amirhossein1392 روی صـــنــدلـی دااااغ وبلاگ نویسان!!!
سلام علیکم
سلام. خوش آمدید.
1-به نظرت کدوم از وبلاگ های راسخونی به جز وبلاگ خودت خیلی خوبه؟
به نظر من وبلاگ عاشق رضا خیلی خوب است.
2-بهترین وبلاگی که خوندی را به یاد داری؟
اگر منظور شما بهترین وبلاگی هست که مشاهده کرده ام باید بگویم که همنانطور که در صندلی داغ گفته بودم زیاد علاقمند به مرور وبلاگ ها نیستم و بیشتر مطالب وبسایت ها را مطالعه می کنم.
3-تعریف تو از روز جهانی وبلاگ؟
روز قدردانی از تلاش های وبلاگ نویسان و همچنینی یادآوری زحمات کسانی که بدون چشم داشی مردم را در جریان مطالب مربوطه قرار می دهند.
4-وبلاگ به نظرت چه ویژگی هایی دارد؟
یکی از ویژگی های وبلاگ اطلاع رسانی به موقع اخبار، مقالات و گزارشات است. در وبلاگ ها همچون وبسایت های خبرگزاری از هر نوع مطلبی استفاده نمی شود بلکه از مطالبی بهره برده می شود که در نظر مخاطب و خود نویسنده ی وبلاگ مطلبی جالب و خواندنی باشد. همچنین در وبلاگ ها از ابزارهای جالب وبلاگ نویسی هم بیشتر بهره برده می شود. سهولت درج مطالب در وبلاگ نیز از ویژگی های وبلاگ است.
باتشکر از شما
جناب amirhossein1392 امیدوارم که تا پایان صندلی داغتون جناب آقای نجاران تشریف بیارن و صندلی تون رو داغ تر کنند.
امیدوارم که همه ی مسئولین راسخون به خصوص آقای نجاران به صندلی داغ تشریف بیاورند.
1- اگر قرار بود یک اسم دیگه برای خودتون انتخاب کنید چی می گذاشتید؟ چرا؟
مهدی ، چون علاقه ی زیادی به نام های معصومین دارم.
2- دوست داشتید با کدوم یک از مسئولین راسخون صمیمی بودید و رفت و آمد خانوادگی داشتید؟ از کاربران چطور؟
از مسئولین آقای نجاران و از کاربران هم آقای حسبن رضایی.
3- فرق بین غیرت، حساسیت چیه؟
حسادت و غیرت دو صفت کاملاً متفاوتند و هر کدام ریشهای جداگانه دارد. ریشه حسادت، خودخواهی و از غرایز و احساسات شخصی است، ولی غیرت یک حس اجتماعی و نوعی است و فایده و هدفش متوجه دیگران. غیرت نوعی پاسبانی است که آفریدگار در وجود بشر نهاده است.
غیرت شرافت و حساسیت انسانی به پاکی و طهارت جامعه است. انسان غیور همانطور که راضی نمیشود دامن ناموس خودش آلوده شود، راضی نمیشود دامن ناموس اجتماع هم آلوده شود، زیرا غیرت غیر از حسادت است. حسادت، امری شخصی و فردی و ناشی از یک سلسله عقدههای روحی است، اما غیرت یک احساس و عاطفه بشری است. این خود دلیل آن است که غیرت، از خودپرستی ناشی نمیشود.
4- فکر میکنید کدوم یک از مدیران تالارهای راسخون تاکنون موفق تر عمل نموده اند؟ چرا؟
همه ی مدیران راسخونب به گونه ای موفق ظاهر شده اند اما به نظر بنده آقای علی فنودی موفق تر عمل نموده اند. البته یکی از دلایل انتخاب ایشان فعالیتشان باتوجه به شرایط سنی است.
5- نظرتون در مورد اتاق چت؟ به نظرتون چه ضرورتی در ایجاد این تاپیک بوده است؟
اتاق چت تاپیکی است که باعث شد کاربران و مدیران و مسئولان راسخونی دور هم جمع شوند و صمیمیت و همکاری بین کاربران بیشتر شد.
