یادی از کاربران راسخونی
سلام تایپیک جالبی بود
به یاد خودم که فقط خودم به یاد خودم هستم
روحم شاد یادم گرامی
YA MY GOD
خدانکنه گوش شیطون کر.
البته جناب آرشیتکت عنوان مطلب "کاربران راسخونی"هستش واگرنه اگه بخواهیم یادی ازمسئولین راسخونی نیزداشته باشیم بایدجناب فرجام مسئول اسبق نمایشگاههاروهم یادکنیم علاوه برجناب"ایمان خواجه".
architect0811 یه زمانی خیلی خیلی فعال بودن. یه مدت ناپدید شدن!! الان فعالیتشون رو مجدد آغاز کردند و ان شاءالله شاهد فعالیت بیشترشون باشیم.
hasantaleb
به یاد کاربر امیر حسین الان اسم کاربریشون یادم رفته
به یاد مدیر غلامعلی
وبه یاد آقای سلامت
یادی ازمدیران امیرحسین90وفنودی
مشقاتونوبخونین ودرساتونوبنویسین.خخخخخ
یادی ازمدیران امیرحسین90وفنودی
مشقاتونوبخونین ودرساتونوبنویسین.خخخخخ
تا جایی که می دانیم مشقامون را نمی خونیم!
یادی ازکاربرمحترم(آقاحامد)که قبلنابیشترزیارتشون میکردیم.الان فکرکنم محوشدن توافق
سلام وقتی گفتین یادی از ....
دلم گرفت چقدر این عمر زود می گذره ، یاد جوونیا بخیر
منم یادی بکنم از دوستم عباس که نمیدونم اصلا نام کاربریش چی بود.یادمه اون اوایل با هم میومدیم راسخون واسه دانلود سخنرانی و این حرفا هنوز انجمنی وجود نداشت البته بعدها اومدیم ثبت نام کردیم
البته عباس رو همیشه می بینم ولی دیگه نمیرسه بیاد راسخون آخه ازدواچچچچچچ کرده سرشم شلوغه
architect0811 یه زمانی خیلی خیلی فعال بودن. یه مدت ناپدید شدن!! الان فعالیتشون رو مجدد آغاز کردند و ان شاءالله شاهد فعالیت بیشترشون باشیم.
hasantaleb
سلام
شما که نبودید از کجا می دونید خیلی خیلی فعال !
نا پدید شدنم دلیل داره خواستید می تونم بهتون بگم والان هم که خدارو شکر در کنار دوستان هستم ، البته نه همه ی دوستان
در آخر هم یادی می کنم از کاربر narges_montazar که پیداشون نیست ، فکر کنم آقاشون اجازه نمی ده بیان راسخون
aftabm چند روزیه از ایشون خبری نیست.
آجی زهرا7720.
آجی زهرا1378فکرکنم.
آجی زهرادوست آجی طهمورس
آجی نورا
آقاحسام(کیک درست می کردن)
یادی ازمدیرتالارگفتگوی آزادکه چندروزیه نیستن(مدیرطهمورث)