khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو
جناب خدایی واقعا خسته نباشید
اولا فکر نمیکنم دوستان حافظه اشعارشون مثل شما باشه حالا خاطرات شمال نه خاطرات شهرهای دیگه رو ایجاد کنید
دوما کاش یه تاپیکی هم ایجاد میکردید تا دوستان بدونن که کدوم از فصل از سال برای گردشگری مناسب است و کدام استان و شهر محصولاتشون چی هست که یه موقع رفتن خرید کنن فکر میکنم جالب باشه
با عرض سلام مجدد
جناب خدایی یه پیشنهادی هم داشتم بفرمائید سرتا پام گوشه !!!
اگه امکان داره یه سری تاپیکهای ویژه همراه با امتیاز اجرا بشه تو تالار گردشگری و در برترینها انجمن نمایش داده بشه تا دوستان بیان و در این تاپیکها شرکت کنن
یه سری تاپیک ویژه ؟؟؟؟ مفهوم نیست. منظورتون غیر از مسابقه ست ؟؟
عرض سلام مجدد
جناب خدایی با مدیرمون هماهنگ کردم
منظور از تاپیک ویژه بله غیر از مسابقه
قبلا خودم یکبار تو تالار گردشگری ایجاد کرده بودم قبل از تصدی پست مدیریت شما البته
که بهترین مکان برای گردشگری در فصل پاییز یا زمستان مثلا کجاست ؟
بیشترین مشارکت ها امتیاز داده میشد البته بنده چون ایجاد کننده تاپیک بودم امتیازم خاص بود دیگه از طرف مدیر تالار
البته میشه چون بازیهای محلی و اشعار استانها کمی در گمنامی است وشاید هم استانیهای عزیز هم زیاد اشنایی نداشته باشن
تاپیکی هم ایجاد بشه همراه با امتیاز مثلا هفته ای یک استان که دوستان مشارکت کنن و اشعار و شاعران و یا بازیهای محلی استان مورد نظررو بیان کنن
سلام آقای خدایی.خوب هستین.
راستش من دیروزکلی براتالارگردشگری فکرکردم تمام ایده هاموآجیهام گفتن.البته منوآجیهام نداره.
چرابعضی پستهای تکراری توتالارشماخیلی توچشم میزنه وسریع حذفش میکنین وبعضی پستهای تکراری اصلادیده نمیشه؟!!!!
به نظرمن تالارگردشگری به روزهست ولی به قول دوستان جذابیتش کمه.یه فکری بایداندیشید..........................
راستی آقای خدایی معیارهاتون براانتخاب کاربربرترچیه؟؟فقط ارسال مطلب؟؟!!!!یا......؟؟
باسلام وخداقوت همکارودوست وهمشهری گرام به به ببین کی اینجاست و سلام همکار عزیز خوبی ؟
زیادوقتتونمی گیرم منم چندتاپیشنهادداشتم: خواهش میکنم بفرما
1- یه پستی تعریف بشه ودراون به معرفی سایتهای گردشگری پرداخته بشه. یعنی از سایتهای دیگه تبلیغ کنم ؟؟ خاک بچوک . خدایا توبه
2- یه گردشگری مجازی واسمون راه بندازیدچون فرصت وهزینه فیزیک یوواقعیشونداریم. عزیزم اگه تالار استانها و جهان سری بزنی میتونی ایران و جهان رو در 8 ثانیه بگردی !!
یه انتقادکوچولوهم دارم واون اینکه: خیلی کوچولو نباشه که نبینم
درتالارت تاپیک ویژه نداری منظورت رو متوجه نشدم فرزاد جون . اکثر تالارها پست ویژه داره
موفق باشی.خخخخخ ممنون
با سلام و عرض ادب .
اقای خدایی چون من به فکر اخر ماه هستم که شما میخواین اسامی کاربران برتر رو اعلام کنین صحبتم رو با تشکر شروع میکنم.
پیشنهادم اینه که هرماه یا هر هفته مثلا یکی از استان ها و شهرستان ها رو به طور جدی به دوستان معرفی کنین حالا از مناطق دیدنی و صنایع دستی گرفته تا معرفی روستاهای اون استان چون خیلی از استان ها و روستاها برای خیلیا ناشناخته هستن متاسفانه.
یه پیشنهاد دیگه اینکه اگه میشه وقتی پست خوبی و جالبی توسط کاربران زده میشه اگه ممکنه درخواست کنین که تو برترینها و یا چرخشی قرار بگیره.در مورد پست های خودتون من دیدم که درخواست میکنین ولی در مورد پست هایی که کاربرا میزنن من تا حالا ندیدم
چون به فکر اخر ماه بودم همه را با عنوان پیشنهاد مطرح کردم نه انتقاد ولی خداییش اخری انتقاد بود
با سلام و عرض ادب .
اقای خدایی چون من به فکر اخر ماه هستم که شما میخواین اسامی کاربران برتر رو اعلام کنین صحبتم رو با تشکر شروع میکنم.
پیشنهادم اینه که هرماه یا هر هفته مثلا یکی از استان ها و شهرستان ها رو به طور جدی به دوستان معرفی کنین حالا از مناطق دیدنی و صنایع دستی گرفته تا معرفی روستاهای اون استان چون خیلی از استان ها و روستاها برای خیلیا ناشناخته هستن متاسفانه.
