راسخون

روزنوشت

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام دوستان

اتفاقات و خاطرات جالب روزانه خود در زندگی عادی و حتی در راسخون رو اینجا بگید. حتی کارهای عادی روزانه که انجام میدین رو میتونید در این تاپیک مطرح کنید.

تجربه شیرین و تلخ، حادثه .

منتظر شنیدن کارهای روزانه شما هستیم.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

یه هفته به شروع مدارس مونده.

چند روز پیش از مدرسه زنگ زدن به دخترم و ازش خواستن که از چند روز آینده بیاد مدرسه. یعنی از امروز

دلیلش هم این بود دارن برای شروع مدرسه سرود آماده می کنن. امروز ساعت هفت و نیم راهی مدرسه شد. 

روز اوله و مطمئنم دخترم خیلی چیزها برای تعریف کردن داره. 

salma57 کاربر طلایی1
|
|
امروز دختر همسایه مون اومد در خونه. یک سال از دختر من کوچیکتره. اومده کتابهای سال قبل رو از دخترم بگیره. سال قبل هم همین کارو کرد. میگه جوابا رو آماده نوشته. به عنوان راهنما میخوام. ناچار کتابها رو دادم. وقتی خودش نمیخواد تلاشی داشته باشه من چکار کنم؟
salma57 کاربر طلایی1
|
|

تلویزیونمون سوخت. 

به همین راحتی.

شب خاموش کردیم صبح دیگه روشن نشد.

فکر کنم سردش شد، یا دیشب فیلم ترسناک دید سکته کرد،  یا اینکه از بس بچه ها شبکه پویا نگاه کردن دید براشون ضرر داره  سکوت کرده تا یه کم جنب و جوش داشته باشن.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام وتشکرازپست خوبتون

ثبت نامهای ماهم دیگه آخراشه امازیاددیگه دل ودماغ ندارم برم اتاق چت بیشترتوبحثهاوموضوعات مطروحه شرکت می کنم اینطوری هم به کارای سایت می رسم وهم وقتم زیادتوچت تلف نمیشه کلا"هدفدارشده ام.

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19319
|

سلام.

جالبه من اصلادوست ندارم سوارتاکسی بشمامروزعجله داشتم تاکسی گرفتم تاسوارشدم حدود100مترجلوترتاکسی خراب شد.منم اومدپایین بقیه راهوپیاده رفتم.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

یکی از بدترین و سخت ترین لحظه ها برای یک کارمند، لحظه ایست که صبح چشمانش را باز کنه و ببینه عقربه ها دقیقاً همون ساعتی رو نشون میدن که باید در محل کار حضور داشته باشه!!

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

روزگذشته یه تلنگری ازسوی یکی ازمدیران داشتم که اصلا"ازشون انتظارنداشتم.بزرگتری گفتن؟ کوچکتری گفتن؟

salma57 کاربر طلایی1
|
|
چند روزیه آب قم خیلی طعمش بد شده. تقریبا غیرقابل تحمله. مجبور شدیم باز به آب شیرین کن های سطح شهر مراجعه کنیم. امرز هم.اعلام کردن آب دو تا از سدها داره تموم.میشه. حالا ما چکار کنیم؟
salma57 کاربر طلایی1
|
|
امروز بعد از مدتها یعنی حدود دو.ماه آجی یاس به راسخون.برگشت. خیلی خیلی خوشحالم.
salma57 کاربر طلایی1
|
|
از فردا مدرسه شروع میشه. باید منتظر تعریف و تمجیدهای دخترم از حوادث مدرسه باشم. امروز رفته بودن برای جشن شکوفه ها وخیر مقدم به کلاس اولی ها. هنوز تا وقت گیر میاره تعریف میکنه. من هم ... یا گوش میدم یا میگم تکراریه. آخه گاهی چند بار تکرار میکنه حرفاشو.
salma57 کاربر طلایی1
|
|

امروز برای من و شاید خیلی ها عجیب ترین روز در راسخون بود.

اون هم به علت اروری که در سایت رخ میداد و برای یه پست زدن باید گاهی ده بار نام کاربری رو وارد می کردیم تا پست با ناز و عشوه ارسال بشه.

شکلک هایی که آقا سید در روابط عمومی و صندلی داغ حاج آقا عزتی می گذاشتن زبان حال همه بود و کلی به این ارور خندیدیم با حرص

عجب روزی بود امروز.

باز جای شکرش باقیه همه با این ارور درگیر بودن چه کاربر و چه مسئول سایت! یعنی مسئولین خیلی راحت درک کردن ارور مذکور رو. و نیاز به ارسال عکس و فیلم از سوی کاربران نبود. (برعکس خطاهای دیگه فقط ما همچنان باهاش درگیریم)

هر چه بود گذشت ولی خاطره ای شد و درس عبرتی که قدر ارورها و خطاهای پیش پا افتاده رو بدونیم و ناشکری نکنیم.

خدایا این ارورها رو از ما نگیر یا بگیر! هر چه به صلاحه

salma57 کاربر طلایی1
|
|
امروز یه ده دقیقه ای شد تو انجمن عجیب دلم برای چند نفر تنگ شد. دلتنگی درمان نداره.
tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

سلام  

روز نوشت من مربوط میشه  یه یک سال پیش  

پارسال 3 مهر  بهترین روز زندگیم بود   

کنار عزیزانم  

یک سال کذشت

salma57 کاربر طلایی1
|
|
امروز حدود دو ساعت شاید هم بیشتر! بزق خونه قطع شد. شرمنده دوستان اتاق چت شدم.