یادی از کاربران راسخونی
یه دوستی داشتیم که همشهری ما بود. اسمش یادم نیست. خیلی وقته که خبری نیست ازش.
اما نکته قابل توجه اینه که در حال حاظر بنده نماینده انحصاری راسخون از گیلان هستم
البته یه نفر دیه هم فکر کنم از گیلان در راسخون باشه.
سلام. داداش ما یک مدیر انحصاری (آقای سید حسین) از گیلان داریم.
یه اصطلاح رشتی هست میگه " بوکودی کار " که وصف حال منه الان. یعنی "این کار بود که کردی؟" یا "این حرف بود که زدی؟". یعنی یه چیزی گفتم بعدش هی دلیل میارن که حرفم درست نیست.
واقعا یکی نیست بگه به من بوکودی کار؟
ولی تو در بین هواداران رئال تکی.
سلام آقا حسام. نام.کاربری کاربر مورد نظر شما nightclver یا مشابه این بود. بعدا نام کاربریشون رو پیدا کنم مینویسم. اسمشون امیرحسین بود. این هم احتمالا.
سلام. آره یادم اومد. night clover.
آجی فاطمه 313 و آجی فاطمه ایکس ری دخترخاله آقای صالحی و خود آقای صالحی از کاربرانی هستند که در چند ماه اخیر حضورشون کمرنگ شده.
بله آجی سلما منم همین بزرگواران رو منظورم بود ....
iran313
nikbakht
آجی فاطمه 313 و آجی فاطمه ایکس ری دخترخاله آقای صالحی و خود آقای صالحی از کاربرانی هستند که در چند ماه اخیر حضورشون کمرنگ شده.
آقای صالحی که مدیریت تالاراینترنت روبعهده گرفتن یعنی بااین وجودبازهم کم میان سایت؟
آقای صالحی که مدیریت تالاراینترنت روبعهده گرفتن یعنی بااین وجودبازهم کم میان سایت؟
چند وقتی هست که از مدیریت اینترنت و وب هم استعفا دادند.
یادی ازمجیدآقامحبی.روزش پرتقالی
سلام
shayesteh2000 مدتی هست نمیان.
یادی ازابجی نوراداشته باشیم
خبرنگارراسخون مدتیه که کم پیدایندشایدم من متوجه گزارشاتشون نشدم.
amirhossein1392
ایشون هم چند وقتیه کمتر به انجمن سر می زنند. البته مشغول به تحصیلند. ان شاءالله هرجا هستند در درس و زندگی موفق و موید باشند.
mrezass و kourosh
مدتیه از آقا محمدرضا و پدرشون خبری نیست.
سلام
shayesteh2000 مدتی هست نمیان.
قربون آجی بامعرفت ....
لازم دونستم یادی ازمدیراسبق تالارگردشگری یعنی جناب آقای محمدقاسمی بانام کاربریmohamad_43دراینجاداشته باشم.
انشاء الله هرکجاکه هستندوروزی این پستودیدندموفق باشند.آقای قاسمی خیلی دلم براتون تنگ شده تلفنهاروهم که جواب نمیدین به پیامکهاهم توجهه ای نمی کنیددیگه راه ارتباطی دیگه ای هم نیست سایتم که نمی آییدامیدوارم وضعیت جسمانی شمابهبودحاصل شده باشه.ودرپایان درتمام مراحل زندگیتون موفق باشید