تكواندو
نماينده وزن منهاي 53 کيلوگرم تيم ملي تکواندوي بانوان پس از کسب مدال برنز بازيهاي آسيايي گفت: از کسب مدال برنز ناراحتم و حق ميدهم که مربيان هم از دست من ناراحت باشند. |
|
|
|
|
سوسن حاجیپور نماینده وزن منهای 53 کیلوگرم تیم ملی تکواندوی بانوان پس از کسب مدال برنز بازیهای آسیایی آسیایی 2014 اینچئون اظهار داشت: با وجود اینکه تنها برای دومین بار بود که در وزن سوم مبارزه میکردم، اما تمام تلاشم را کردم. به هر حال بعضی وقتها آن اتفاقاتی که میخواهی رخ نمیدهد.
به گزارش فارس، وی در ادامه گفت: از خودم بیشتر از این توقع داشتم و میتوانستم بهتر از این هم نتیجه کسب کنم. از عملکردم راضی نیستم و واقعا به کسب مدال برنز قانع نشدم. میخواستم به فینال برسم، اما ورزش یک سر برد و یک سر باخت است. حاجیپور در ادامه خاطرنشان کرد: همه شاهد بودند که در مسابقه دیگر پای فینال قهرمان دو دوره المپیک شکست خورد و این اتفاقات در ورزش وجود دارد. کارم بعد از این سختتر میشود و تمام تلاشم را میکنم تا در رقابتهای بعدی مدالهای خوشرنگتری را کسب کنم. وی در پایان گفت: در حال حاضر از کسب نتیجه ناراحتم و حق میدهم که مربیان هم از دست من ناراحت باشند. امیدوارم بچهها در مسابقات بعدی مدالهای خوشرنگتری کسب کنند. |
مليپوش 74-کيلوگرم تکواندو مردان ايران مدال طلاي بازيهاي آسيايي اينچئون را کسب کرد. |
|
|
|
|
به گزارش "ورزش سه"، مسعود حجی زواره در فینال وزن 74- کیلوگرم تکواندوی بازیهای آسیایی اینچئون مقابل حریف ازبکستانی قرار گرفت و با غلبه بر وی به عنوان قهرمان، مدال طلا را بر گردن انداخت.
حجی زواره برای رسیدن به فینال حریفانی از ویتنام، هند و فیلیپین را شکست داد و سپس در فینال مقابل حریفی از ازبکستان قرار گرفت و توانست با شکست حریف ازبک یازدهمین مدال طلا را برای کاروان ایران به ارمغان بیاورد. این مسابقه در راند سوم با نتیجه دو بر دو به پایان رسید تا کار به راند طلایی کشیده شود. در راند طلایی این حجیزواره بود که به امتیاز رسید و قهرمان شد. |
بانوي تکواندوکار ايران در وزن 75- کيلوگرم تکواندوي بانوان در نخستين گام پيروز شد. |
|
|
|
|
به گزارش "ورزش سه"، سمانه شش پری در رقابت های تکواندوی بانوان در وزن 57- کیلوگرم برگزار شد با نتیجه 12-6 برابر حریف اندونزیایی به برتری رسید و راهی مرحله بعد شد.
|
بانوي تکواندوکار ايران در وزن 57 کيلو راهي دور يک چهارم نهايي شد. |
|
|
|
|
به گزارش "ورزش سه"، در رقابتهای تکواندو سمانه ششپری با غلبه بر تکواندوکاری از تاجیکستان راهی یک چهارم نهایی شد.
|
تکواندوکار کشورمان هم بازيهاي آسيايي را با پيروزي آغاز کرد. |
|
|
|
|
به گزارش "ورزش سه"، در رقابتهای تکواندو امروز مهدی خدابخشی، تکواندوکار وزنه 80 کیلوی کشورمان با برتری مقابل تکواندور کار نپالی راهی مرحله یک چهارم نهایی شد.
|
نماينده وزن 87 کيلوگرم تيم ملي تکواندو گفت: پابهپاي حريف کرهاي مبارزه کردم و حتي ضربه پايم کلاه او را کج کرد، اما داوران امتياز ندادند. |
|
|
|
|
در ادامه رقابتهای بازیهای آسیایی اینچئون سجاد مردانی نماینده وزن 87 + کیلوگرم تکواندو در نخستین مبارزه خود به مصاف " چولهوجو" از کشور میزبان رفت. مردانی با نتیجه 6-5 شکست خورد و به مرحله نیمه نهایی نرسید. وی پس از حذف از بازیهای آسیایی اظهار داشت: داور انقدر اخطار به من داد تا حریف کرهای با من برابر شد من سه امتیاز از حریف جلو افتادم و دو ضربه سه امتیازی من را ندادند و کارت اعتراض ما را هم سوزاندند.
