بزرگترین مشاعره آنلاین اینترنتی جهان
ماییم و نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی
إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ
در حقيقت مؤمنان با هم برادرند پس ميان برادرانتان را سازش دهيد و از خدا پروا بداريد اميد كه مورد رحمت قرار گيريد
سوره حجرات آیه 10
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:
در دوران غیبت مردمی از مشرق زمین، خروج می کنند و زمینه ساز حکومت امام مهدی علیه السلام می شوند.
کشف الغمه فی معرفه الائمه، ج2، ص477
دردل خویش؛پروردگارت رابامدادان وشامگاهان باتضرع وترس؛بی صدای بلندیادکن وازغافلان مباش.(اعراف/205
شاه نشین چشم من تکیه گه خیال توست
جای دعاست شاه من بی تو مباد جای تو
وشماآنان{=مومنان}رابه ریشخندگرفتیدتابااین کاریادمراازخاطرتان بردندوشمابرآنان میخندیدید.(مومنون110)
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
در بهشت خانه اي است كه به آن خانه خوشحالي مي گويند ، كساني به آن منزل وارد مي شوند كه به يتيمان مؤمنان نيكي و مهرباني نمايد .
در حقيقت، هيچ چيزي براي فرمانبران و زيردستان آنقدر باعث دلسردي و دلسوختگي از كار نمي شود كه داشتن يك مدير سست عنصر و دو دل و دورو.
((آندره موروا))
وقت اذان گذشت و خورشید خواب ماند
افسوس وعده های خدا در کتاب ماند
پیامبر اکرم صلّى الله عليه و آله فرمودند:
در روز رستاخيز آواز دهنده اى صدا مى زند: كجاست زين العابدين (زيور پرستشگران)؟ و من فرزندم على بن حسين بن على بن ابى طالب را مى بينم كه صفها را مى شكافد {و پيش مى رود}
دانشمند3نشانه دارد:شناخت خداوشناخت آنچه می پسنددوشناخت آنچه نمی پسندد.(بحارالانوار.ج13.ص415)
دستيابي به آرمانها، بدون تلاش و جنبش، به هيچ جا جز خواب و گمان راه نخواهد يافت.
((ناتانيل براندن))
تار و پود عالم امکان، به هم پیوسته است
عالمی را شاد کرد آنکس که یک دل شاد کرد
درمان فقر جسماني، ورزش؛ فقر روحاني، دين؛ فقر مالي، تلاش و فقر معنوي، دانش است.
((ژان ژاك روسو))