كشتي
قهرمان ايران در کشتي آزاد بازيهاي آسيايي گفت: سعي کردم امروز نتيجه بد مسابقات جهاني را جبران کنم و خوشحالم که طلا گرفتم. |
|
|
|
|
رضا یزدانی بعد از قهرمانی در بازی های آسیایی گفت: سعی کردم نتیجه بد جهانی را جبران کنم. اشتباهاتی که در مسابقات جهانی داشتم را تکرار نکردم.
به نقل از فارس، وی ادامه داد: خیلی فشار روی من نبود، اما با توجه به اینکه روز گذشته مدال نگرفته بودیم خوشحالم که توانستم امروز طلا بگیرم. شرمنده مردم نشدم. امیدوارم این روند فردا هم ادامه داشته باشد و سایر ورزشکاران هم مدال بگیرند. |
نماينده وزن 61 کيلوگرم تيم ملي کشتي آزاد در اولين ديدار خود در بازيهاي آسيايي مقابل نماينده ازبکستان به پيروزي رسيد. |
|
|
|
|
مسابقات چهار وزن سوم و پایانی رقابتهای کشتی آزاد بازیهای آسیایی از صبح امروز آغاز شد که اسماعیلپور نماینده وزن 61 کیلوگرم کشورمان در نخستین دیدارش مقابل حریف ازبک به پیروزی رسید.
مسعود اسماعیلپور در وزن 61 کیلوگرم در دور نخست با نتیجه 11 بر یک مقابل جمشید کنجائف از ازبکستان به پیروزی رسید و گام به مرحله بعد گذاشت. وی در دور دوم با لی سئونگ چول از کره جنوبی نفر سوم آسیا مسابقه میدهد. دولت نیازبیکوف کشتیگیر مطرح قزاقستانی نیز در گروه نماینده ایران قرار دارد. در این وزن 15 کشتیگیر وزن کشی کردهاند. |
نماينده وزن 125 کيلوگرم تيم ملي کشتي آزاد در اولين ديدار خود در بازيهاي آسيايي مقابل نماينده چين به پيروزي رسيد. |
|
|
|
|
مسابقات چهار وزن سوم و پایانی رقابتهای کشتی آزاد بازیهای آسیایی از صبح امروز آغاز شده است که پرویز هادی نماینده وزن 125 کیلوگرم کشورمان در نخستین دیدارش مقابل حریف چینی به پیروزی رسید.
پرویز هادی در وزن 125 کیلوگرم در مرحله اول با نتیجه 11 بر صفر از سد دنگ ژی وی، نفر سوم آسیا و نفر پنجم رقابتهای جهانی از چین گذشت و راهی یکچهارم نهایی شد. وی در دور دوم با جارگال سایخان، نفر دوم بازیهای آسیایی گوانگجو از مغولستان مصاف میدهد. آیال لازارف از قرقیزستان و نماینده کره جنوبی در گروه هادی قرار دارند. در این وزن 10 کشتیگیر حضور دارند. |
کشتيگير وزن 86 کيلوگرم کشورمان توانست بر حريف چيني خود غلبه کند. |
|
|
|
|
در ادامه مسابقات کشتی بازیهای آسیایی، میثم مصطفی جوکار در کشتی اول خود مقابل حریفی از چین قرار گرفت.
نماینده وزن 86 کیلوگرمی ایران حریف خود را با نتیجه 11 بر یک از پیشرو برداشت تا برای مبارزه در مرحله یک چهارم نهایی آماده شود. پیش از جوکار، هادی و اسماعیلپور حریفان خود را شکست داده بودند. |
کشتيگير تيم مليکشورمان از سد حريف کرهاي خود گذشت. |
|
|
|
|
مسعود اسماعیلپور بعد از اینکه حریف ازبکستانی خود را 11 بر یک شکست داد در کشتی دوم مقابل کشتیگیر کرهای قرار گرفت.
وی در این رقابت هم موفق ظاهر شد و با نتیجه 7 بر 2 کشتیگیر میزبان را شکست داد. مسئولان کرهای اعتراض شدیدی به داور داشتند و به همین دلیل 2 امتیاز اسماعیلپور پس گرفته شد. با این حال داور هم حریف اسماعیلپور نشد و نماینده کشورمان به مرحله نیمه نهایی صعود کرد. |
نماينده وزن 86 کيلوگرم تيم ملي کشتي آزاد با پيروزي در دومين ديدارش در بازيهاي آسيايي مقابل نماينده هند به نيمهنهايي رسيد. |
|
|
|
|
مسابقات چهار وزن سوم و پایانی رقابتهای کشتی آزاد بازیهای آسیایی از صبح امروز آغاز شده است که میثم مصطفیجوکار نماینده وزن 86 کیلوگرم کشورمان در دومین دیدارش مقابل حریف هندی به پیروزی رسید.