برای ایجاد صمیمیت و همچنین در جریان قرار گرفتن بعضی مسائل ایجاد این تاپیک ضروری بود.
باتشکر
با سلام و عرض ادب
باسلام. خوش آمدید.
1- شما چی از راسخون دیدین که مسیری نسبتا طولانی را طی می کنید و در ماه، چند بار به موسسه سر می زنید؟
مسئله ای که باعث حضور مستمر در موسسه راسخون می شود حس مسئولیت پذیری ام برای در جریان گذاشتن برنامه های تالارها بود. به نظرم حضوری بهتر می توان برنامه های تالارها را معرفی کرد.
2- مهندس هوا فضا شدین یا نه هنوز؟
فعلاً که در دروس دبیرستان هنگ کرده ام چه برسد به مهندسی!
3- خانواده محترم، علت حضور زیاد شما در اینترنت را جویا نمی شن؟ می دونند شما در انجمن راسخون چه مسئولیتی دارید؟
جویا می شوند و می دانند در انجمن راسخون چه مسئولیتی دارم.
4 راستی، تازگیا چیزی سوزوندین یا نه، هاردی، پاوری، مانیتوری، چیزی....!!
در ایام تعطیلات نوروز بود که مانیتور رایانه سوخت.
فکر کنم در اردیبهشت ماه بود که سیم کیبورد دچار قطعی شد.
فکر کنم در اردیبهشت بود که پاور رایانه دچار مشکل شد.
هارد هم که فکر کنم تیرماه بود که دچار نقص شد.
محافظ برق رایانه هم که مدتی پیش بود دچار قطعی سیم شد.
ماوس هم مدتی پیش بود دچار قطعی سیم شد.
خلاصه این همه مشکل برای من ایجاد شد. ولی به خیر گذشته که تا هنوز سی پی یو نسوخته!
موفق باشید
از حضور گرمتان سپاس گزارم. آقا وحید اگر باز هم صندلی داغ نیایید حسابی ناراحت می شوم. همچنین به همکارانتان به خصوص آقای کیانی، آقای منتظمی، آقای سجادی و همچنین آقای تیموردی نیز بگویید بر داغی صندلی داغ بنده بیفزایند.
با عرض سلام جناب آقای خدا پرست.
باسلام. خوش آمدید.
از شما خیلی ممنون که به سوالات با حوصله جواب میدهید و همانند مهمان قبلی صندلی با کلمه بله وخیر جواب نمیدهید.
خواهش می کنم.
اما سوال های بنده .اگر قابل دوستید جواب بدید
1- شما از آقای کیانی حساب می بری یا آقای نجاران ؟
بنده هم از آقای نجاران حساب می برم و هم از آقای کیانی. هر دو بزرگوار هستند و از دوستان بنده نیز هستند.
2- یک روزی اون قدیما مسئول پرتابل راسخون اومد رو صندلی داغ نشست . یاد میاد که خیلی از همکارای شما اومدن سوال پرسیدن از مهمان برنامه . به نظر اگر نمی امدن سوال کنن بی احترامی به مهمان صندلی بود ؟ همه ما کاربرای راسخون می دونیم که شما ها سرتون شلوغ است این کی رو بهانه نکن خواهش میکنم
بنده به دلایلی در صندلی داغ همه شرکت نمی کنم. شاید در موارد خیلی کمی در صندلی داغ کسی شرکت کرده باشم. همچنین باید بگویم شرکت نکردن کسی در صندلی داغ مسئول یا مدیر یا کاربری باعث بی احترامی به آن شخص مسئول نمی شود. شاید فرد سؤالی به ذهنش نمی رسیده است که از مسئول مربوطه بپرسد.