یه پیشنهاد دیگه اینکه اگه میشه وقتی پست خوبی و جالبی توسط کاربران زده میشه اگه ممکنه درخواست کنین که تو برترینها و یا چرخشی قرار بگیره.در مورد پست های خودتون من دیدم که درخواست میکنین ولی در مورد پست هایی که کاربرا میزنن من تا حالا ندیدم
چون به فکر اخر ماه بودم همه را با عنوان پیشنهاد مطرح کردم نه انتقاد ولی خداییش اخری انتقاد بود
منم باآجیم موافقم
جناب خدایی واقعا خسته نباشید آبجی یاس شما هم واقعا خسته نباشین
اولا فکر نمیکنم دوستان حافظه اشعارشون مثل شما باشه حالا خاطرات شمال نه خاطرات شهرهای دیگه رو ایجاد کنید
دوما کاش یه تاپیکی هم ایجاد میکردید تا دوستان بدونن که کدوم از فصل از سال برای گردشگری مناسب است و کدام استان و شهر محصولاتشون چی هست که یه موقع رفتن خرید کنن فکر میکنم جالب باشه شما ارباب رجوع ندارین ؟؟
دوستان جوابگوئی به بقیه سوالات بعد از نماز
از اونجايي كه مجوز لازم براي پذيرايي رو گرفتم اينا رو اوردم داداش خدايي مال من و خودت
دوستان تو اتاق چت هست اشما اونجا بخوريد بزاريد داداش خدايي يكم استراحت بكنه
در مورد انتقاد كه اصلا مگه ميشه داداش خدايي و انتقاد .............. ولي پيشنهاد كه دوتا دادم بازم فكر ميكنم
با عرض سلام مجدد
جناب خدایی یه پیشنهادی هم داشتم بفرمائید سرتا پام گوشه !!!
اگه امکان داره یه سری تاپیکهای ویژه همراه با امتیاز اجرا بشه تو تالار گردشگری و در برترینها انجمن نمایش داده بشه تا دوستان بیان و در این تاپیکها شرکت کنن
یه سری تاپیک ویژه ؟؟؟؟ مفهوم نیست. منظورتون غیر از مسابقه ست ؟؟
عرض سلام مجدد به به سلام مجدد آبجی یاس
جناب خدایی با مدیرمون هماهنگ کردم
منظور از تاپیک ویژه بله غیر از مسابقه
قبلا خودم یکبار تو تالار گردشگری ایجاد کرده بودم قبل از تصدی پست مدیریت شما البته
که بهترین مکان برای گردشگری در فصل پاییز یا زمستان مثلا کجاست ؟
بیشترین مشارکت ها امتیاز داده میشد البته بنده چون ایجاد کننده تاپیک بودم امتیازم خاص بود دیگه از طرف مدیر تالار
البته میشه چون بازیهای محلی و اشعار استانها کمی در گمنامی است وشاید هم استانیهای عزیز هم زیاد اشنایی نداشته باشن
تاپیکی هم ایجاد بشه همراه با امتیاز مثلا هفته ای یک استان که دوستان مشارکت کنن و اشعار و شاعران و یا بازیهای محلی استان مورد نظررو بیان کنن
منم موافقم تالار بازیها و سرود و آوازهای محلی باید متحول بشه
سلام آقای خدایی.خوب هستین. سلام علیکم و رحمه اله و برکاته . ممنون خوبم
راستش من دیروزکلی براتالارگردشگری فکرکردم تمام ایده هاموآجیهام گفتن.البته منوآجیهام نداره. عجب !! سرقت ایده در روز روشن ؟ احتمالا خیلی بلند فکر کردن همه فهمیدن
چرابعضی پستهای تکراری توتالارشماخیلی توچشم میزنه وسریع حذفش میکنین وبعضی پستهای تکراری اصلادیده نمیشه؟!!!! میخواستین تو گوش بزنه ؟؟
به نظرمن تالارگردشگری به روزهست ولی به قول دوستان جذابیتش کمه.یه فکری بایداندیشید.......................... تالار گردشگری هم به روزه هم به شب !
راستی آقای خدایی معیارهاتون براانتخاب کاربربرترچیه؟؟فقط ارسال مطلب؟؟!!!!یا......؟؟
شیر یا خط میندازم
با سلام و عرض ادب . سلام آبجی نازنین . شما هم ؟؟؟!!!
پیشنهادم اینه که هرماه یا هر هفته مثلا یکی از استان ها و شهرستان ها رو به طور جدی به دوستان معرفی کنین حالا از مناطق دیدنی و صنایع دستی گرفته تا معرفی روستاهای اون استان چون خیلی از استان ها و روستاها برای خیلیا ناشناخته هستن متاسفانه. مگه تا حالا جدی نبوده ؟
با قسمت اول پیشنهادتون موافقم . از این به بعد اگه پستی خوب و با تصاویر با کیفیت باشه درخواست میدم برای برترین ها و چرخشی . ولی آبجی نازنین من خیلی وقته اصلا برای پستهای خودم درخواست ندادم . تا الان هم اگه میبینین پستهام تو لینک چرخشی یا برترین ها قرار داره به انتخاب مدیر ارشد انجمن ها آقای نجاران بوده . می تونید از آقای نجاران سوال کنین آخرین باری که درخواست دادم پستم چرخشی یا برترین ها باشه کی بوده ؟؟
از اونجايي كه مجوز لازم براي پذيرايي رو گرفتم اينا رو اوردم داداش خدايي مال من و خودت
امیرجان بلاخره مجوز گرفتی ؟؟ چقدر هزینه کردی ؟ دستت درد نکنه .
دوستان تو اتاق چت هست اشما اونجا بخوريد بزاريد داداش خدايي يكم استراحت بكنه
در مورد انتقاد كه اصلا مگه ميشه داداش خدايي و انتقاد .............. ولي پيشنهاد كه دوتا دادم بازم فكر ميكنم . من در خدمتم عزیزم