راسخون

دايي: باخت امروز خواست خدا بود

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

علي دايي پس از پايان ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و تراکتورسازي اعلام کرد تيم حريف به هيچ وجه مستحق برد در اين بازي نبوده است .

گزارش "ورزش سه" از کنفرانس مطبوعاتی دایی را بخوانید :

تراکتور ابدا یک امتیاز هم حقش نبود

اصلا بازی‌ای نبود که بخواهیم ببازیم. پرسپولیس یکی از بهترین بازی سال‌های اخیرش را انجام داد و بر خلاف جریان بازی گل خوردیم.. تراکتورسازی سه جهار موقعیت بیشتر نداشت و از آنها استفاده کرد و به گل رسید. ما موقعیت‌های بیشتری داشتیم. آنقدر موقعیت از دست دادیم که گل خوردیم. ما فشار آوردیم که بازی را ببریم. مقابل تراکتورسازی همه کاری کردیم. به تیرک زدیم، سانتر کردیم، پاس در عمق دادیم، ولی امروز به هیچ عنوان روز ما نبود و در روزی که تراکتورسازی اصلا و ابدا حریف استحقاق مساوی هم نداشت، در مقابل بازی خوب پرسپولیس توانست سه امتیاز بازی را کسب کند. من به تمام تراکتوری‌ها تبریک می‌گویم ولی امروز حق ما این نبود.

یک پرسپولیس واقعی بودیم

امروز تازه پرسپولیس، پرسپولیس شده بود که متاسفانه نتیجه را واگذار کرد. حضور هواداران می‌تواند ما را از این وضعیت در بیاورد. نمی‌توانم فوتبالی صحبت کنم درباره بازی. فوتبالی همه کاری کردیم. اسمش را هر چه می‌خواهید بگذارید. متاسفانه از دو قدم و هر طوری بگویید نزدیم و توپهایمان به گل تبدیل نشد.

با بازی عربستان مقایسه نکنید

من به تیمم اعتقاد دارم. پرسپولیس چند سالی بود که اینطور بازی نکرده بود! این مسابقه را نمی توان با بازی عربستان مقایسه کرد. هر دو بازی شرایط خاص خودشان را داشتند. در این بازی موقعیت‌های زیادی داشتیم و حداقل سه بار تک به تک شدیم. ولی این اتفاقات در بازی با عربستان رخ نداد و این مقایسه به هیچ عنوان درست نیست و سئوالتان را طور دیگر مطرح کنید.

باخت امروز خواست خدا بود

باخت امروز خواست خدا بود. زحمت خودمان را کشیدیم ولی نتوانستیم از فرصتها استفاده کنیم. اگر تا فردا صبح هم می‌زدیم گل نمی‌شد.

تعویض محمد نوری درست بود

متاسفانه محمد نوری نتوانست آنچه از وی انتظار داشتیم در نیمه دوم به نمایش بگذارد. محمد کاپیتان و بزرگتر تیم است. از محمد انتظارات زیادی داریم. بعد از اینکه محمد از زمین هم بیرون آمد، موقعیت‌های زیادی داشتیم و خیلی کار کردیم ولی متاسفانه شانس با ما یار نبود. شاید اگر محمد را بیرون نمی‌آوردیم، در این بازی پیروز می‌شدیم. من نمی‌توانم اینطور قضاوت کنم. بعد از تعویض محمد، همان دقیقه امید عالیشاه در دو قدمی دروازه حریف یک تک به تک را از دست داد. شاید اگر آن توپ گل می‌شد، آن موقع بهترین تعویض دنیا انجام داده بودم. اینها اما و اگرهاست و نمی‌توانم محکم و قانع کننده به سئوال شما جواب بدهم.

شعار حق هواداران است

ما باید به نظر هواداران احترام بگذاریم. آنها آزادند هر شخصی را که می‌خواهند تشویق کنند. این موضوع به هیچ عنوان تاثیری روی کار ما نمی‌گذارد. تیمی که نتیجه نگیرد این مسائل پیرامونش مطرح می‌شود.

پرداخت نشدن مطالبات تاثیری ندارد

به هیچ عنوان این مسئله اثر گذار نبود. اگر این مسئله اثر گذاشته بود اینطور بازی نمی‌کردیم. چند سالی بود چنین فوتبالی از پرسپولیس ندیده بودم. به نظرم ما برابر تراکتورسازی از نظر فوتبالی خیلی خوب بودیم. بچه‌ها امروز فوتبالشان را بازی کردند. مطمئنا مدیریت باشگاه تلاش می‌کند مشکلات تیم را حل کنند.

