال کردین یعنی فقط از آقایون سوال کردین.
یا شاید هم من سوال رو بد خوندم و فقط از خانوم ها سوال کردین.
به نظرم سوالتون یه کم نامفهومه.
معیار انتخاب فقط توسط یکی از طرفین قابل تعیین نیست.
هر دو طرف معیارهایی برای خودشون دارن.
یعنی مرد برای انتخاب همسر معیارهای در ذهنش داره که بر اساس اون برای ازدواج اقدام می کنه و در مقابل زن هم معیارهایی داره که بر اساس اون معیارها به خواستگارش جواب مثبت یا جواب رد میده.
خب جوونها که فکر می کنن دهنشون بوی شیر میده. یا ازشون گذشته و شامل حالشون نمیشه و قصد ازدواج ندارن و ......
من هم که ازدواج کردم و دیگه معیاری تو ذهنم نیست.
دیگه هیچی!
به نظرم من مهمترین معیار ایمان و اخلاقه . وسلام ختم کلام
اگه روزی دراین مسیرقرارگرفتم دوست دارم طرف مقابلم مثل خودم صادق وراست گفتارباشه.ممنون ازپست خوبتون
من هم میگم ایمان و اخلاق مهمترین معیار برای انتخاب همسر هست.
ولی چطوره که حتی بعضی از خانواده های مذهبی در زندگی مشترک به مشکل برمیخورند؟
اخلاق خیلی مهمه. و به نظرم نمیشه اخلاق یک نفر رو از روی ظاهر شناخت.
ایمان و اخلاق مکمل همدیگه هستند. یعنی هم باید اخلاق باشه و هم ایمان،
فرد با ایمانی که اخلاق خوبی نداشته باشه با کوچکترین مشکلی به هم میریزه و همین باعث بوجود اومدن مشکلاتی در زندگی مشترک میشه.
اگر هم کسی اخلاقش خوب باشه ولی ایمانش قوی نباشه باز مشکل براش به وجود میاد.
البته این رو هم باید در نظر بگیرید که خیلی ها زمونه تغییرشون میده.
یعنی امکان داره شرایط و سختی های زندگی باعث بشه یه نفر اخلاقش ، ایمانش و حتی خواسته ها و علاقه مندی هاش تغییر کنه.
آدم خودش رو بهتر میشناسه، از هر فرد دیگری بهتر میشناسه خودش رو. برای همین باید تو معیارهایی که داره، خودش رو هم در نظر بگیره.
بعضی وقتها من شنیدم افرادی هستند خصوصیات یک فرد رو قبول دارند برای ازدواج، ولی یکی از عیوبش براشون قابل تحمل نیست. ولی میگن اشکال نداره، بعد از ازدواج درست میشه، تغییر می کنه.
این به نظرم بزرگترین اشتباهی هست که در ازدواج ها صورت می گیره. اگر قرار به تغییر شخص بود در همون مدت 20 تا 25 سال و سالهای قبل از ازدواج تغییر می کرد.
کسی که قصد ازدواج به او را دارید کودک تازه به دنیا آمده نیست که بخواهیم آداب و رفتار بهش بیاموزیم.
من حتی دیدم خانواده های مذهبی رو که از یک فردی خوششون اومده. یعنی اخلاق فرد خوب بوده، وضع مالیش خوب بوده، و همه شرایط رو برای ازدواج داشته، ولی یه اشکال داشته، مثلا سیگار میکشیده، این خانواده قبول کردند این بنده خدا رو، و بهش گفتن باید سیگار رو ترک کنی. قبول کرده، ولی بعد از ازدواج ترک نکرده هیچ! بدتر هم شده.
یا حتی مورد بدتر، طرف نماز نمیخونه ولی در یک خانواده مذهبی بخاطر شرایط خوب دیگری که داماد داشته قبولش کردند.
یا مورد در نزدیکانم داشتم، دختر خوب بوده، ولی چادری نبود، خیلی هم به نماز مقید نبود. فقط اخلاقش خوب بود، آشپزیش خوب بود، فامیل بود، بخاطر اصرار پسر خانواده راضی شدند.
بعد از ازدواج به مشکل برخوردند. بخاطر حجابش، و ...... آخر سر هم موارد اختلاف کوچیک اینقدر بزرگ شد که باعث جدایی شد.
قبل از ازدواج حتما باید تحقیق باشه، حتما باید پرس و جو باشه، ولی اگه دختر یا پسری رو قبول کردند باید همونطور بپذیرنش، نه اینکه به امید تغییر و با قول و وعده و وعید انتظار تغییر ازش داشته باشن.
انتظار تغییر از طرف مقابل کمی زیاده خواهی هست.
شاید طرف مقابل شما (بعد از ازدواج همسر شما) هم فکری مشابه شما داشته باشه و انتظار داشته باشه شما با او همراه باشید.
من که دهنم بوی شیر میده :نمی دونم این شیشه شیرم کوجاس
یعنی تنها معیارتون همینه؟
یه نفر همیشه راست بگه بهتون براتون در زندگی کفایت می کنه؟
شاید شما قبل از ازدواج همه راست هایی که باید بشنوید رو نشنیدین و بعد از ازدواج راست ها رو شنیدید. اون وقت براتون قابل تحمل میشه همه راست هایی که شاید تلخ هم باشند؟
یعنی تنها معیارتون همینه؟
یه نفر همیشه راست بگه بهتون براتون در زندگی کفایت می کنه؟
شاید شما قبل از ازدواج همه راست هایی که باید بشنوید رو نشنیدین و بعد از ازدواج راست ها رو شنیدید. اون وقت براتون قابل تحمل میشه همه راست هایی که شاید تلخ هم باشند؟
تنها معیارم نیست ولی این اولین معیارم بقیه معیارهام را نیز روزها با شیشه شیرم میام می گم
ان شاءالله در زندگیتون موفق باشید. خوب انتخاب کنید و خوب نتیجه بگیرید.