AMIN1995 روی صـــنــدلـی دااااغ وبلاگ نویسان!!!
به نام خداوند بخشنده ی مهربان
ضمن سلام و عرض ادب خدمت تمامی راسخونی های گرامی
میهمان این هفته ی برنامه ی صندلی داغ وبلاگ نویسان، به انتخاب مهمان وبلاگ نویس قبلی، وبلاگ نویس راسخونی، جناب AMIN1995 ، می باشند.
زمان اجرای برنامه :
1393/06/22 به مدّت یک هفته
و سوالات:
منتظر حضور آتشین شما عزیزان هستیم... .
يه پيشنهاد داشتم
الان من خودم رو بگم در مورد وبلاگ آقاي امين چيزي نميدونم حداقل يكي - دو تا از لينك وبلاگ هاشون رو بزاريد كه در مورد اونا - انتقاد - پيشنهاد - سوالي داشتيم بپرسيم
يه پيشنهاد داشتم
الان من خودم رو بگم در مورد وبلاگ آقاي امين چيزي نميدونم حداقل يكي - دو تا از لينك وبلاگ هاشون رو بزاريد كه در مورد اونا - انتقاد - پيشنهاد - سوالي داشتيم بپرسيم
سلام بر شما بزرگوار.
سوال سوم ما از وبلاگ نویس محترم معرفی وبلاگشون است.
يه پيشنهاد داشتم
الان من خودم رو بگم در مورد وبلاگ آقاي امين چيزي نميدونم حداقل يكي - دو تا از لينك وبلاگ هاشون رو بزاريد كه در مورد اونا - انتقاد - پيشنهاد - سوالي داشتيم بپرسيم====================================
\hs
پاسخ:
لینکهای وبهای بنده :
http://hamasee.rasekhoonblog.com/
http://hamasei.rasekhoonblog.com/
http://resistance.rasekhoonblog.com/ این وب درمعتبرترین جشنواره شایسته شده
درخدمتم
بله سید جان یکی از اقوام فوت کرده اند و شرمنده که نتونستم زود بیایم ....
منتظر سوالات شما هستم
و سوالات:
یاعلی
منتظر حضور آتشین شما عزیزان هستیم... .
سلام.
خدا رحمت کند ایشان را.
به خاطر دیر اومدنتان تا شب جمعه صندلی داغتان تاپیکش باز خواهد بود برادر .
خوب سوالات :
1-دیدم که شما هم ساداتید آیا مادرتون هم ساداتند؟یعنی طباطبایی هستید؟
2-تا حالا قالبی ترجمه کردید؟و یا گرافیکشو عوض کردید؟
3- شده تا حالا اسم طراح فالبو حذف کنید و اسم خودتونو جاش بزنید؟
4-چند سالتونه؟مدرک تحصیلیتون چیه؟
5ازدواج کردید و یا مجردید؟
1-اگر مجرد هستید همسر آیندتون را با چه ویژگی هایی انتخاب می کنید؟
2-ولایت مطلق فقیه با ولایت فقیه تفاوتش چیه؟
3-بسیجی هستید یا حزب الهی؟
4-یه فرد از نظر افکار سیاسی باید چگونه باشه؟
5-دو نفر از اشخاص شورای نگهبانو بدون این که تو اینترنت سرچ کنی نام ببر؟
سلام.خسته نباشید.
1-تاحالااصفهان اومدین؟اگه اومدین کی اومدین کجاهاشودیدین؟اگه نه چرانیومدین؟
2-دوست داشتین بچه کجابودین؟
3-دوست داشتین پدرتون چیکاره بودن؟
4-ازبین مدیران محترم تالارهای راسخون (که البته همه خوبن وفعال)بهترین ها:( )زحمتکشترین ها:( )مهربان ترین ها:( )آرام ترین ها:( )صبورترین ها:( )رانام ببرید.ممنون
با عرض سلام و خسته نباشید.
1- ببخشید اما شما که اینقدر مشغله دارید چرا قبول کردید که روی صندلی داغ بنشینید؟! نکنه فقط بخاطر گرفتن تندیس بود؟
2- احترام به حقوق کاربران راسخون رو تعریف کنید؟
3- هدف شما از فعالیت در سایت راسخون؟
4- آواتارتون رو شرح بدید؟
5- آخرین باری که به زیارت امام رضا (ع) رفتید چه زمانی بود؟
سلام.
خدا رحمت کند ایشان را.