میثم مصطفیجوکار در 86 کیلوگرم در مرحله اول با نتیجه 11 بر یک مقابل ژانگ فنگ، نفر سوم آسیا از چین به برتری دست یافت و راهی یکچهارم نهایی شد. وی در این مرحله نیز با نتیجه 10 بر صفر از سد پاوان کومار از هند گذشت و گام به نیمهنهایی گذاشت. وی برای حضور در فینال باید با برنده دیدار کشتیگیران مغولستان و کرهجنوبی مبارزه کند. در این وزن 16 کشتیگیر به روی باسکول رفتهاند. |
کشتيگير وزن 61 کيلوگرم کشورمان با پيروزي مقابل حريف قزاقستاني به فينال بازيهاي آسيايي اينچئون رسيد. |
|
|
|
|
مسعود اسماعیلپور بعد از شکست دادن حریف کرهای در مرحله یکچهارم نهایی بازیهای آسیایی، درمرحله نیمه نهایی به مصاف نیازبکاف از قزاقستان رفت و توانست با نتیجه 8 بر 3 حریف خود را شکست دهد.
اسماعیل با این برد فینالیست شد و باید امروز برای مدال طلا بجنگد. |
کشتيگير تيم ملي کشورمان مقابل حريف مغولستاني خود به پيروزي رسيد و به مرحله نيمه نهايي بازيهاي آسيايي رسيد. |
|
|
|
|
پرویز هادی که در کشتی اول خود در وزن 125 کیلوگرم بازیهای آسیایی مقابل ژیووی دنگ حریف چینی خود به پیروزی رسیده بود در کشتی دوم مقابل حریف مغولستانی قرار گرفت و حریفش را با نتیجه 4 بر صفر شکست داد.
کشتیگیر وزن 125 کیلوگرم کشورمان با این پیروزی به مرحله نیمه نهایی بازیهای آسیایی رسید. |
نماينده وزن 74 کيلوگرم تيم ملي کشتي آزاد با پيروزي در مرحله نيمهنهايي بازيهاي آسيايي مقابل نماينده کرهجنوبي به ديدار نهايي رسيد. |
|
|
|
|
مسابقات چهار وزن سوم و پایانی رقابتهای کشتی آزاد بازیهای آسیایی از صبح امروز آغاز شده است که عزتالله اکبری نماینده وزن 74 کیلوگرم کشورمان با پیروزی در مرحله نیمهنهایی مقابل حریف کره جنوبی جواز حضور در دیدار پایانی را کسب کرد.
عزت الله اکبری در وزن 74 کیلوگرم پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم و مرحله یکچهارم نهایی با نتیجه 10بر صفر مقابل محمد اسد بات از پاکستان به پیروزی رسید و راهی نیمهنهایی شد. وی در این مرحله نیز با نتیجه 4 بر 3 لی سانگکیو از کرهجنوبی را شکست داد و جواز حضور در دیدار پایانی را کسب کرد. در این وزن 14 کشتیگیر حضور دارند. اکبری برای کسب مدال طلا با برنده دیدار رشید قرباناف، دارنده برنز جهان و قهرمان آسیا از ازبکستان و دایسوکه شیمادا از ژاپن دیدار خواهد کرد. به گزارش فارس، پیش از این مسعود اسماعیلپور به فینال 61 کیلوگرم رسیده بود. |
کشتيگير وزن 86 کيلوگرم تيم ملي آزاد کشورمان موفق شد به فينال بازيهاي آسيايي برسد. |
|
|
|
|
میثم مصطفی جوکار که در مرحله یکچهارم نهایی بازیهای آسیایی حریف هندی خود را به راحتی شکست داده بود در مرحله نیمه نهایی مقابل «کیم» کشتی گیر کره جنوبی قرار گرفت.
