راسخون

صحبت کردن چینی

alieh_m کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 88
|
سلام
امیدوارم بتونم تمام اطلاعاتم در مورد صحبت کردن زبان  چینی در اخیارتون بذارم اگر به عنوان توریست به سرزمین چین برید بتونید اون جا صحبت کنید  
alieh_m کاربر تازه وارد
|
|
Nǐ hǎo.                                           
نیهائو
سلام

Wǒ jiào  ............        .................وو جیا ا........             من هستم

Nǐ jiào shénme míngzi?           نی جیا ا شنمی منگزی                                  اسمت چیه      

nǐ                                       نی                           تو        

hǎo                                  هائو                                 خوب
alieh_m کاربر تازه وارد
|
|
Jīnní: Nǐ hǎo.                                                                       Ginny: Hello.
Ōuwén: Nǐ hǎo.                                                                 Owen: Hello.
Jīnní: Wǒ jiào Jīnní. Nǐ jiào shénme míngzi?         Ginny: I'm Ginny. What's your name?
Ōuwén: Wǒ jiào Ōuwén.                                             owen: I'm Owen.

جینا:نیهائو
اووان:نیهائو
جینا:وو جیا ا جینا نی جیا ا شنمی منگزی:
اووان:ووجیا ا اووان

موفق باشید و پایدار

جینی: سلام
آون:سلام
جینی:من جینی هستم اسم تو چیه؟
آون من آون هستم

Jīnní: Tāmen shì shéi?                                                     Ginny: Who are they?
Ōuwén: Tā shì Àiměi, tā shì Zhōngguórén.
 Tā shì Dōngní, shì Měiguórén.                             Owen: She is Amy. She's Chinese. He's Tony, an American.
Jīnní: Nĭ yě shì Měiguórén ma?                                   Ginny: Are you also American?
Ōuwén: Bú shì. Wǒ shì Yīngguórén. 
Nǐ ne? Nǐ shì nǎ guó rén?                                             Owen: No, I'm British. How about you? Which nationality are you?
Jīnní: Wǒ shì Fǎguórén.                                              Ginny: I'm French.

جینا:تمن شا شی
اووان:تشا ایمی تشا ژیگوآرین تشا دانگنا شا میگو آرین
جینا:نیه شا میگوآرین ما؟
اووان: بشا ووشا ییگوآرین نی نه نی شا نگوآرین؟
جینا:ووشا فیگوآرین

جینی: آنها کی هستند
اووان : اون امی است او چینی است او تانی است او آمریکایی است
جینی : آیا تو هم آمریکایی هستی
اووان:نه من بریتانیایی هستم تو چطور؟ تو از کدام ملیتی هستی؟
جینی : من فرانسوی هستم

نکته: اگر به ترجمه ها دقت کنید در زبان چینی گفته شده دانگنا ولی در ترجمه تانی نامیده شده برعکس زبان انگلیسی چینی اسم انسان ها هم به خود زبان ترجمه می شود البته می توانید اسم خودتان را بگید ولی اگر دوست دارید برای گرفتن نام چینی خود به اینجا برید

نکته ملیت ایران: آیراگوآرین نام دارد
sifalaw کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1637
|
من که چیزی سر در نیاوردم فکر کنم اگر یه ذره دیگه اینجا بمونم حرف زدن خودم هم یادم بره
البته اگر اول حروف الفبای چینی رو می نوشتید بهتر بود
alieh_m کاربر تازه وارد
|
|
من زبان چینی رو با حروف تازه دارم یاد می گیرم تازه من که برای شما ترجمه کردم تلفظ گذاشتم جای من بودید چی می کردید که فقط معنی انگلیی بود یک معلم داشتم انگلیسی حرف می زد ولی با لهجه چینی
sifalaw کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1637
|
دوست عزیز خوشحالم که جای شما نیستم من عربی میدونم یعنی رشته تحصیلی من به عربی گره خورده و بیشتر متون رو باید به عربی می خوندم و حتی مکالمه ولی از چینی اصلا سر در نمی یارم متاسفم اما در عربی اگر کمکی خواستید در حد توان کمک می کنم در مورد استادتان هم باید بگم انگلیسی با لهجه چینی واقعا نور علی نوره ولی فکر کنم بعد یه مدتی حرف زدن کامل یادش بره البته این یکی مزاح بود به دل نگیرید
hamidrayane کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 223
|
خيلي خيلي سخته
teardrop کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 27
|
سلام
لطفاً ادامه بدین .. خیلی خوبه که فونیتیک هم می نویسید آدم راحت میتونه تلفظش کنه
دستتون درد نکنه.