3- اگر جواب مثبت کاربرای نقره ای و برنزی چطور اونا اهمیت ندارن که کارکنان راسخون سری به صندلی داغ اونا نمی زنند؟
این سؤال را باید از خود مسئولین راسخون بپرسید. این را هم متذکر شوم که اگر از مسئولین بزرگوار دعوت نمی کردم امکان داشت در صندلی داغ بنده هم شرکت نکنند. این بی انصافی است که شما بگویید شلوغ بودن سر آن ها بهانه است. بنده چندین بار در موسسه راسخون حضور پیدا کرده ام و دیده ام که سر مسئولین راسخون بسیار شلوغ است. حتی گاهی موارد فرصت احوال پرسی هم پیدا نمی کردند. آن ها برای وبسایت راسخون بسیار زحمت می کشند.
4- چند تا سیم کارت داری ؟ همه شماره ها رو دادی به همکارت تو راسخون ؟
من دو تا سیم کارت دارم. فقط یکی از شماره ها را به روابط عمومی راسخون و همکاران مدیر انجمن راسخون داده ام.
5- با کدامیک از نرم افزار های اندروید موبایل یا تبلت کار میکنی ؟ ( منظورم اونا ی که میشه پیام داد )
من گوشی موبایلی که سیستم عامل اندروید داشته باشد ندارم. سیستم عامل گوشی موبایل من جاوا است. نرم افزارهای اندروید بر روی جاوا نصب نمی شوند.
باتشکر از شما
سلام امیرحسین جان.حال شما؟ احوال شما؟ خوبیدشما؟
میخوام باسئوالاتم زیررادیکال ببرمت وازت زجرنه ببخشیدجذرتوبگیرم.خخخخخ
واما:
1- بنظرت پول بهتره یاثروت؟خخخ
2- آیادرمسابقات قرآن هم شرکت می کنی؟
3- بنظرت اگه راسخون درنصفهان نبودآیابازهم مسافت زیادی روطی میکردی واسه مشاوره ومدیریت تالارت؟
4- نگفتی شغل پدرتو؟
5- دوست داشتی بجای آقای کیانی باشی؟
سلام بر امیر حسین خان ، حالتون خوبه ؟
چند تا سوال می پرسم فقط اگه تکراری بود ببخشید دیگه !
1- دوست دارید در دانشگاه ادامه تحصیل بدهید ؟ رشته مورد علاقه شما ؟
2- علت علاقه زیاد شما به نجوم چیست ؟
3- چه چیزی توی زندگی بیشتر از همه شما را خوشحال میکنه ؟
4- به نظر شما یک وبلاگ خوب و مفید چه ویژگی هایی باید داشته باشد ؟
5- اگر از بخش وبلاگ یا بنده انتقادی دارید بفرمائید .
ممنون از شما
سلام امیرحسین جان.حال شما؟ احوال شما؟ خوبیدشما؟
باسلام. خوش آمدید. ممنون، انشاءالله حال شما هم خوب باشد.
میخوام باسئوالاتم زیررادیکال ببرمت وازت زجرنه ببخشیدجذرتوبگیرم.خخخخخ
واما:
1- بنظرت پول بهتره یاثروت؟خخخ
ثروت؛ چون به صد تومانی هم پول می گویند. ثروت به انباشت مال و پول می گویند. همچنین ثروت معنوی، ثروت سلامتی و... هم داریم. پس در نتیجه ثروت از پول بهتر است.
2- آیادرمسابقات قرآن هم شرکت می کنی؟
بله؛ در مسابقات احکام شرکت می کنم و بهترین رتبه ی کسب شده رتبه ی دوم استان است.
3- بنظرت اگه راسخون درنصفهان نبودآیابازهم مسافت زیادی روطی میکردی واسه مشاوره ومدیریت تالارت؟
اگر مسافرت می کردیم به تهران حتماً سری هم به موسسه راسخون می زدم.
4- نگفتی شغل پدرتو؟
فعلآً بماند.
5- دوست داشتی بجای آقای کیانی باشی؟
به جای ایشان خیر ولی همکار ایشان بله.
باتشکر از شما
سلام بر امیر حسین خان ، حالتون خوبه ؟
سلام آقای سجادی. خوش آمدید. ممنون، انشاءالله حال شما هم خوب باشد.
