راسخون

طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع

abdo_61 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 37203
|
تاریخ عضویت : مهر 1388 
abdo_61 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 37203
|
تاریخ عضویت : مهر 1388 
abdo_61 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 37203
|
تاریخ عضویت : مهر 1388 
abdo_61 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 37203
|
تاریخ عضویت : مهر 1388 
abdo_61 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 37203
|
تاریخ عضویت : مهر 1388 
abdo_61 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 37203
|
تاریخ عضویت : مهر 1388 

طرز تهیه میگو پلوی اسپانیایی

 
تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاق‌گاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید.
 

آکا ایران:

مواد لازم:
 

  • روغن : 2 قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز : یک عدد
  • ساقه کرفس : 2 عدد
  • سیر : 2 حبه
  • فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
  • برگ بو : 2 عدد
  • آویشن : یک قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی  : 4 عدد
  • آب مرغ : 3 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری
  • برنج : یک و 1/2 پیمانه
  • فیله ماهی : 225 گرم
  • میگو : 130 گرم
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
  • پیازچه : 4 عدد
  • میگوی درشت : 4 عدد برای تزیین


طرز تهیه:

1. تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاق‌گاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید. سپس مواد سرخ‌شده را به قابلمه متوسطی منتقل کرده و سیر، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت نیم ساعت آن را روی اجاق‌گاز حرارت دهید.

2. پس از طی این مدت، ‌برنج را همراه نمک و فلفل سیاه در قابلمه ریخته و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا برنج نیم‌پز شود.

3. در این فاصله در تابه کوچکی، کمی روغن ریخته و فیله ماهی سفید را در آن تفت دهید.

4. میگو ها را نیز در قابلمه کوچکی حاوی آب بریزید و همراه کمی نمک بپزید.

5. تکه‌های ماهی را با میگوی پخته‌ شده را روی برنج ریخته و در قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا پخته و آب اضافی آن نیز از بین برود.

نکات:

1. برای دم‌کشیدن برنج قراردادن دم‌کنی را روی در قابلمه فراموش نکنید.

2. باتوجه به اینکه برنج این غذا در اصل به حالت دان سرو می‌شود، برای جلوگیری از به‌ هم‌ چسبیدن برنج، پیش از قرار دادن دم‌کنی، یک چهارم استکان آب سرد به آن اضافه کنید.

abdo_61 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 37203
|
تاریخ عضویت : مهر 1388 

ته چین میگو

 
میگوها را تمیز کرده ،شسته و می جوشانیم. آنها را کنار گذاشته , سیب زمینی ها را خرد کرده، سرخ می کنیم.
 
آکا ایران:

مواد لازم:

  • میگو : یک کیلو
  • برنج : یک کیلو
  • سیب زمینی : 5 عدد
  • گوجه فرنگی : 2 عدد
  • شوید، گردلیمو، روغن و پیاز : به مقدار لازم
  • نمک : به میزان لازم


طرز تهیه ته چین میگو

1. میگوها را تمیز کرده ،شسته و می جوشانیم.

2. آنها را کنار گذاشته , سیب زمینی ها را خرد کرده، سرخ می کنیم.

3. سپس پیاز و گوجه فرنگی را سرخ کرده و میگوها را همراه با ادویه, گرد لیمو, نمک و شوید به آن می افزاییم.

4. بعد از اینکه خوب سرخ شدند سیب زمینی سرخ شده را به آن افزوده وهمه مواد را در وسط برنجی که قبلاً آماده وآبکش کرده ایم ریخته وبرنج را دم می دهیم. اکنون غذا حاضر است.

 

abdo_61 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 37203
|
تاریخ عضویت : مهر 1388 

خوراک میگو با قارچ

 
میگو را سرخ کرده کنار می گذاریم بعد قارچ را با کمی آب لیمو مخلوط کرده تا قارچ سیاه نشود بعد بدون روغن آن را تفت داده تا آبش گرفته شود بعد پیاز را سرخ کرده گوشت چرخ کرده را اضافه وسپس سرخ میکنیم.
 
آکاایران:

مواد لازم:

  • میگو : 300 گرم
  • قارچ : یک بسته
  • گوجه فرنگی : 3 عدد
  • گوشت چرخ کرده : 200 گرم
  • پیاز : یک عدد
  • فلفل دلمه ای : یک عدد
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
  • روغن : یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم


طرز تهیه خوراک دریایی

1. میگو را سرخ کرده کنار می گذاریم بعد قارچ را با کمی آب لیمو مخلوط کرده تا قارچ سیاه نشود بعد بدون روغن آن را تفت داده تا آبش گرفته شود بعد پیاز را سرخ کرده گوشت چرخ کرده را اضافه  وسپس سرخ میکنیم.

2. گوجه و رب را اضافه کرده وچند لحظه بعد قارچ، میگو، نمک وفلفل و در آخر فلفل دلمه ای را می ریزیم واجاق را خاموش می کنیم این غذا را همراه با سالاد یا سبزی خوردن میل می کنیم.