مسئول مقالات و محتوای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ
شرمنده ما کاری نداریم اشتباه از کی بوده.
بالاخره یکی باید این وسط جریمه بشه.
یا داوطلب بشن یا همگی با هم جریمه میشین.
من یه جریمه برای همه در نظر میگیرم.
همه مسئولین رفتین خونه حاج اقا یه کادو هم از طرف اهالی اتاق چت و صندلی داغ راسخون خدمت حاج آقا تقدیم کنید.
هر کی مخالفت کرد و یا قبول نکرد مهمان بعدی صندلی داغ، البته بعد از واحد فنی میشن.
1- تابستون با خانواده مسافرت نرفتید؟
2- رابطه تون با کارهای منزل چطوره؟ به خانواده در کارهای منزل کمک می کنید؟
3- چه غذایی دوست دارید و چه غذایی رو بهتر از بقیه درست می کنید؟
4- اشعار کدوم شاعر رو دوست دارید؟ یک بیت شعر که به دلتون نشسته رو هم بگید
شرمنده وقت رسمی صندلی داغ شما تموم شده. ولی بنا به دلایلی سوالات ما ادامه دار شد.
با تشکر از شما
سلام مجدد
عکس آواتارتون کو پس؟ کادو هم چشم. حاج آقا دعوت بکنن ما هم کادو میدیم
1- تابستان مشغول تکمیل منزل جدید و بعد هم اسباب کشی بودیم و نشد امسال مسافرت بریم
2- کمی تا قسمتی بله! البته بیشتر غُر می زنم تا کار کنم!!! (چرا اینجا ریخت و پاشه؟ چرا ظرفا رو نشستین؟ چرا...)
3- صبحانه: حلیم
4- حافظ بی نظیره. انتخاب از بین اشعار حافظ واقعا برام مشکله!
عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد؟ ... ای خواجه درد نیست! وگرنه طبیب هست!
خواهش می کنم. ممنون از همراهی دوستان
کلام آخر(البته امروز)
بنده به عنوان مدیر جدید اتاق چت از شما دعوت می کنم که باز در جمع راسخونی ها در اتاق چت حضور یابید.
عنوان بحث فردا تربیت دینی فرزندان هست.
ممنون میشیم نظرات شما رو در این باره بشنویم، یا بخونیم یا ببینیم
با تشکر مجدد از وقتی که برای جواب دادن به سوالات کاربران گذاشتید.
ان شاء الله شرکت می کنم (اگه یادم نره
سلام خدمت شما حاج اقا خسته نباشید
ببخشید فکر میکنم صندلی داغتون به وقت اضافه کشیده شده بنده امدم ازتون سوال کنم
حاج اقا فرمودید پرسپولیسی با تعصب بودید قبلا پس پیشنهاد میکنم حتما تشریف بیارید اتاق چت چون پرسپولیسی های با تعصب خیلی هستند که خدا نکنه پرسپولیس بازی داشته باشه اتاق چت دیگه رو هواست
1- اگه خدای نکرده یک روز به اخر عمرتون باشه دوست دارید کجا تشریف ببرید ؟ واز چه کسانی حلالیت بگیرید؟ فکر میکنید کسی از شما دلخور هست؟
چون امکان داره داور سوت پایان بازی رو بزنه من یه سوال پرسیدم که شما بتونید پاسخ بدید
خب الان قضیه فرق کرد
حاج آقا رو هم جریمه می کنیم یه کادو از طرف ما بیارن منزل شما.
در مورد آواتار هم تا امضا رو عوض میکنیم آواتار هم ناپدید میشه. بعدا با هم تایید میشن. زمانش هم بستگی به حضور مسئولین سایت داره. و میزان مشغله کاریشون
اینم عکس از میزکار در راسخون:
سلام خدمت شما حاج اقا خسته نباشید
ببخشید فکر میکنم صندلی داغتون به وقت اضافه کشیده شده بنده امدم ازتون سوال کنم
حاج اقا فرمودید پرسپولیسی با تعصب بودید قبلا پس پیشنهاد میکنم حتما تشریف بیارید اتاق چت چون پرسپولیسی های با تعصب خیلی هستند که خدا نکنه پرسپولیس بازی داشته باشه اتاق چت دیگه رو هواست
1- اگه خدای نکرده یک روز به اخر عمرتون باشه دوست دارید کجا تشریف ببرید ؟ واز چه کسانی حلالیت بگیرید؟ فکر میکنید کسی از شما دلخور هست؟
چون امکان داره داور سوت پایان بازی رو بزنه من یه سوال پرسیدم که شما بتونید پاسخ بدید
با سلام
جدی؟ پس لازم شد حتما حضور داشته باشیم
دوست دارم لحظه ی آخر کربلا باشم و زیر قبه ی حرم
نمیدونم واقعا. اگر کسی هم ازم دلخوره خودم خبر ندارم. امیدوارم حلالم کنن!
ممنون از سوالات خوبتون
خب الان قضیه فرق کرد
حاج آقا رو هم جریمه می کنیم یه کادو از طرف ما بیارن منزل شما.