چند تا سوال می پرسم فقط اگه تکراری بود ببخشید دیگه !
خواهش می کنم. بفرمایید.
1- دوست دارید در دانشگاه ادامه تحصیل بدهید ؟ رشته مورد علاقه شما ؟
بله؛ فعلآً در انتخاب رشته ی دانشگاهی شک دارم. بین مهندسی و پزشکی هنوز مانده ام. تحقیق کردم که تا پایان سال سوم دبیرستان فرصت فکر کردن و تعویض رشته ی دبیرستانی دارم.
2- علت علاقه زیاد شما به نجوم چیست ؟
به نظر من این علاقه از ابتدا در من بوده است.
3- چه چیزی توی زندگی بیشتر از همه شما را خوشحال میکنه ؟
این که خدا و امام زمان و والیدینم از دست من راضی و خشنود باشند.
4- به نظر شما یک وبلاگ خوب و مفید چه ویژگی هایی باید داشته باشد ؟
باید قالبی زیبا برای جلب توجه بیننده ی وبلاگ داشته باشد؛
باید مطالبی جذاب و خواندنی در وبلاگ ثبت کند؛
باید وبلاگ خود را همیشه بروز کند؛
باید ابزارهای مناسب در وبلاگش قرار دهد؛
بایستی دارای بنر اختصاصی باشد؛
باید در راستای تبادل لینک با وبلاگ های دیگر فعال باشد؛
بایستی در وبلاگ خود نظم را رعایت کند و به اصول وبلاگ نویسی توجه کند؛
و غیره.
5- اگر از بخش وبلاگ یا بنده انتقادی دارید بفرمائید .
انتقدی ندارم ولی یک پیشنهاد دارم . پیشنهادم این هست که لطفاً مسابقات ویژه ی وبلاگ نویسی در راسخون اجرا کنید.
ممنون از شما
باتشکر از این که در برنامه ی صندلی داغ شرکت کردید. منتظر حضور مجدد شما در برنامه ی صندلی داغ هستم. لطفاً از دیگر همکارانتان هم دعوت کنید تا در صندلی داغ شرکت کنند.
با عرض سلام مجدد خدمت شما جناب آقای خدا پرست .
بسیار سپاسگذارم از شما . واقعا دست شما درد نکنه که به سوالات جامع و کامل و با حوصله جواب میدهید. خیلی ممنونم و تشکر میکنم که وقت میزارید.
اما سوال
1- چرا این همه سایت راسخون کاربر داره اما زیر هر پست ارسالی کاربرها تعداد خیلی کمی شاید دو یا سه نفر تشکر می زنند؟
2- اگر امکان داره عکس یکی از مناطق دیدی که کاربرای راسخون تا به حال اسمش رو نشنیدن یا ندیدن بزار . این کار رو می کنید ؟
3- انشا الله یک روزی که بابا شدی اسمش پسرت و دخترت رو چی خواهی گذاشت ؟ به غیر مهدی
4- اگر ازدواج کنی به چند فرزند اکتفا خواهی کرد ؟
ببخش سوالتم پیش پا افتاده است . فقط مجاب شدم که سوال کنم تا تشکری کرده باشم از نوع پاسخگویی به سوالات شما. موفق باشید
سلام دوست عزیز دوستان سولات ریز ودرشت رو پرسیدند واست آرزوی موفقیت میکنم هم در راسخون هم در زندگیت موفق وپیروز باشی.
با عرض سلام مجدد خدمت شما جناب آقای خدا پرست .
باسلام. خوش آمدید.
بسیار سپاسگذارم از شما . واقعا دست شما درد نکنه که به سوالات جامع و کامل و با حوصله جواب میدهید. خیلی ممنونم و تشکر میکنم که وقت میزارید.
خواهش می کنم. انجام وظیفه است.
