جملات زیبا
اندوهگين باش به آنچه از آخرتت از دست دادهاي و به خاطر آنچه از دنيا به دست آوردي، شادي فراوان نداشته باش و به خاطر آنچه از دنيا از دست دادهاي، غصه مخور و ناله مكن و همهي اهتمام خود را به پس از مرگ منحصر كن. ((امام علي (ع)))
گفته شده است كه هر كس مرتكب قتل شود، محكوم به مرگ ميباشد. اما من ميگويم كه حتي اگر نسبت به برادر خود خشمگين شوي و بر او فرياد بزني، بايد تو را محاكمه كرد؛ و اگر برادر خود را «ابله» خطاب كني، بايد تو را به دادگاه برد؛ و اگر به دوستت ناسزا گويي، سزايت آتش جهنم ميباشد. ((انجيل متي))
آدم یک "بودن" است
و
انسان یک "شدن" ...
(دکتر علی شریعتی)
«اگر نیت یک ساله دارید، برنج بکارید. اگر نیت ده ساله دارید، درخت غرس کنید. اگر نیت صد ساله دارید، آدم تربیت کنید.»
امیر کبیر
هرگز در ميان موجودات، مخلوقي كه براي كبوتر شدن آفريده شده، كركس نمي شود. اين ويژگي در ميان هيچيك از مخلوقات نيست جز آدميان.
((ويكتور هوگو))
مادرم كليد كاميابي من بود. او با همهي وجودش به من ايمان داشت و من احساس ميكردم كسي را دارم كه برايش زندگي كنم؛ كسي كه نبايد نااميدش كنم.
((توماس اديسون))
کسي را که دوستش داري، آزادش بگذار؛ اگر قسمت تو باشد بر مي گردد، وگرنه بدان که از اول مال تو نبوده است.ازدواج هميشه آنگونه كه مي پنداريد، نتيجه عشق نيست.
((ناپلئون بناپارت))