مصدومیتها به زندگی شخصی بازیکنان مربوط است

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سئوالی مبنی بر مصدومیت بازیکنان این تیم، گفت: مهمترین عامل مصدومیت به زندگی بیرونی و شخصی بازیکنان بر می‌گردد.

|
|

فکرکنم علی دایی از ترس کمیته انضباطی مجبور شده بگه که خواست خدا بود چون قطعا بازم میخواست داور رو مقصر بدونه

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

علی دایی بازیکن خوبی بود جدا نتونسته مربی موفقی باشه  پرسپولیس باید مربی جدیدی می گرفت

|
|

علی دایی بازیکن خوبی بود جدا نتونسته مربی موفقی باشه  پرسپولیس باید مربی جدیدی می گرفت

سلام

مشکل اینه که علی دایی همه رو تو این باخت مقصر میدونه جز عملکرد خودش رو

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

سلام

سلام علیکم شب بخییر

حقیقت اینکه  هروقت کاری خراب می شه مثل باخت امروز اون گردن دیگران می ندازیم شجاعت اینه که خودمون هم مقصر می دانیم نه اینکه همیشه دیگران را مقصر بدانیم

اگه وجدانا تیم امروز می برد اینجور حرف می زد؟

|
|

سلام

سلام علیکم شب بخییر

حقیقت اینکه  هروقت کاری خراب می شه مثل باخت امروز اون گردن دیگران می ندازیم شجاعت اینه که خودمون هم مقصر می دانیم نه اینکه همیشه دیگران را مقصر بدانیم

اگه وجدانا تیم امروز می برد اینجور حرف می زد؟

شب شماهم بخیر

نه دیگه اون موقع حتما بچه ها خوب بازی کرده بودن.کلا علی دایی بازیکن خوبی بوده ولی بنا نیست که مربی خوبی هم باشه ،نه یارگیری درستی انجام داده و نه یه  مربی با دانشی کنارش هست، ایناست که به تیم ضربه میزنه

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|
سرمربی نمی تواند بازیکن تیمش باشد؟
|
|

سلام.چرا میتونه باشه همین رسول خطیبی فکر کنم پارسال بود که بازیکن مربی بود.البته تا چند وقته دیگه احتمالا علی دایی هم خودش بره وسط زمین چون دیگه بازیکنی نداره که بفرسته تو زمین و شماهم میبینین که میشه مربی به عنوان بازیکن بره تو زمین

|
|

سلام.چرا میتونه باشه همین رسول خطیبی فکر کنم پارسال بود که بازیکن مربی بود.البته تا چند وقته دیگه احتمالا علی دایی هم خودش بره وسط زمین چون دیگه بازیکنی نداره که بفرسته تو زمین و شماهم میبینین که میشه مربی به عنوان بازیکن بره تو زمین

سلام. پرسپولیس با علی دایی و افشین پیروانی بهترین خط حمله ی جهان را تشکیل می دهند. حتی بهترین دروازه بان جهان (نویر، دروازه بان آلمان) هم از این خط حمله هراس دارد!

|
|

سلام. پرسپولیس با علی دایی و افشین پیروانی بهترین خط حمله ی جهان را تشکیل می دهند. حتی بهترین دروازه بان جهان (نویر، دروازه بان آلمان) هم از این خط حمله هراس دارد!

علی دایی مهاجم بوده ولی افشین پیروانی دفاع بوده هاالبته تو هر دوتا پست تیم مشکل داره

|
|

علی دایی مهاجم بوده ولی افشین پیروانی دفاع بوده هاالبته تو هر دوتا پست تیم مشکل داره

فکر نکنم منظورم را فهمیدید!

الهی شکر که فوتبال ایران مثل اروپا نشد وگر نه کل بودجه ی ملت را به فوتبالیست ها می دادند!

|
|

فکر نکنم منظورم را فهمیدید!

الهی شکر که فوتبال ایران مثل اروپا نشد وگر نه کل بودجه ی ملت را به فوتبالیست ها می دادند!

sarallah77 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 115
|

البته اقا امیر حسین جالبش این بود که رییس فدراسیون میگه تمام این هزینه ها مال خودمونه!!!

حالا بعدش میگه هیچ هزینه ای دریافت نکردیم!؟

قدرت خدا...