tahmores مهمان مدیر پاسخگو
سلام به آجی گلم.
آجی .به نظرمن زیرتالارهای گفتگوی آزادخیلیه؟؟
بعداینکه آجی من دیدم تاپیک هایی ایجادشده.خیلی هم بوده توتالارگفتگوی آزادولی هیچ استقبالی ازشون نشده؟؟؟چرابه نظرتون؟؟اگه یه راه حلی ایجادبشه یایه فکری میشدتاازاین تاپیک هااستقبال بیشترمیشدبهترنبود؟
سلام فدای آجی گلم
آجی با توجه به اسم تالار فکر میکنم این زیر تالارها الزام داره
بله آجی متاسفانه تاپیک ها متروکه شدن یکی از اهداف آیندم اینه که کم کم تایک ها رو معرفی کنم تا استقبال بشه و یاد آور خاطرات بشن
با سلام
اول جا داره كه از زحماتي كه در تالار ميكشيد از طرف خودم و دوستان تشكر و قدرداني بكنم
دوم اينكه در مورد ارزابي كاربران برتر يه سوال يا( شايد هم انتقاد باشه ) داشتم البته من زياد كينه اي و ....... نيستم سعي ميكنم هميشه شاد باشم و باعث شادي ديگران بشم
اگر تنها اگر ........ببخشيد بياد رياضي و ...........افتادم خخخخخ
من كسي رو ميشناسم كه هر از صبح به اتاق چت مياد بعد از آقاي خدايي كه هميشه اولند
علتش چيه؟
سلام متشکرم
لازم برای انتقادتون چند نکته رو بگم
اولا من صبح ها نمی تونم بیام اتاق چت شاید ایشون از قلم افتادن
دوما محوریت برتر شدن در ماه شرکت در همه زیر تالار ها نه فقط اتاق چت
سوما اگر منظورتون این ماه باید بگم برترهای اتاق چت به صورت جداگانه اعلام شدن
چهارما اگه زحمتی نیست اسم کاربر مربوطه رودر صندوق پیام به من بگین
ممنونم
سلام متشکرم
لازم برای انتقادتون چند نکته رو بگم
اولا من صبح ها نمی تونم بیام اتاق چت شاید ایشون از قلم افتادن
دوما محوریت برتر شدن در ماه شرکت در همه زیر تالار ها نه فقط اتاق چت
سوما اگر منظورتون این ماه باید بگم برترهای اتاق چت به صورت جداگانه اعلام شدن
چهارما اگه زحمتی نیست اسم کاربر مربوطه رودر صندوق پیام به من بگین
ممنونم
ﻋﺎﺷﻘﺎﻥ ﺭﺍ ﻋﺸﻖ ﻓﺮﻣﺎﻥ می دﻫﺪ، ﻟﻮﺗﻴﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻌﺮﻓﺖ
ﭘﺲ ﺳﻼﻡ ﺍﻯ ﻋﺎﺷﻖ ﻟﻮﺗﻰ ﺻﻔﺖ!
حالا مديران را مديريت فرمان ميدهد ، و كاربران را تابعيت
پس سلام اي مدير مهربان و تابع ........
خوب بيد..............؟
گفتم يه شعري گفته باشم ...خخخخ
حالا برسيم سر اصل مطلب ......داماد چه كاره هست ؟ ........ نه ببخشيد چيز شد اون بحث اتاق يادم بود ........ولش
اولا من صبح ها نمی تونم بیام اتاق چت شاید ایشون از قلم افتادن پس اين رو قبول داريد كه اسامي كاربراني كه صبح ها بيشتر فعاليت دارند از ليست كاربران ارزابي شما بيرون ميمونه به نظر شما اين درسته ؟؟
دوما محوریت برتر شدن در ماه شرکت در همه زیر تالار ها نه فقط اتاق چت .. كاملا درست ميگيد همه تالار ها هستش ولي من خودم تو عرض اين مدتي كه در اتاق چت بودم ديدم كه اسامي كاربري كه برتر شده حداقل من اون كاربر رو بيشتر از اون شخصي كه گفتم نديدم و مطمئنم كه كمتر هم اومده اما شايد تو تالار ديگه فعاليت بيشتري داشته نميدونم .....