در مورد آواتار هم تا امضا رو عوض میکنیم آواتار هم ناپدید میشه. بعدا با هم تایید میشن. زمانش هم بستگی به حضور مسئولین سایت داره. و میزان مشغله کاریشون
عالی! فقط لطف کنند برای نوع کادو هماهنگی کنند که کادوی تکراری نیارن
امان از این برنامه نویسی راسخون
سلام و عرض ادب و احترام
1. دریا را با کدامیک از ویژگی های زیر تشریح می کنید؟ آبی تیره، شفاف، سبز، گل آلود
2. کدام یک از اشکال زیر را دوست دارید؟ دایره، مربع یا مثلث
3. فرض کنید در راهرویی راه می روید، دو در می بینید یکی در پنج قدمی سمت چپ شما و دیگری در انتهای راهرو، هر دو در باز هستند کلیدی روی زمین درست جلوی شما افتاده است آیا آن را برمی دارید؟
4. رنگ های زیر را به ترتیب اولویتی که برایتان دارند بگوئید؟ قرمز، آبی، سبز، سیاه، سفید
. دوست دارید در کدام قسمت کوه باشید؟
6. در ذهنتان اسب چه رنگی است؟ قهوه ای، سیاه، سفید
7. توفانی در راه است کدام یک را انتخاب می کنید؟ یک اسب یا یک خانه؟
سلام حاج آقا .
خوب هستید بزرگوار؟
حاجی شما سطح چند حوزه هستید و پایان نامه هاتون در مورد چه موضوع هایی بوده است؟
شما به عنوان یه روحانی نظرتون در مورد سیاست در کشور چی هست و به نظرتون یه روحانی باید از نظر سیاسی چطوری باشد؟
بزرگوار نظرتون در مورد سادات چی هستش؟
سلام به حاج آقا عزتی . حالتون خوبه ؟
1- وصيت نامه نوشتين ؟؟ چرا ؟
2- بزرگترين سرمايه زندگيتون چيه ؟
3- گروه خوني تون چيه ؟ تا حالا چند بار خون دادين ؟
4- نظرتون در مورد اهداء عضو چيه ؟ حاضرين عضو بشين ؟
5- از چه چيزي بيشتر از همه ميترسين ؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت حاج آقای عزتی.
1- میگم با توجه به اینکه صندلی داغ جنابعالی روز های زوج برگزار میشود روزهای زوج رو بیشتر دوست دارید یا روزهای فرد؟ حالا صندلی تون واقعاً داغ بوده تا اینجا؟
2- با کلمات زیر جمله بسازید: حلیم- کوبیده- پیتزا- راسخون- عزتی- بمب اتمی
3- حاج آقای اگر بنده بخوام به زور ازتون یک یادگاری بگیرم چه چیزی بهم میدید؟
4- اگر امروز یک کاربر بیاد اتاقتون رو بگه من namebaran هستم چه عکس العملی نشون میدید؟
5- حاج آقای اگر با لباس مخصوص تون باشید و به محض خروج از منزل یکی شوخی شوخی یک سطل آب بریزه روتون چه عکس العملی نشون میدید؟
سلام و عرض ادب و احترام
1. دریا را با کدامیک از ویژگی های زیر تشریح می کنید؟ آبی تیره، شفاف، سبز، گل آلود
2. کدام یک از اشکال زیر را دوست دارید؟ دایره، مربع یا مثلث
3. فرض کنید در راهرویی راه می روید، دو در می بینید یکی در پنج قدمی سمت چپ شما و دیگری در انتهای راهرو، هر دو در باز هستند کلیدی روی زمین درست جلوی شما افتاده است آیا آن را برمی دارید؟
4. رنگ های زیر را به ترتیب اولویتی که برایتان دارند بگوئید؟ قرمز، آبی، سبز، سیاه، سفید
سلام عرض می کنم
امیدوارم در تمام لحظاتتون موفق و پیروز باشید
1- شاید هیچکدوم! همیشه وقتی کنار دریا هستم محو وسعتش میشم. عکس دسکتاپم عکسیه از دریای شمال. وسعت و بیکرانگی زیباست (هرچند دریا بیکران نیست، ولی همینکه انتهاشو با چشم نمیبینیم برامون اینطوره. شاید این حس از حس تعلق به بیکرانگی ذات الهی در وجود ما نهادینه شده)
2- با همون توضیحات بالا باید گفت : دایره (یکی از فانتزیام این بود که فرش دایره تولید کنم! البته پیشنهادشو قدیما به یه تولید کننده فرش که از فامیلها بود دادم ولی اون بهم خندید و گفت نمیشه! ولی الان میبینیم که داره چنین فرشی تولید میشه!)
3- نمیدونم!
4- نقاشبم خوبه. به تناسب از همهی رنگها هم استفاده میکنم. ولی انگار ناخواسته رنگ آبی حضور بیشتری تو کارهام داره!
سلام.حاج آقاخسته نباشین
1-شماامروزچطورراسخون روتحمل میکنین؟
2-عکس العمل مسئولین راسخون نسبت به مشکل به وجودآمده ی امروزسایت:مسئول واحدفنی: آقای کیانی: آقای نجاران: حاج آقامنتظمی: حاج آقاعزتی:
3-جلوی هرکدوم ازصفات یه راسخونی روبگذارین:خوش اخلاق ترین-بی حالترین-زحمتکش ترین-فعال ترین-پرحرف ترین-فهمیده ترین-بامزه ترین-امحبت ترین-مهربان ترین-خاکی ترینامعرفت ترین.ممنون
1- میگن دعوا نمک زندگیه ؟ راسته ؟
2- به نظر شما چرا الان همه تک فرزند هستند ؟
3- نظرتون در مورد " مادرزن " چیه ؟
4- اگر دو یا چند نفر در خیابان در حال کتک کاری باشند چه می کنین؟
5- اگر در مکان های عمومی فردی بهت تنه بزنه چه واکنشی نشون میدین؟
5/1 - شیرین ترین و تلخ ترین روز زندگی تون ؟؟
باتشکر