اما سوال
1- چرا این همه سایت راسخون کاربر داره اما زیر هر پست ارسالی کاربرها تعداد خیلی کمی شاید دو یا سه نفر تشکر می زنند؟
در وبسایت راسخون بسیاری از کاربران به قصد جمع آوری امتیاز فعالیت می کنند. می توان نمونه ای از این کار را در ساخت نام های کاربری بسیار توسط یک کاربر برای شرکت چندباره در یک مسابقه ، نام برد و یا این که بخش امتیاز به اخبار راسخون به این دلیل غیر فعال شد. وقتی تشکر کردن برای یک کاربر امتیازی نداشته باشد، خوب مشخص است که نمی آید تشکر کند.
2- اگر امکان داره عکس یکی از مناطق دیدی که کاربرای راسخون تا به حال اسمش رو نشنیدن یا ندیدن بزار . این کار رو می کنید ؟
اگر منظورتان در اشتراک مطالب و تصاویری است که من می دانم و کاربران نمی دانند، اگر مطلب و تصویر ایرادی نداشته باشد، آن را به اشتراک می گذارم.
3- انشا الله یک روزی که بابا شدی اسمش پسرت و دخترت رو چی خواهی گذاشت ؟ به غیر مهدی
علی و فاطمه.
4- اگر ازدواج کنی به چند فرزند اکتفا خواهی کرد ؟
این سؤال بستگی به شرایط اقتصادی و درآمدی خانواده دارد. بنابراین اظهار نظر در این باره مشکل است.
ببخش سوالتم پیش پا افتاده است . فقط مجاب شدم که سوال کنم تا تشکری کرده باشم از نوع پاسخگویی به سوالات شما. موفق باشید
خواهش می کنم. بنده وظیفه ام پاسخگویی شفاف به کاربران گرامی می باشد.
باتشکر از شما
سلام دوست عزیز دوستان سولات ریز ودرشت رو پرسیدند واست آرزوی موفقیت میکنم هم در راسخون هم در زندگیت موفق وپیروز باشی.
سلام. خیلی ممنون بابت لطف شما.
با عرض سلام و خسته نباشید.
1- اولین تاپیک راسخون که هر روز بهش سر میزنی چیه؟
2- اگر قرار باشه یکی از محصولات فروشگاه رو به عنوان هدیه براتون بفرستن کدوم رو انتخاب میکنید؟
3- فرق تاپیک هر چه میخواهد دل تنگت بگو با اتاق چت چیه؟!
4- به نظرت بدترین درد زندگی چیه؟
5- آخرین باری که گریه کردید کی بود؟ چرا؟
باسلام چطور،موتوری؟
باصندلی داغ چتوری؟خخخخ
نظرت درمورداسامی کاربران زیرچیه واسه هرکدومشون یه کلمه بنویس:
salma57
namehraban
khodaeem1
nazaninfatemeh
fatemh313
fatemh74
fanoodi
onehamed
seyed1374
siryahya
با عرض سلام و خسته نباشید.
باسلام. خوش آمدید.
1- اولین تاپیک راسخون که هر روز بهش سر میزنی چیه؟
اتاق چت اولین تاپیکی است که هر روز به آن سر می زنم.
2- اگر قرار باشه یکی از محصولات فروشگاه رو به عنوان هدیه براتون بفرستن کدوم رو انتخاب میکنید؟
گیرنده ی دیجیتال (تلویزیون) را انتخاب می کنم.
3- فرق تاپیک هر چه میخواهد دل تنگت بگو با اتاق چت چیه؟!
در اتاق چت به احوال پرسی و گفتگو می توان پرداخت ولی در تاپیک هرچه می خواهد دل تنگت بگو فقط دل نوشته را می توان نوشت.
4- به نظرت بدترین درد زندگی چیه؟
این که بهترین دوست آدم در هنگام دارایی دوستت باشد و در هنگام تنگ دستی دوستت نباشد.
5- آخرین باری که گریه کردید کی بود؟ چرا؟
دیروز / دلیلش ناراحتی در مورد یک موضوع و مسئله ای بود.
باتشکر از شما.