سوما اگر منظورتون این ماه باید بگم برترهای اتاق چت به صورت جداگانه اعلام شدن خوب اين ماه كه منظورم نبود طي اين يه سال و نيم رو منظورم بود
چهارما اگه زحمتی نیست اسم کاربر مربوطه رودر صندوق پیام به من بگین ........ اسمش رو بگم .......آخه ...........
مرد مردان .....دل رباي عالم .......... محبوب دلها ............... بازم نشناختينش ........؟
نقل قول امیر علی
سلام و تشکر
ببینید محوریت اصلی شرکت در همه زیر تالارهاست
نه فقط اتاق چت
اما در مورد اینکه کاربری صبح فعالیت میکنه و من متوجه نمیشم اغلب دوستان زحمت میکشن از طریق صندوق پیام به من میگن مثلا فلان کاربر فعالیت داشته و من از قلم انداختم
در هر صورت شرمنده اگه گاهی اسم محبوب دلها رو فراموش کردم بنویسم
ان شا الله بیشتر در زیر تالار ها فعالیت داشته باشید تا بیشتر ببینمتون
شعرتون عاااااااالی بود بسیار عاااااالی بود
ممنونم
با سلام و عرض شب بخیر.
ممکنه بفرمایید ملاک شما برای معرفی پستها به عنوان برترینها و چرخشی چیه؟
نقل قول امیر علی ... خود امير علي خخ
سلام و تشکر ... عليك سلام و ممنون ..
ببینید محوریت اصلی شرکت در همه زیر تالارهاست
نه فقط اتاق چت خانم طهمورث تو كلبه شادي هم بودم و .بعد ارزيابي اسامي كاربران برتر هم اومد ها ...خخخ شما درست ميگيد
اما در مورد اینکه کاربری صبح فعالیت میکنه و من متوجه نمیشم اغلب دوستان زحمت میکشن از طریق صندوق پیام به من میگن مثلا فلان کاربر فعالیت داشته و من از قلم انداختم اغلب دوستان زحمت كش رفتني دم در راسخون وايسين باهاتون كار دارم ميخوام نانچيكوي جديدم رو نشونتون بدم صرفا جهت اطلاع !! .....اين مال شبكه دو شد .....فقط جهت اطلاع ها ......خخ
در هر صورت شرمنده اگه گاهی اسم محبوب دلها رو فراموش کردم بنویسم ..... خواهش ميكنم دشمنتون شرمنده همون طور كه از اسمم معلومه ( امير علي محبوب دلها
ان شا الله بیشتر در زیر تالار ها فعالیت داشته باشید تا بیشتر ببینمتون ...... ان شاء الله
شعرتون عاااااااالی بود بسیار عاااااالی بود خواهش ميكنم نظر لطفتونه
ممنونم .... تشكر فراوان
مهمترین تاپیک و پست ها از نظر من تاپیک های تعاملی هستند
درپایان سخنان قبلیم
با عرض سلام و احترام خدمت شما بزرگواران.
از همکاری شما و پرسش و پاسخ شما مدیر و کاربران بزرگوار بسیار متشکریم.
از حضور روابط عمومی سایت راسخون جناب کیانی در برنامه این هفته مدیر پاسخگو نیز بسیار متشکریم.
امیدوارم همیشه در زندگی پیروز و سربلند باشید.
امتیازات واقعی این طرح پیشرفت تالارها ی راسخون می باشد که امیدوارم همه ی دوستان از این امتیازات بهره مند شوند.
اما امتیازاتی در حد توانمون براتون در نظر گرفتیم که به شرح زیر می باشد:
| ردیف | نام کاربری | امتیاز |
|---|---|---|
| 1 | tahmores | 600 |
| 2 | amirali123 | 200 |
| 3 | namebaran | 200 |
| 4 | moradi92 | 150 |
| 5 | borkhar | 150 |
| 6 | farshon | 150 |
ضمن تقدیر و تشکر از مدیر محترم تالار و مدیر گرامی جناب "tahmores"
مدیر عزیز تالار "گفتگوی آزاد" از مدیران فعال، خلاق، آگاه و مسئولیت پذیر انجمن راسخون هستند، صممیمانه از ایشان قدردانی نموده، زحمات گرانقدرشان در تامین محتوای جالب و مخاطب پسند را می ستاییم.
امتیازات درخواستی تقدیم گردید
موفق باشید/ روابط عمومی راسخون