به نقل از تسنیم، جوکار در این کشتی با نتیجه 4 بر یک به پیروزی رسید تا فینالیست بازیهای آسیایی شود. پیش از او، اسماعیلپور و اکبری گام به دیدار نهایی گذاشته بودند. |
قهرمان سنگينوزن کشتي آزاد بازيهاي آسيايي کشورمان گفت: با تلاش زياد مدال طلا را کسب کردم. |
|
|
|
|
پرویز هادی قهرمان سنگینوزن کشتی آزاد بازیهای آسیایی 2014 گفت: مسابقات خوبی را پشت سر گذاشتم و سعی کردم آنچه کادرفنی از من خواسته را در روی تشک پیاده کنم. کشتی آخر من به خاطر اینکه کل کاروان ایران با کاروان قزاقستان رقابت دارد حساستر هم شده بود. من حریفم را شکست دادم و این مدال را به خانواده و مردم شهرم تقدیم میکنم.
به گزارش تسنیم، هادی گفت: برای کسب این مدال تلاش زیادی کردم و در تمرینات کم نگذاشتم. امیدوارم در مسابقات جهانی و المپیک آینده هم بتوانم برای ایران افتخار کسب کنم. |
سعيد عبدولي در نيمه نهايي وزن 71 کيلوگرم شکست خورد و به فينال نرسيد. |
|
|
|
|
به گزارش "ورزش سه"، سعید عبدولی فرنگی کار 71 کیلویی کشورمان در نیمه نهایی برابر نماینده میزبان به روی تشک رفت و در نهایت با شکست 3 بر 1 برابر این حریف کره ای از رسیدن به فینال بازماند.
این نتیجه در حالی حاصل شد که عبدولی در 2 دقیقه اول بعد از چند فیتوی متوالی و کسب 10 امتیاز موفق به ضربه کردن حریفش شده بود و با رای داوران برنده اعلام شد، اما بعد از اعمال نفوذ داوران برای کشتیگیر میزبان، رئیس تشک در کمال تعجب دوباره رای به ادامه کشتی داد. |
پيروزي ناجوانمردانه حريف کره جنوبي برابر عبدولي واکنش تماشاگران را به دنبال داشت. |
|
|
|
|
سعید عبدولی در یک کشتی برتر حریفش را ضربه فنی کرد و در شرایطی که هر سه داور اعلام ضربه فنی کرده بودند هیات ژوری رای را برگرداند و این تصمیم در شرایطی بود که خود مربیان کرهای هم انتظارش را نداشتند.
به نقل از ایسنا، پس از پایان کشتی، تماشاگران غیرکرهای به تصمیم داور اعتراض و کشتیگیر میزبان را هو کردند. رسول خادم به کنار تشک آمد. ایرانیها اعتراض شدیدی به داوری کردند اما سودی نداشت و عبدولی ناجوانمردانه شانس رسیدن به مدال طلا را از دست داد. |
داور بينالمللي کشتي کشورمان باخت فرنگيکار ايران را مقابل کشتيگير کره جنوبي تاسفبار خواند. |
|
|
|
|
اکبر طهماسبی در واکنش به حقخوری سعید عبدولی در کشتی با نماینده کره جنوبی اظهار داشت: هیچ کاری از دست ما ساخته نیست. ما به این حقخوری اعتراض کردیم اما واکنشی نشان ندادند.
به نقل از تسنیم، وی ادامه داد: سرداور و رئیس تشک ضربه فنی را اعلام کردند اما هیئت ژوری رای را بازگرداند و عبدولی بازنده شد. واقعا این باخت جای تاسف دارد. |
دبير فدراسيون کشتي گفت: اين باخت نتيجه همان نامهنگاريهايي است که عدهاي انجام دادند تا ايران در فيلا جايگاهي نداشته باشد. |
|
|
|
|
حمید بنیتمیم درمورد باخت سعید عبدولی به نماینده کره جنوبی و حقخوری که توسط داوران انجام شد، اظهار داشت: این باخت نتیجه همان نامهنگاریهایی است که عدهای انجام دادند تا ایران در فیلا جایگاهی نداشته باشند. حالا آقایان ببینند چطور حق کشتیگیرمان خورده میشود.
به نقل از تسنیم، وی ادامه داد: واقعا هیچ کاری نمیشود کرد ما اعتراض کردیم اما به راحتی حق عبدولی را خوردند. دلم برای او میسوزد که هم در المپیک حقش خورده شد و هم در اینجا. واقعا عبدولی اسیر بیعدالتی در کشتی شد. |