به خاطر دیر اومدنتان تا شب جمعه صندلی داغتان تاپیکش باز خواهد بود برادر .
خوب سوالات :
1-دیدم که شما هم ساداتید آیا مادرتون هم ساداتند؟یعنی طباطبایی هستید؟ خیر -فقط از طرف پدر
2-تا حالا قالبی ترجمه کردید؟و یا گرافیکشو عوض کردید؟بله تا حدی-چون خودم رشته مهندسی نرم افزار میخونم
3- شده تا حالا اسم طراح فالبو حذف کنید و اسم خودتونو جاش بزنید؟اگر قالبی کاملا خودم ویرایش کنم یعنی در حد 60درصد بله شده ولی لینکهای اصلی به احترام منابع هست.
4-چند سالتونه؟مدرک تحصیلیتون چیه؟22 سالمه=دانشجو کارشناسی
5ازدواج کردید و یا مجردید؟مجرد
1-اگر مجرد هستید همسر آیندتون را با چه ویژگی هایی انتخاب می کنید؟من همیشه 3اصول برای خودم دارم در زمینه ازدواج -1-باوفا2-صادق3-دوست داشتنش واقعی باشه منظورم نه از سر بعضی مسایل...
2-ولایت مطلق فقیه با ولایت فقیه تفاوتش چیه؟در ولایت فقیه یکی از عواملی که موجب خطای فکری و اشتباه در امور میگردد اشتراک لفظی و تشابه الفاظ است. موضوع ولایت مطلقه نیز از جمله همین اصطلاحات است. ولایت مطلقه اصطلاحی است که هم در مباحث اعتقادی کاربرد دارد (که همان ولایت مطلقه الهی است) و هم در مباحث فقهی.ولایت مطلقه، در مباحث فقهی هیچ ارتباطی به بحث ولایت مطلقه الهی ندارد. معنای آن نیز چیز دیگری است. در فقه این مسأله مطرح بوده و هست که آیا فقیه تنها بر امور حسبیه ولایت دارد یا ولایت او اعم است؛ یعنی، به امور حسبیه محدود نیست بلکه میتواند در امور مختلف با تکیه بر معیارها و ضوابط موجود حکمی صادر نماید. بنابراین اساسا ذات و محدوده بحث ولایت الهی با ولایت فقیه دو خیر است و نبایستی این دو را با هم مخلوط کرد.(براساس تحقیق و منابع )
3-بسیجی هستید یا حزب الهی؟بسیجی
4-یه فرد از نظر افکار سیاسی باید چگونه باشه؟افکار باز و روشن درراستا منافع شخصی نباشد و به صلاح همه افراد و در جهت پیشرفت باشد
5-دو نفر از اشخاص شورای نگهبانو بدون این که تو اینترنت سرچ کنی نام ببر؟3تا یادمه آیت الله جنتی-آیت االه شاهرودی-کدخدایی
سلام.خسته نباشید.
1-تاحالااصفهان اومدین؟اگه اومدین کی اومدین کجاهاشودیدین؟اگه نه چرانیومدین؟
2-دوست داشتین بچه کجابودین؟شیراز
3-دوست داشتین پدرتون چیکاره بودن؟استاد و پروفسور
4-ازبین مدیران محترم تالارهای راسخون (که البته همه خوبن وفعال)بهترین ها:( داداش حسین )زحمتکشترین ها:( حسین جان )مهربان ترین ها:( ravabet_rasekhoon )آرام ترین ها:( siryahya )صبورترین ها:( mohsen_alavi )رانام ببرید.ممنون
با عرض سلام و خسته نباشید.
1- ببخشید اما شما که اینقدر مشغله دارید چرا قبول کردید که روی صندلی داغ بنشینید؟! نکنه فقط بخاطر گرفتن تندیس بود؟
2- احترام به حقوق کاربران راسخون رو تعریف کنید؟همانطور که بنده حاضرم ودرخواست دارم بهم احترام بزارم متاقبلش هم هست
3- هدف شما از فعالیت در سایت راسخون؟افزون برتجربیاتم - یادگیری و فعالیت واموزش
4- آواتارتون رو شرح بدید؟اواتارم مربوط به وبلاگ خودم میباشد
5- آخرین باری که به زیارت امام رضا (ع) رفتید چه زمانی بود؟دو هفته پیش اگر بازم بطلبد
با عرض سلام و ادب خدمت همه ی شما بزرگواران.
به دلیل مشارکت پایین مهمان این هفته ما در صندلی داغ، داغ پرس نداشتیم.