به گزارش فارس، مردانی در ادامه گفت: من پابه پای حریف کره ای مبارزه کردم و حتی ضربه پایم کلاه او را کج کرد، اما داوران امتیاز ندادند. حریف کرهای من خوب بود، اما برد او برابر با اخطارهایی بود که داوران به من دادند. او فقط یک امتیار از من گرفت و چهار امتیاز مابقی اخطارهایی بود که داوران به من نمی دادند تا نماینده کره فاصلهاش کم شود. وی در ادامه خاطرنشان کرد: درست در دو سه ثانیه پایانی بی جهت به من اخطار دادند تا نتیجه مساوی شود. خیلی از این باخت ناراحتم چون حریفم کار نکرد و با اخطار داوران به من برنده شد. |
نماينده وزن 80 کيلوگرم تيم ملي تکواندو با شکست نماينده تاجيکستان به فينال بازيهاي آسيايي اينچئون راه يافت. |
|
|
|
|
در ادامه رقابتهای تکواندوی بازیهای آسیایی 2014 امروز مهدی خدابخشی، تکواندوکار وزن 80 کیلوی کشورمان با برتری 16 بر صفر مقابل تکواندوکار نپالی راهی مرحله یک چهارم نهایی شد.
به گزارش فارس، خدابخشی در ادامه رقابت ها به مصاف نماینده ژاپن رفت و با نتیجه 5 بر یک حریف خود را شکست داد و مدال برنز خود را قطعی کرد. وی در نیمه نهایی با حریف تاجیکستان مبارزه کرد و با شکست حریف خود به فینال مسابقات راه یافت. |
نماينده وزن 80-کيلوگرم کشورمان با پيروزي مقابل حريف ازبکستانياش، مدال طلاي بازيهاي آسيايي اينچئون را کسب کرد. |
|
|
|
|
به گزارش "ورزش سه"، مهدی خدابخشی در دیدار فینال بازی رافالوویچ از ازبکستان قرار گرفت و با نتیجه 5 بریک حریف خود را شکست داد و به مدال طلا دست یافت.
مهدی خدابخشی قبل از این حریفانی از نپال، ژاپن و تاجیکستان را از پیش روی برداشته و به دیدار پایانی راه پیدا کرده بود. این پانزدهمین مدال طلای کاروان ایران در این دوره از بازیها بود. کاروان ایران تاکنون با 15 طلا، 11 نقره و 10 برنز در جایگاه پنجم است. این در حالی است که قزاقستان امروز یک طلای دیگر گرفت و با 16 مدال طلا در رده چهارم و یک پله بالاتر از ایران ایستاده است. امروز سجاد مردانی و سمانه شش پری، نمایندگان تکواندوی کشورمان با شکست مقابل حریفانشان از گردونه رقابت ها کنار رفتند. |
نماينده وزن 80 کيلوگرم تيم ملي تکواندو پس از کسب مدال طلاي بازيهاي آسيايي اينچئون گفت: هدف بعدي من حضور در المپيک برزيل است و تمام تلاشم را در اين زمينه خواهم کرد. |
|
|
|
|
مهدی خدابخشی نماینده وزن 80 کیلوگرم تیم ملی تکواندو پس از کسب مدال طلای بازیهای آسیایی 2014 اینچئون، اظهار داشت: خوشحالم که با کسب مدال طلا دل ملت ایران را شاد کردم. برای کسب این مدال ماهها در اردو تمرین کردم و فقط تمرکزم روی کسب مدال طلا بود.
به گزارش فارس، وی در ادامه گفت: سطح رقابتها بالا بود و چیزی کمتر از رقابتهای جهانی نداشت. حریفان بسیار قدرتمندانه ظاهر شدند به طوری که من برای هر مبارزه تاکتیک و شگرد خودم را داشتم. مربیان هم فیلم رقبا را آنالیز کرده بودند و همین امر به من کمک کرد. بدانم با هر حریفی چگونه باید مبارزه کنم. خدابخشی در پایان گفت: هدف بعدی من حضور در بازیهای المپیک برزیل است و تمام تلاشم را در این زمینه خواهم کرد. |
سرمربي تيم ملي تکواندوي ايران همدلي هوگوپوشان را عامل کسب دو مدال طلاي تا پايان دومين روز رقابتهاي تکواندو دانست. |
|
|
|
|
بیژن مقانلو پس از کسب طلای تکواندو توسط خدابخشی گفت: شعار ما در اردوی تیم ملی تمرین، تمرین و همدلی بود و خوشحالم که بچهها تا اینجای کار ما را پیش ملت عزیزمان رو سفید کردند. مردمی که همیشه دعای خیرشان بدرفه راه ما بوده و قوت قلب ما بودند.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: البته جدای از طلای ارزشمند خدابخشی باید مردانی دیگر نماینده ما نیز بر روی سکو میرفت که ناداوری مانع از تحفق این امر شد اما به هر حال همه عزیزان در اردو زحمت کشیدند و ما همه یک تیم هستیم و خوشحالم که مدال طلای دیگری به کاوران ورزشی کشورمان اضافه شد و بدون تردید در روزهای باقی مانده هم تکواندو کاران ما بر روی سکو خواهند رفت. |
نماينده وزن 68-کيلوگرم تيم ملي تکواندو با شکست نماينده ويتنام کار خود را در بازيهاي آسيايي اينچئون آغاز کرد. |
|
|
|
|
به نقل از فارس، سیزدهمین روز از هفدهمین دوره بازیهای آسیایی اینچئون در حالی پیگیری میشود که بهنام اسبقی نماینده وزن 68- کیلوگرم تیم ملی تکواندوی کشورمان پس از یکدور استراحت با "تینگ فان" از ویتنام مبارزه کرد. اسبقی در نخستین مبارزه خود حریف ویتنامی را با نتیجه 9 بر صفر شکست داد و به دور بعدی راه یافت.
|
موفق باشن همه.